Erkeklerle ilgili

En son ergenken falan her bakanı aşık hoşlanıyor sanmıyormuyduk 🤔
Kafam karıştı .
Erkekler çekinmez genelde hepsi değil tabi ama birçoğu bahane bulur konuşmak için 🤷

Ayyy konularınızdan gına geldi. Bıktık artık bence kk olarak. O kadar laf yiyorsunuz burda daha utanmadan gelip konu açıyorsunuz sürekli.
Az kaldı yakında üstünüzü başınıza parçalaya parçalaya sokağa atacaksınız kendinizi "erkeeeeeek, erkeeeeek yok mu, erkeeeek!" Diye. Banlanmak istemediğinden kibarca söylüyorum ama resmen aranıyorsunuz. Yolunuz yol, kafanız kafa değil. Önünüze gelen her erkeğe böyle yaklaştığınız için de bi Allah'ın kulu sizi ciddiye alıp da doğru düzgün bi ilişki yaşamaz.
Ben sıkılmadım ya. Konularının aynılığı, minimalizmi, tekdüzeliği, obsesifliği bence bir ilginçlik yaratıyor. Bence ilginç bir spesimen. Gözlemlemek hoşuma gidiyor.

Tech_Intern_observing_bear.webp

Yorumların hepsini okudum. Kk'nun espri seviyesi gerçekten yüksek 😂 konuya gelirsem Rainyy bacım sana daha önce dedim erkekler salarsan onlar sana gelir. Onlar bakar,gezer gider gelir,iki tur atar yine gelir,olmadı döner dolaşır, hemen aşık olur aaaa sen yanlış anladın der biz arkadasiz,bı bakarsın Superman olur ertesi gün ayy yok ben yapamicam der😄😄 erkek yani sonuçta çokta şey etme.. Sal bacım onları sal.. Şurayı okusalar derler ki vay be biz neymisiz

Kizlar bazen bakan kisiler oluyor tipleri de iyi yani. Ama adim atmiyorlar. Her kiza mi boyleler. Niye adim atmiyorlar ki bende umitleniyorum bos yere
her bakan yıldirim aşkına tutulsaydı.
yaninda cocugu eşi olan kadinlara bile bakiyorlar, erkekler bakiyor yani hepsine ay simdi koşup gelecek konusmaya diye beklemeyin

Back
X