- 13 Nisan 2015
- 279
- 340
- 53
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Sanıyorum ki zamanında diğer kızlar adamları her koşulda alttan almış, adamlarda bir süre sonra benden aynı tavrı bekliyor.
Şimdi mesela çocuğun biri kendi telefonunu verdi bana ondan sonra kahve içmeye davet etti okuldan, bayağı özenli davrandı, yine iletişimde kaldık ben yazmadığım halde o yazdı , sonra birkaç hafta sonra ben dersle alakalı birşeyler sordum ben nereden bileyim ki, ilgilenmiyorum bilmem ne abuk subuk cevaplar vermeye başladı, okulda da çok denk gelmedik o sırada, yani ters cevaplar devam edince bende bir daha yazmadım da iletişimi kestim sonra portakalcım diye peşimden koştu da ben iletişimi kesmiştim. Olay bındna ibaret.
Şimdi mesela çocuğun biri kendi telefonunu verdi bana ondan sonra kahve içmeye davet etti okuldan, bayağı özenli davrandı, yine iletişimde kaldık ben yazmadığım halde o yazdı , sonra birkaç hafta sonra ben dersle alakalı birşeyler sordum ben nereden bileyim ki, ilgilenmiyorum bilmem ne abuk subuk cevaplar vermeye başladı, okulda da çok denk gelmedik o sırada, yani ters cevaplar devam edince bende bir daha yazmadım da iletişimi kestim sonra portakalcım diye peşimden koştu da ben iletişimi kesmiştim. Olay bındna ibaret.
Kız erkek demeden merhametli insan sayısı o kadar az kiSenin yapman gereken şey insanları iyi tanımak,sadece hoşlandığın değil duygularıyla hareket ettiğini de bak,insanlara karşı nasıl davrandığına dikkat et,hatta hayvanları seviyor mu,şefkatli mi merhametli mi bi bak,zaten karşındaki insan iyi biriyse bişey yapmana bile gerek yoktur akar gider o,ama herkesin ufak tefek kusurları olacaktır insanız sonuçta.
İşte bende bilmiyorum bende olan hata nedir onun peşindeyim dediğiniz gibi olabilirburada alttan aldığınız durum nedir?
ben yazmadığım halde demişsiniz bende ben yazdıkça yazan biriyle ilişkide olmak istemem.
belki farkında olmadan yanlış davranıyorsunuzdur.
Evlenen çok var öyle adamlardanDiger kizlar alttan almis olsa, o adamlar simdi bosta olmazdi :). Öyle kabadayi, macholuklar, kisitlamalari hic bir özgüveni yerinde kiz kabul etmez. Sende etmemissin, bravo. Hatta artik daha erken önlerini kes. Kendisini pasa sanan beyefendileri, hemen kapinin önüne koymak gerek.
Malesef öyle bende kendimi bildim bileli bu yüzden yalnızım,çoğu insan hep çıkarcı,ikiyüzlü,dedikoducu ve ben öyle olmadığım için çoğuyla anlşamıyorum malesef.Kız erkek demeden merhametli insan sayısı o kadar az ki
İşte nasıl çözeriz bu durumu ? İlişki koçuna mı gideyim şu sıralar reiki ile terapi var ona mı gideyim sizden yorum bekliyorum ...Sizde bir fark ettiğiniz sorun olabilir mi? Çünkü tanıştığınız bütün erkekler böyle yapıyorsa sizde de bir şey olabilir. Alışkanlık haline geldiği için de fark etmiyor olabilirsiniz.
İşte bende bilmiyorum bende olan hata nedir onun peşindeyim dediğiniz gibi olabilir
Bir süre yabancı bir ülkede yaşadım oradaki insanlarda öyleydi maalesefMalesef öyle bende kendimi bildim bileli bu yüzden yalnızım,çoğu insan hep çıkarcı,ikiyüzlü,dedikoducu ve ben öyle olmadığım için çoğuyla anlşamıyorum malesef.
Haklısınız öyle olabilir ama diğer türlü birde şöyle bir çocuk vardı ya da var diyim, çocuk taa lise zamanında bana çıkma teklifi etmişti geçen yaz karşılaştık çocuk telefonumu aldı filan mesela whatsappta durum görürse o duruma yorum yazıyor ama onun dışında yazmıyor çocuk hep benden yazmamı bekliyor merhaba günaydın vs vs benden bekliyor ben anlayamadım ilişkileri, o zaman çocuğu kabul etmemiştim yaşım küçük diye de çocuk hatta evlenmeyi düşünür müsün dedi de bende hazır değilim aday da yok dedim bilmiyorum hata neredemesela verdiğiniz örnekteki hatanız fazla nazın aşık usandırması.
hep ben yazınca yazan biri beni istemediğini düşündürür. umursamadığını düşündürür.
sonrada işiniz düşünce yazmışsınız.
O zamanlar çekingendim ya ondan yazmadım 1.5 sene filan oluyor bu dediğim.neden o yazmadan yazmadınız?
Yönetilmesini seven kizlar var elbette. Bunlar izin almadan, bakkala bile gidemiyorlar. Bildigin kölelik benim gözümde.Evlenen çok var öyle adamlardan
Açıkçası hiç karışmam bile sosyal medya hesabını da takip etmiyorum kimsenin :) hatta benim yok. Acaba adamları fazla mı rahat bırakıyorum diye düşündüm öyle arkadaş çevresine karışmam sormam ilgilenmem bile...Seni tanımadan bu soruyu yanıtlayabilmek oldukça zor bizim için. Ama tahminler üzerinden gidebiliriz. Mesela çok fazla kuralcı, baskıcı biri olabilir misiniz? Örnek vermek gerekirse 1 aylık bir ilişkide sosyal medyaya, tanıştığınız kişinin arkadaşlarına vb. karışma gibi. Tamamen varsayıyorum. Böyle yaptığınızı söylemiyorum yanlış anlamayın.
Bir de biraz daha detay anlatırsanız güzel olur.
Hmm şansımızı uzaylılarla deneyelimdiyosun yani:)Bir süre yabancı bir ülkede yaşadım oradaki insanlarda öyleydi maalesef
Ya ben fesat insanlardan korkuyorum bi dediğiniz tipte insanlar fesat oluyor genelde. Üzüldüğümüze değmez :)Hmm şansımızı uzaylılarla deneyelimdiyosun yani:)
Anlamıyorumki bir insana değer veriyosun,seviyorsun,zor gününde yanında oluyorsun,yiyeceğinini acını umutlarını özelini paylaşıyorsun ve bu o insana yetmiyor,ilgilenmiyor,farkında bile olmuyor vs yaşadığın onca şeyi boşuna yaşamış olmak gerçekten çok acı verici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?