- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
İşte ben beceremiyorum demek ki :) etrafımdaki herkes de hızla evleniyor açıkçası stres oldum, ben sevilmiyorum da onlar mı seviliyor diyorum.Çok rahat bırakınca ilgisizsin derler, çok üstüne düşünce de baskıcısın derler. O arayı tutturabilmek ve o araya uyum sağlayan birini bulmak önemli nokta :)
Bir daha ki tanıştığınız kişilerle öncekilerden biraz daha farklı yol izleyebilirsiniz. En azından şansınızı denersiniz. 1 erkek hadi neyse, 2. de neyse de hepsi böyle birden değişiyorsa çok garip geldi bana :)
Aman boşverin. Hızlı evlenmekten önemli bir şey varsa o da evlilik hayatında seni mutlu edebilecek bir adamla evlenmek. Evlenen evlensin düşünmeyin :)İşte ben beceremiyorum demek ki :) etrafımdaki herkes de hızla evleniyor açıkçası stres oldum, ben sevilmiyorum da onlar mı seviliyor diyorum.
Çok güzel soru, öyle bir argüman sunmadılar. Yani iletişim birden koptu. Ondan bende sorun ne diye araştırıyorum.Aman boşverin. Hızlı evlenmekten önemli bir şey varsa o da evlilik hayatında seni mutlu edebilecek bir adamla evlenmek. Evlenen evlensin düşünmeyin :)
Bir de şey soracaktım unuttum, bu erkekler ayrılma veya bundan sonra görüşmeme sebebi olarak ortaya ne sürüyorlar?
Kendinize sınırlar çizmenizi öneririm. Konu basında cok fazla alttan almaya alıstım demissiniz mesela. Alttan alacak zamanlar elbet ki olur ama sürekli alttan almak da karşı tarafa gereksiz bir yetki kazandırır. Çok fazla üstüne de düşmeyin. Eğer 2-3 buluşmadan sonra sizi severse ve ciddi düşünmek isterse o zaten size bunu belli etmeye başlayacaktır. İşte o duruma geldikten sonra sınırlarınız, kendiniz hakkında daha ileri seviye bir konusma yaparsınız. Biraz da nasip işi tabii ki. Aşkın ve doğru kişinin ne zaman kapıyı çalacağı muamma oluyor.Çok güzel soru, öyle bir argüman sunmadılar. Yani iletişim birden koptu. Ondan bende sorun ne diye araştırıyorum.
Aynen onlar fesatsa bizde kestirip atarız .İnsanlar birbirlerine bulaşmalarından şu dünyadaki güzellikleri bile göremiyorlar sürekli bi üstün olma çabası,hayır tamam heh en büyük sensin ne oldu şimdi ne geçti eline sadece kendini tatmin eder ama kybettiklerinin farkında değildir.Ya ben fesat insanlardan korkuyorum bi dediğiniz tipte insanlar fesat oluyor genelde. Üzüldüğümüze değmez :)
Çok haklısınız. Ama ben kadın olarak nerede eksik bir davranıl sergiliyorum ki böyle oluyor. Açıkçası sevgisiz kalmak da üzüyor beni.Bazi yorumlarda bekarlik konusunda karekterinde problem var diyorlar.
Sanki herkes mukemmmel.
Aday olan erkek bireyler mukemmel..
Bu isler nasip kismet..
Esiyle herkes iyi degil aldatilan psikolojik veya fizyolojik siddet gorenler var.
Bazen bela getirecektir olmamasi daha iyidir hayirlidir.
Bazen olmasi daha kotu cunku imtihaniniz olur.
İşte mesela 30dan sonra ya hiç bulamazsam korkusu var şu ana kadar o kadar çok çabaladım ki inanamazsınız... kesinlikle haklısınız ama ben mi acaba ilişkiyi o seviyeye taşıyamıyorum.Kendinize sınırlar çizmenizi öneririm. Konu basında cok fazla alttan almaya alıstım demissiniz mesela. Alttan alacak zamanlar elbet ki olur ama sürekli alttan almak da karşı tarafa gereksiz bir yetki kazandırır. Çok fazla üstüne de düşmeyin. Eğer 2-3 buluşmadan sonra sizi severse ve ciddi düşünmek isterse o zaten size bunu belli etmeye başlayacaktır. İşte o duruma geldikten sonra sınırlarınız, kendiniz hakkında daha ileri seviye bir konusma yaparsınız. Biraz da nasip işi tabii ki. Aşkın ve doğru kişinin ne zaman kapıyı çalacağı muamma oluyor.
Kesinlikle doğru diyorsunuz.Aynen onlar fesatsa bizde kestirip atarız .İnsanlar birbirlerine bulaşmalarından şu dünyadaki güzellikleri bile göremiyorlar sürekli bi üstün olma çabası,hayır tamam heh en büyük sensin ne oldu şimdi ne geçti eline sadece kendini tatmin eder ama kybettiklerinin farkında değildir.
İnsanın en önemli varlığı zamanıdır çünkü asla geri gelmez ama çoğunun gözü bunu göremeyecek kadar kördür.
Korkuyla hareket etmek insanı hataya sürükler çoğu zaman.İşte mesela 30dan sonra ya hiç bulamazsam korkusu var şu ana kadar o kadar çok çabaladım ki inanamazsınız... kesinlikle haklısınız ama ben mi acaba ilişkiyi o seviyeye taşıyamıyorum.
Haha çok teşekkür ederim :)) doğru korkuyla hareket etmemek lazım ama tam başlayacaksan ilişkilerin kopması çok hırpaladı beni.Korkuyla hareket etmek insanı hataya sürükler çoğu zaman.
Sen merak etme forumca biz seni evercez 3 vakte kadar birini bulamazsan
Oh ne güzel allah daim Etsin :)Ben eşimle çok alakasız bir yerde tanışmıştım. Zorunlu görev için hiç bilmediğim bir ildeydim. O da aynı şekilde iş için bir süreliğine oradaydı. Çok alakasız bir yerde gördük birbirimizi sonra ortak arkadaşlarımız ortaya çıktı. O sayede birkaç kere görüşme fırsatı yakalamıştık. Aynen sende oldugu bizde de iletişim eksikliği oldu ve uzun süre görüşmedik. Daha sonra görev bitti İstanbul'a geri döndüm bir süre sonra yine yolumuz kesişti. Sonuç; 2 yıllık flört, 3 yıllık mutlu bir evlilik :)
Çok haklısınız. Ama ben kadın olarak nerede eksik bir davranıl sergiliyorum ki böyle oluyor. Açıkçası sevgisiz kalmak da üzüyor beni.
Hiç misilleme yapmıyosun kızım hata sende,sende onlara yap aynısını al rovanşını,sonra resetlendikten sonra tekrar denersin :)Haha çok teşekkür ederim :)) doğru korkuyla hareket etmemek lazım ama tam başlayacaksan ilişkilerin kopması çok hırpaladı beni.
Süper :)Hiç misilleme yapmıyosun kızım hata sende,sende onlara yap aynısını al rovanşını,sonra resetlendikten sonra tekrar denersin :)
Birazda onlar hırpalansın ohh.
Bu tip şeyler çok fazla , ne yapacağız ?Talep cok fazla sosyal medya var.
Kizli erkekli herkes bir cok kisiyle ayni anda gorusuyor..
Bir arkadasim biriyle flort ediyor ve sevgili olacagini dusunurken adam nisanlandi.
O anda onunla da gorusuyormus..
İşte soruyosun ya neden hep biz kaybediyoruz,terkediliyoruz vs diye tam olarak sebebi bu işte.Süper :)
Bende duygulandım şimdi Aileme de yeni nesil ilişkilerden bahşedilirim hiç anlamıyorlar ...İşte soruyosun ya neden hep biz kaybediyoruz,terkediliyoruz vs diye tam olarak sebebi bu işte.
Fazla iyisin sen be -valla gözlerim yaşardı yazarken-,bende kaybettiysem hep iyi niyetimden kaybettim o yüzden seni anlayabiliyorum yapabiliyosan bu kadar iyi olma ben artık değişemem benim için çok geç artık.
Sen temizsin oğlum. Söylüyorum bak en fazla sen kirlenirsin, biz artık bu saatten sonra kir göstermeyiz. Uyan Süpermen. Daha uçacaksın.
Uyan ve uç portakal,iyi insanların gidip dönmediği yerlere,o güzel yerlere ve mutlu ol.(gene duygulandım akşam akşam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?