Erkeklerle olan İlişkilerde problem

Fazla sabirli ve alttan alan bir insan olabilirsiniz. Cunku insan fitrati bu karsisindaki ses cikarmadikca tepkileri artar. Yüz bulur kisacasi. Trip atan küsen cingar cikaran kizlara bu sekilde davranamazlar
Şimdi de biri var ben yazmadıkça yazmıyor

Şimdi de biri var ben yazmadıkça yazmıyor
İnsan sevdiğini merak eder,özlem duyar,sesini duymak ister nasıl ilişki bunlar anlayamıyorum.
Robotlaşmışız iyice, çocuğuda çocuksepetinden sipariş ettik en geç 30 dkkada evinizde,ilerde böyle olursa hiç şaşırmam.

İşte bende problem var sanırım diğer kızlar biz sürekli aranıyoruz diyor :)

İşte bende problem var sanırım diğer kızlar biz sürekli aranıyoruz diyor :)
Sen gene de her söylenene inanma da benimde garibime gitti bu durum.
Sanki belaın varda seninkileri bulup bak bu kızı aramıcaksınız fena yaparım haa diyen biri varmış gibi:)

Sen gene de her söylenene inanma da benimde garibime gitti bu durum.
Sanki belaın varda seninkileri bulup bak bu kızı aramıcaksınız fena yaparım haa diyen biri varmış gibi:)
Sizin ilişkiniz var mı özel değilse ? Ben ilişki koçuna danışmaya mı gitsem acaba diyorum.

Sizin ilişkiniz var mı özel değilse ? Ben ilişki koçuna danışmaya mı gitsem acaba diyorum.
Uzun zamandır yok çokta eksiklik duymuyorum insanları bildiğim için.Ama iyi insanlarla tanıştım sağolsunlar bana birini bulma derdine düştüler bende onları üzmemek için oo güzel,iyi olur vs diye geçiştiriyorum.Onların arkadaşlığı bana yetiyor artık eskisi kadar insanlara yakınlık duyamıyorum soğudum çok,kazık yemekten de bıktım.
Ben senin iyi bir insan olduğunu düşünüyorum ve bunun seninle alaklı olduğunu düşünmüyorum ama bence git tabi içinde kalmasın ama bu tür insanların da çoğu para tuzağı olabiliyor gördüğüm kadarıyla daha kendi ilişkileri kötü olup danışman olanlar var seda sayanın evlilik programı sunması gibi bişey,o yüzden illa gideceksen hakkında olumlu yorumları çok olan birine gitmen iyi olur.

Çok sağolun düşünceleriniz için :) evet para tuzağo olmayan birini bulmam lazım.

Çok sağolun düşünceleriniz için :) evet para tuzağo olmayan birini bulmam lazım.
Ben az bi ücret karşılığında sana koç olurum, 2 kişi bulursan 1 kişi bedava koçluk yapılır vatandaş sende gel:)
Umarım aradığın sevgiyi ve ilgiyi bigün bulursun koca kalpli kız.

Koçluk tabiki de çok güzel olur :)
Ne zaman istersen yazabilirsin bana elimden geldiğince seni neşelendirmeye,kendimce bişeyler katmaya çalışırım,en azından kafan dağılmış olur.(not tüm servislerimiz her operatör tarafından küçük yazılarla görmeyin diye ücretlendirilmiş olup fiyatlar kazıktır:) )

Haha son satıra bayıldım :)

öyle tiplerle olmaması daha iyi boşver.

ne kadar ataerkil kendini kasan hödük bi tipse ilişki kadına o kadar zarar veriyor.

mutsuz olacağımız ilişkilerden uzak durmayı öğrensek kadınlar olarak ne güzel olacak. seçilmek yerine seçsek mesela?

Bunu bana herkes diyor seçmek nasıl oluyor seçilmek nasıl oluyor biraz açar mısınız ben cidden bayağı Fransız kalmışım :)

Bunu bana herkes diyor seçmek nasıl oluyor seçilmek nasıl oluyor biraz açar mısınız ben cidden bayağı Fransız kalmışım :)

ya mesela ilişki bazında ve kafanızda kriterler oluşturun ve onlar dışında olan biri oldu mu o kişiden uzaklaşın.

mesela ben ses ve gürültü konusunda çoj hassasımdır en son muhabbet ettiğim biri gece parti verdim komşular geldi açmadım zili kihkih diye anlatınca adamın üstüne koca bir çarpı koydum :) bunun gibi şeyler. kendinize özgü tabi.

@MissCherryBlossomm sizi göremedim yorumunuzu merak ediyorum çok yerinde tespitleriniz var...
Bir sürü kişi zaman ayırıp yorum yazmış siz hala bir kişiyi etiketleyerek ondan yorum istiyorsunuz ? Özelden yazsaydiniz keşke ozelder yazın yorum yapanlara saygısızlık oluyor bilginizeeeee

Bir sürü kişi zaman ayırıp yorum yazmış siz hala bir kişiyi etiketleyerek ondan yorum istiyorsunuz ? Özelden yazsaydiniz keşke ozelder yazın yorum yapanlara saygısızlık oluyor bilginizeeeee
Yok sizlere de teşekkür ederim zaten belirtiyorum ama üye olmadan öncede bu hanımın yorumlarını beğeniyordum bayağı güzel yorumlar yapıyor, reel hayatta da çok popüler 2 kız arkadaşım da onun yorumlarını takip ettiğini söyledi, ekşi aözlükte de kendisinden bahşedilmiş ondan özellikle ondan da yorum istedim. Yanlış anlama olmasın.

Anladım çok güzel ama bu duralar konuştuğum bir çocuk var ilk benden bekliyor yazmamı o da moralimi bozdu mesela yedekliyorlar mı beni nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…