- 25 Ocak 2019
- 395
- 139
- 18
- 31
- Konu Sahibi PortakalSevgisi
-
Aynen haklısınız zaten bu profilde insanları hayatımda tutmuyorum...Ezmeye çalışanla daha ne konuşuyosunki sende az değilsin gösterince rekabet filan,cık cık cık hiç gerek yok bunlara.
Sen mutevazi ol gene öyle maddiyatçılarla,maddi şeylerle insanı ezen veya rekabete girenlerle muhatap bile olma,ilerde başına kakcağı belli.
Ezmeye çalışanla daha ne konuşuyosunki sende az değilsin gösterince rekabet filan,cık cık cık hiç gerek yok bunlara.
Sen mutevazi ol gene öyle maddiyatçılarla,maddi şeylerle insanı ezen veya rekabete girenlerle muhatap bile olma,ilerde başına kakcağı belli.[
Tüh be kızım açıldı mı gözün şimdi, bari en azından bi keşkül filan ısmarlasaydın yahu :)İşte bana da para için gelen oldu bir tane, çocuk hesabı filan bana ödetti-o sıralar çaylak olduğum için yedim, sonra arkadaşlarım sen ne yaptın yaa dediler
Ahah olsun başımızın gözümüzün sadakası olsun :) aynı çocuk babamın mezun olduğu okul ve bölümü öğrenince -konusu geçmişti- eşeklik baki kalır demişti rekabete girip. Kendi ailesi ile benimkini kıyaslamıştıTüh be kızım açıldı mı gözün şimdi, bari en azından bi keşkül filan ısmarlasaydın yahu :)
İnsanlarda var bu benimki daha büyük,benimki daha güzel,ben ben ben ben de ben.Ahah olsun başımızın gözümüzün sadakası olsun :) aynı çocuk babamın mezun olduğu okul ve bölümü öğrenince -konusu geçmişti- eşeklik baki kalır demişti rekabete girip. Kendi ailesi ile benimkini kıyaslamıştı
İşte bende anlamadım ben bahsetmem güzel şeylerden insanlar gelir benle rekabete girer sonra beni kötü gibi göstermeye çalışırlar öyle saçma sapan düzen.İnsanlarda var bu benimki daha büyük,benimki daha güzel,ben ben ben ben de ben.
Bilmiyolarki ölümlü dünya yarına çıkacağın meçhul eyy ey.
Mira kızım sen misin(medcezirdeki ) git biraz varoş mahalleden delikanlılar bul :)İşte bende anlamadım ben bahsetmem güzel şeylerden insanlar gelir benle rekabete girer sonra beni kötü gibi göstermeye çalışırlar öyle saçma sapan düzen.
Yok bu anlattıklarım tiki değil ki aksine varoş dediklerinizdenMira kızım sen misin(medcezirdeki ) git biraz varoş mahalleden delikanlılar bul :)
Çevrende hep böyle tiki takalar mı var nedir,arada bir çevre değişikliği yapmalısın.
Kızım sende bi ayarı tutturamamışın bak hatayı sende arıyacam bundan sonra evet tarifimizi veriyoruz hanımlar:Yok bu anlattıklarım tiki değil ki aksine varoş dediklerinizdenEsas elit mi herneyse onlarda problem çıkmıyor ama onların etrafı da kız kaynıyor 1 adama 10 kız yürüyor öyle diyim.
Çevreyi tabiki gözlemliyorum farkındaysanız sevgi değil ‘çıkar’ üzerine kurulu ilişkiler ve domino taşı gibi herkesi etkiliyorKonudaki yorumlarınıza genel olarak şöyle bir bakınca kendinizi sürekli başkalarıyla kıyaslamışsınız.
Başkalarının ilişkilerinin aşk derecelerini sorgulayamayız. Aslında aşkın tam bir tanımı yok. Herkes kendince yaşıyor. 2 günde seni seviyorum deseler çok mu inandırıcı olacak? Veya onlar sürekli aranıyor diye çok mu kıymetliler?
Başkalarıyla kıyaslamak yerine kendinize bakın. Bu zamana kadar sürekli çabaladım demişsiniz ilişki için. Bu kıyaslama, çaba karşı tarafa ister istemez negatif elektrik vermiştir.
Ayrıca anlattığınız donanımda biriyseniz ona göre bir çevreniz vardır. O çevreden sizin altınızda ezileceğini düşünen egodaki erkekleri elerseniz çok iyi talipleriniz olabilir.
İnsan reddetmek isterse gözünün üzerinde kaş var der öyle de reddeder. İlişkinizin olmayışını daha fazla kazanmanıza bağlamayın.
Yok yok hayırKızım sende bi ayarı tutturamamışın bak hatayı sende arıyacam bundan sonra evet tarifimizi veriyoruz hanımlar:
Ne çok varoş ne çok elit olacak 1 adet erkek,biraz zeytinyağı,domates,biber bunları aynı kapta karıştırın verin önceden ısıtılmış fırına yarım saate mükemmel erkeğiniz hazır ne kibir ne açgözlülük ne uyanıklık yok yemeyin ama yanında yatabilirsiniz :)
İnsanlıkta gerçi varoş,elitlik vs olmuyoki ama arkadaş hiç mi mutevazı kendi halinde biri çıkmaz birinin karşısına,lady gaga filan gibi mi geziyon,pahalı çantalar filan mı kullanıyon da böyle tipler sinek gibi sana geliyo nedir anlayamıyorum.
Valla o zaman bundan sonra bunlara dikkat edicen sidney mi yok canım siirt o sidney olsa duramazsın filan diyicen,öyle herkese ben sidneye gidiyorum ahahayt naber diye konuşursan,çırğanda davete gittim vs bunlar olmuyor ama bak.Yok yok hayırİş yerinde mesela tek çocuk olduğumu öğrenenler ve tatile gittiğim yerleri duyunca millet atlıyor - esasen iş yerğndekilere anlatmama taraftarıyım ama sorunca da yalan söylemek istemiyorum farzı misal geçen sene ailecek Avustralya’ya gittik, millet bunu duyuyor ondan sonra geliyor Bu arada hiç biri Facebook’umda vs ekli değil ama en azından profil fotosunu görüyorlardır aratınca...
Şunu da belirteyim üniversiteden erkek arkadaşlarım var, adamlar şu an çok güzel işlerde çalışıyor ailelerde elit adam diyor ki bana kızlar instagramdan yazıyor iş yerinde yürüyor , iş yerinde evli kadınlar bile yürüyormuşKızım sende bi ayarı tutturamamışın bak hatayı sende arıyacam bundan sonra evet tarifimizi veriyoruz hanımlar:
Ne çok varoş ne çok elit olacak 1 adet erkek,biraz zeytinyağı,domates,biber bunları aynı kapta karıştırın verin önceden ısıtılmış fırına yarım saate mükemmel erkeğiniz hazır ne kibir ne açgözlülük ne uyanıklık yok yemeyin ama yanında yatabilirsiniz :)
İnsanlıkta gerçi varoş,elitlik vs olmuyoki ama arkadaş hiç mi mutevazı kendi halinde biri çıkmaz birinin karşısına,lady gaga filan gibi mi geziyon,pahalı çantalar filan mı kullanıyon da böyle tipler sinek gibi sana geliyo nedir anlayamıyorum.
Demek istediğim de oydu. Çıkar ilişkisi olsun başkalarınınki bu sizi de bizi de ilgilendirmez. Ortalıkta aşığım diye gezen insanın düşünceleri sizin hislerinizi yaşayacağınız ilişkiyi daha değersiz yapmaz. Elinizde olmayan, değiştiremeyeceğiz şeylere kafaya takıp boşuna üzülmeyin.Çevreyi tabiki gözlemliyorum farkındaysanız sevgi değil ‘çıkar’ üzerine kurulu ilişkiler ve domino taşı gibi herkesi etkiliyoren çok da çıkar üzerine kurulu Ama toplumsal yozlaşmada bunla beraber geldi zaten. Milletin çıkarı aşk gibi göstermesi beni deli eden şeylerden biri zaten, ondan kim kimden ne alsam derdine düşmüş, bunun düzelmesi lazım önce bi...
Ahahah :)) yani konuşma şöyle gerçekleşti portakal sen nereye gidiyorsun dediler bende yurtdışına dedim :) çok ısrarlıca sonra nereye nereye nereye bir daha işlerine yardımcı olmayız vs dediler sonra da İşte Melbourne’a dedim sonrasında hepsi biz kaç yıllık yazılımcıyız biz gidemedik diye tavırlı davrandılar mesela :) yalanda söylemek istemedin işle alakalı bişi oluyor arıyorlar arada koca saat farkı var mesela ...Valla o zaman bundan sonra bunlara dikkat edicen sidney mi yok canım siirt o sidney olsa duramazsın filan diyicen,öyle herkese ben sidneye gidiyorum ahahayt naber diye konuşursan,çırğanda davete gittim vs bunlar olmuyor ama bak.
Sonra tabi ona göre davranırlar lütfen biraz dikkat :)
Pofilide iki tane yap biri varoş olsun zengin yerleri elitlere gösterirsin yada sadece yakınlara gösterirsin :)
Haklısınız...Demek istediğim de oydu. Çıkar ilişkisi olsun başkalarınınki bu sizi de bizi de ilgilendirmez. Ortalıkta aşığım diye gezen insanın düşünceleri sizin hislerinizi yaşayacağınız ilişkiyi daha değersiz yapmaz. Elinizde olmayan, değiştiremeyeceğiz şeylere kafaya takıp boşuna üzülmeyin.
Sen paradan bahset kızım yeter ki insanların çoğu böyle ona yapılacak bişey yok.Şunu da belirteyim üniversiteden erkek arkadaşlarım var, adamlar şu an çok güzel işlerde çalışıyor ailelerde elit adam diyor ki bana kızlar instagramdan yazıyor iş yerinde yürüyor , iş yerinde evli kadınlar bile yürüyormuşne kadar fena
Neden sevgiye inanmıyorsunuzBence sen farklı bir dünyada yaşıyorsun
32 yaşındayım gördüm geçirdim
Neyin ne olduğunu emin ol biliyorum
Ben kafaya takmadım ama takanlar çok
Ben okumuş eğitimli kesimden bahsediyorım zaten
Yoksa adam lise mezunudur düzgün işi yoktur tabi ev hanımı bulacak yani ne olucaktı?
Ya arkadasım ben deneyimlerimden bahsediyırum sadece yaşadıklarım değil çevreden gördüğüm vsNeden sevgiye inanmıyorsunuz
Ben zaten tartışmıyorum niye gerildiginizi de anlamış değilim illede benim fikrim doğru demiyorum ben sadece diğer ihtimallerin de düşündüğünüz kadar zayıf olmadığının altını çiziyorum . Burası bi fikir paylaşım platformu burda olduğunuza gore farklı fikirlere açık olmalısınız.Ya arkadasım ben deneyimlerimden bahsediyırum sadece yaşadıklarım değil çevreden gördüğüm vs
Tamam senin eşin seni sevmiş evlenmiş bunu bilemem sen öyle diyorsan öyledir ama devir para devri sanki uzaydan geldim öyle konuşuyorum burdaki çoğu kızda aynı fikirde benle
Demek ki garip olan sensin
Tartışmak istemiyorum Benim fikrim bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?