Erkeklerle olan İlişkilerde problem

ben ev hanimi oldugum icin esimin benden maddi bir beklentisi yoktu.ama dedigin dogru sorf maasi icin evlenen erkeklerde cok bunu da soyle cozebilirsin belki evlendikten sonra calismayi dusunmuyorum deyip tepkisine bakabilirsn onu denemk icin

ben ev hanimi oldugum icin esimin benden maddi bir beklentisi yoktu.ama dedigin dogru sorf maasi icin evlenen erkeklerde cok bunu da soyle cozebilirsin belki evlendikten sonra calismayi dusunmuyorum deyip tepkisine bakabilirsn onu denemk icin
Mantıklı, dediğiniz gibi yapmak lazım.

Ben bu görüşe katılmıyorum erkeklerin yonlendigi kızlar kısmına öyle olsaydı ev hanımları oranı çok fazla olmazdı . Doğru insanlar değilmiş diye düşünün . Karşılıksız ilişki diye bişey tabiki yok anne evlat arasında bile yok buna belki karşı çıkacaklar olur ama hayırsız bi evlat olunca keşke hiç dogmasaydi diyen insanlar var . Bin türlü pislikler yapmış bi evladı da sevemeyiz. Yani karşılıksız sevgi bile beklemeyin ama karşılık olmadan olmicaksa o zaman erkeklerle munasebetimi ilerleteyim diye düşünmeyin . Her şeyin zamanı var doğru insanı bekleyin derim

Dediklerinize katılıyorum ama şöyle de bir durum var ev hanımı seçerim ben diyenler oldu çevremde, neden dedim çocuklara. Onlarda ev işlerini kim yapacak dedi, çevredekiler güya kültürlü, görmüş geçirmiş ailelerin çocukları... O nedenle moralim bozuldu. Millet ya maaşa ya ev işi yaptırmaya ya da ikisi için evlendiğini söyledi, şaka gibi

İlk etapta hoşlanıyorlar senden ama sen sanırım kolay kaptırıyorsun kendini hemen açıyorsun buda onları soğutuyor
Eskiden bende öyleydim.adamlar aylarca peşimde koşardı sonra birden kaybolurlardı.
Çok ilgi gösterdiğimi ve hemen o adamın doğru adam olduğuna karar verdiğimi gördüm.erkeklere ilk etapta biraz mesafeli olmak laxım ki ulaşılmaz sansın.
Her zaman derim bu ilişki işleri takdik işleridir
Kimler kimleri tavlıyor görüyoruz
En çapsız adamları bile havaya soktum.dışarda gören bu kız bu adama nasıl bakmış der yani.

İşte taktikten de hoşlanmıyorum da haklısınız Bir tane arkadaşımız abuk subuk bir kızla evlenmiş sonracığıma kuzenim avukat ona gelip boşanma davası açmak istiyorum demiş, hani kız bağıra bağıra ben fesatım diyordu hani yüzü çok güler ama kalbinden şer akan tiplerden

Ev hanımı olanlar yalnız eğitimsiz kesim
Kendi gibi birini bulup evleniyorlar
Adam üniversite mezunuysa iyi bir işi varsa kendi gibi birini istiyor.istisnalar olabilir ama çoğunlukla böyle bu gerçeği göz ardı edemeyiz.
Sırf eğitimli diye maaşı dolgun diye tercih edilen o kadar çok kız var ki çevremde .adamların normalde dönüp bakmayacağı tipler.arkadas ortamında konuşurken uzun boylu olsun şöyle olsun böyle olsun diyen tipler gidip hayal ettikleri kadınların yanına yaklaşamayacak tiplerle evlendi .aşık oldular ama saflığında yaklaşamıcam konuya kusura bakmayın.38 beden kadına şişko diyenler 44 beden kadınla para için çok güzel evlilikler yapıyor.bu kadınlarda beni seviyor diye düşünüp varını yoğunu önüne seriyor.neyse beni ilgilendirmez de maddiyatta bu devirde çok önemli.eskiden kızlar zengin koca bulma derdindeydi şimdi erkekler dolgun maaşlı kız derdinde.

Bende sevmiyorum ama saf doğruluk dürüstlük işe yaramıyor
32 yaşındayım şu an bunu gördüm.tecrübelerim maalesef yönde.

Bence maddiyat kısmını kafaniza çok takmışsınız. Ben sizin bahsettiğiniz insanların istisna olduğunu düşünüyorum .

Ben bunu ne zaman dile getirsem tepki görüyorum. Bu sitede de mesela kadınlar çok aşığım demiş ama kimse de kalkıp ablam adam seni kullanıyor demiyor. Ya kadın erkeğin ya erkek kadının olanaklarını kullanıyor buna da aşk diyor . Birde sizce neden fesat kadınlar tercih ediliyor ?

Bence maddiyat kısmını kafaniza çok takmışsınız. Ben sizin bahsettiğiniz insanların istisna olduğunu düşünüyorum .
Yok gördüğüm örnekler gerçekten böyle hani iş ortamında da görmesem neyse de İngiltere’de böyle değildi mesela, Türkiye’de paso böyle. Çalıştığım kurum güya çok tanınan düzgün bir yer orada bile erkekler çok hesapçı.

Maaş kartınıza bende talibim güzel bayan
En güzeli çoğu şeyi saklayın fakir ama gururlu kızı oynayın,sizi öyle seven kabul edeni seçin ne diyim.
Ev işlerinide birlikte yaparsınız artık,baktınız yapmıyor sıradaki lütfen :)

Haha çok teşekkürler :) ben çoğu şeyi saklayınca da adamlar ezmeye çalıştı sonra bendeki şeyleri görünce iyice bir rekabete girdi bir tanesi. Saklayınca da aynı şeyler oluyor gösterince de Aslında aileme dedim uygun birilerini bulsanız güzel olurdu hiç olmadı arkadaş olurduk diye de oralı olmadılar ... ev işi konusunda cidden birlikte yapmak önemli, Türkiye’de kadına yükleniyor .

Bence sen farklı bir dünyada yaşıyorsun
32 yaşındayım gördüm geçirdim
Neyin ne olduğunu emin ol biliyorum
Ben kafaya takmadım ama takanlar çok
Ben okumuş eğitimli kesimden bahsediyorım zaten
Yoksa adam lise mezunudur düzgün işi yoktur tabi ev hanımı bulacak yani ne olucaktı?

Fesat mı değil mi bilmem ama paralı Kadın tercih sebebi artık büyük şehirlerde özellikle
İstisna falan da değil.bu gerçek
Normalde dönüp bakmayacağın kızlar patır patır evlendi .aşkmış hadi ordan ya.aynı kız işsiz olsa yüzüne bakmazsın .erkekler işi biliyor.
Tabi böyle olmayanları da var da onlar işte istisna.

İşte bana da para için gelen oldu bir tane, çocuk hesabı filan bana ödetti-o sıralar çaylak olduğum için yedim, sonra arkadaşlarım sen ne yaptın yaa dediler

İşte bana da para için gelen oldu bir tane, çocuk hesabı filan bana ödetti-o sıralar çaylak olduğum için yedim, sonra arkadaşlarım sen ne yaptın yaa dediler
Sinir olduğum tip işte
Alt tarafı bir yemek bide ilk defa gördüğüm kıza hesap ödetmek yakışmaz ya
Hani Türk erkeği ödüyordu hesap.ben yabancılarla da çıktım hesap ödetmediler mesela

Ezmeye çalışanla daha ne konuşuyosunki sende az değilsin gösterince rekabet filan,cık cık cık hiç gerek yok bunlara.
Sen mutevazi ol gene öyle maddiyatçılarla,maddi şeylerle insanı ezen veya rekabete girenlerle muhatap bile olma,ilerde başına kakcağı belli.

Sinir olduğum tip işte
Alt tarafı bir yemek bide ilk defa gördüğüm kıza hesap ödetmek yakışmaz ya
Hani Türk erkeği ödüyordu hesap.ben yabancılarla da çıktım hesap ödetmediler mesela
Hesapçı kitapçı adam çok, ben mesela kendimi kullandırmam modundayım ondan çıkarcı adamlar yanaşmıyordur bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…