Erkeklerle olan İlişkilerde problem

P PortakalSevgisi , kendi konunuza ve diger konulara yaptiginiz yorumlardan "iletisim sorunu" yasadiginiz cok net anlasiliyor.

Siz daha insanlarla iletisime gecemezken alttan alma mevzularini dile getirerek bir nevi emek verdiginizi veya caba gosterdiginizi dusunuyorsunuz ama sorunun asli kesinlikle bu degil.

Anladım çok güzel ama bu duralar konuştuğum bir çocuk var ilk benden bekliyor yazmamı o da moralimi bozdu mesela yedekliyorlar mı beni nedir

valla erkek kendini çekiyorsa ilgisi başka yöndedir. elinde kanıt olmasa bile öyledie muhtemelen. zaten bu devirde tek kişiyle görüşen kalmadı sevgilisi varken bile arayı çok soğutmadan istifleyen tipler var kadın erkek ayırmıyorum iki taraf da yapıyor bunu

Ne yapacağız peki

Özünde Nezaket sahibi bi adam asla bı insana hoş olmayan tavırlar içinde olmaz . Siz onlara olumsuz bir tavır sergilememenize rağmen karşı taraftan olumsuz davranışlar geliyorsa bu onların kişiliğiyle alakalı yani sizin için doğru insan değiller . Ama sizin bi davranışınızdan da kaynaklanıyor olabilir belki de sizinle yapamayacaklarinı anlayıp özensiz davranıyorlardır. Yani tam olarak durumun nasıl geliştiğini bilmediğimiz için pek doğru yorumlar da gelmez gibi yani bi örnek verseniz davranış biçimi olarak daha iyi olur. Ayrıca ben kimsenin kimseyi alttan almasını doğru bulmuyorum. Kimseyi alttan almayın ama tabiki uslubunuzu bozmadan sesinizi yükseltmeden .

Ne yapmamı önerirsiniz ? Koça mo gideyim ne yapayım ?

Ne yapmamı önerirsiniz ? Koça mo gideyim ne yapayım ?
Ben açıkçası kendinizi geliştirin kitaplar okuyun hobi edinin çok yönlü olun yani insanlar zekanizdan etkilensin. Dusuncelerinize ya ben hiç bu açıdan bakmamkstim desin insanlar. Erkekler her zaman sizinle onların arasında bi mesafe olduğunu hissetmeli yoksa duygularını paylaşmaları kolay olur ve yanınızda olmaktan heyecan duymazlar

Ya açıkçası hepsinden bende var övünmek için demiyorum da , İngiltere’de Çok ünlü bir okulda yüksek lisans yaptım bilgisayar Mühendisliği üzerine, Türkiye’de de aynı bölümü okudum, piyano çalıyorum , her sene 3 ülke geziyorum ama yeri gelmedikçe bunu kimseye söylemedim. Yine de yaralanıyorum erkeklere

Siz bana baştan beri neden taktınız :) Benzer yaklaşımları sitede görmüştüm de hatta bu yüzden de kadınları pek sevmem ne yalan söyliyeyim :) hemen taşlayıp, konunun odak noktasını değiştiriyorsunuz , iş yerinde de var bu tip uyanıklardan ama bir şekilde işten zaten uzaklaştırıyorlar kendilerini , hoşuma gitmedi tavrınız. He reel hayatta da arkadaş olmak isteyeceğim biri değilsinizdir muhtemelen frenemy kapsamında giriyorsunuzdur :)

Insan analizim cok saglamdir, hakkini teslim etmek lazim.

Su yorumunuz her seyi su yuzune cikardi zaten. Simdi taslar yerine oturdu. Bir kez daha yanilmadigimi gordum.

Forumun ruhunu henuz kapamamissiniz. Neyse, zamanla artik...

Önce sen sev kendini bırak ,millette arama bu devirde kimse kimseye kolay vermiyor sevgi, verse de 3 5 gün

Insan analizim cok saglamdir, hakkini teslim etmek lazim.

Su yorumunuz her seyi su yuzune cikardi zaten. Simdi taslar yerine oturdu. Bir kez daha yanilmadigimi gordum.

Forumun ruhunu henuz kapamamissiniz. Neyse, zamanla artik...
Pardonda konu sahibinin nesinden anladınız iliştim sorunu olduğunu cidden merak ettim

Önce sen sev kendini bırak ,millette arama bu devirde kimse kimseye kolay vermiyor sevgi, verse de 3 5 gün
3 ün 5 in hesabını yapmayalım lütfen sevgi sevgidir
Şaka bi yana gerçekten seven insan bulmak zor,seveni geçtim güvenip herhangi birşeyler yapacağın insan bile bulmak çok zor.

Alttan alindiklari icin olsa zaten onlarla olurlardı .
Heyecan ask hoslanma hissetmeme olabilir.
Yada baska bir tutumdan.

Ben zaten bunu sürekli dile getirmekten ya da internet üzerinde sürekli paylaşımda bulunmayı doğru bulmuyorum . O zaman erkeklerle mesafeli olun şahsen bu mesafe durumu benim bizzat yaptığım bir şey tabi benim istediğim onların gözünde daha değerli görünmek değil ama yetiştirilme tarzı . Erkekler kolay yaklasamadiklari kızlardan hoşlanıyor . Yaklaştıktan sonra da fazla naz aşık usandirmadan mesafeyi korumanizi gerekir. Mesafeli durmanızdan hoşlanmazlar ama mesafeyi hemen geçmiş olmak da onların ilişkideki heveslerini kırıyo . Bu durumun bı formülü yok aslında yani biri ağır başlı olsun ister diğeri rahat olsun ister vs vs bence bunun için hiç çaba harcamayın ama etraginizda tarafsız sözüne güvendiğiniz birileri varsa sizin davranislarinizdaki eleştirilerini dikkate alabilirsiniz .

Bak benim erkek arkadaslarim oldu kime deger verdiysem ve bunu belli ettiysem burnumdan getirdi kimi sevmedigim halde sacma bir sekilde kabulettiysemde o beni el ustunde tuttu esimle nisanliyken hic bir seyi asla alttan almadim haksizken bile bir sekilde ozur dilettirirdim mesela nisanlilik doneminde benim onu aradigim mesaj attigim cok nadirdir hep o arardi hep o mesaj atardi seven erkek sevdigi kadina ilgisini belli ediyor zamanim yoktu bilmem ne bunlar hep bahane.

Hey millet tekrardan geldim :) ya buradaki konuları okudum da maaş kartını alan erkekler, ev işi yapmayan erkekler, belki de birinin olmaması daha iyidir. Aklıma gelen diğer şey ise ben mesela kendimi kullandırmam biri bana maaş için veya ev işi yaptırmak için yanaşamaz, hayatta her şey karşılıklı. Yani adam da yapacak ev işi, bütçe belli miktarda ortak olcak ama adama maaş kartı vermem. Erkek arkadaşlara sordum kızarda kriteriniz ne diye sözümden çıkmasın diyorlar Bu nasıl bir mantık aklım almadı...

İşte şu sıra sevgi var mı emin değilim erkekler genelde maaş veya ev iş yaptırmak için evlenmiş kadınlar dışarıya ise çok büyük aşk yaşıyoruz diye gösteriyor... ne yapmalı bilmiyorum...

Erkeğin çok üstüne düşerek hiç aklında yokken onla beraber olabilen kızlarda var..

Çevredekilere sordum, çıkarsız ilişki yok ki dedi çoğu kişi. Yani senden faydalanmayacaklarını anlayınca basit kızlara yönelmişlerdir dedi. Erkekler ev işini tamamen yükleyebileceği, maaş kartını alabileceği kozlara yöneliyormuş Benim salaklığım yani tamamen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…