Erkeklerle problem

AyazGunes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2019
20
11
3
30
Selamlar herkese, ben 26 yaşıma geldim iyi bir üniversitenin bölümünden mezunum, ya buradaki konuları okudum da şimdiki erkekler sanırım çok çıkarcı, size birkaç durumdan bahsetmek istiyorum. Aynı okuldan bir çocuk beni Kahve içmeye çağırdı filan sonrasında ne kadar maaş aldığımı öğrenmeye çalıştı bende arkadaşlarla paylaşmıyorum dedim yani flört manasında çağırdı ama bu soruyu sorunca soğudum sonrasında da çocuk beni whatsapptan silip engellemiş ama çocukla denk bile değiliz tip aile vs açısından. Küçümsemek için demiyorum da böyle oluyor son zamanlarda canım sıkıldı napmak gerek ? Çocuğa tip veya diğer konularda bişi demedim hissettirmedim bile ama yani adamlar birlikken karşı taraftan beşlik şey bekliyor birde bana sürekli eviniz arabanız tarlanız var mı diye soranlar oluyor böyle mi yeni ilişkiler ? Sevgiler kızlar

Madem denk değilsin o zaman en baştan buluşma...
Sonradan pişman olmamak adına gidiyorum da mesela adam üniversite mezunu olduğu için dünyaları ben yarattım moduna giriyor çünkü ailesinde tek üniversite mezunu olmuş olan o, bizde ise bu normal bişi.

Tek cebe bakanlar erkekler değil maalesef. Hemcinslerimiz de parası var diye 20 yaş büyük adamların peşinde koşuyor .Günümüzde herkes para hesabı yapar hale geldi . İlişkiler hem çok yapay hem de çok kısa süreli. Bundan sonra bence denk görmediğiniz bir kişiyle boşa zaman harcamayın.

Ay böyle konularda çok sinirleniyorum sonra ban yiyorum.

Kadınlar hiç çıkarcı değil ya bu devirde. Ev araba sorgusu yapanlar, altın listesi verenler, bohça hediye peşinde koşanlar, yediği yemeği ısmarlatıp özel şoför muamelesi yapanlar da hep erkekler zaten.
Ben yapmıyorum diğer kadınları bilemem.

Tek cebe bakanlar erkekler değil maalesef. Hemcinslerimiz de parası var diye 20 yaş büyük adamların peşinde koşuyor .Günümüzde herkes para hesabı yapar hale geldi . İlişkiler hem çok yapay hem de çok kısa süreli. Bundan sonra bence denk görmediğiniz bir kişiyle boşa zaman harcamayın.
Haklısınız. Yani ev araba tarla var mı diye soruyorlar ya o an al çay bardağını kafasına at moduna giriyorum. Konu da bana bildiri gelmiyor sizler bişi yazınca bildiri gelmesi gerekmiyor mu ?

Tamam işte çoğu erkek de yapmıyor nerden bulmuşsunuz ki onu ? Hiç görmedim öylesini ben. Çok tuhaf iş görüşmesi gibi
Ad soyad veririm özelden isterseniz :) Bilmem son 2-3 kişi böyle oldu. Hayta bir tanesi yediği yemeği de ödemedi benden ödememi bekledi.

Nasıl yapmıyorsunuz? Lise mezunu, sizden az kazanan evi arabası olmayan bir adamı hayatınıza alır mısınız? Alırım demeyin inandırıcı olmaz. Zira siz beşliksiniz o birlik. Denk değilsiniz bir kere.
Gene alırdım eğer kendini üstün görmeseydi. Ama bu adamlar bir süre sonra kendini Tanrı olarak görüyor, bu kızın durumu iyiyken benle ilgileniyorsa ben demek bayağı iyi bir şeyim diye düşünmeye başlıyorlar adamlar.

Gene alırdım eğer kendini üstün görmeseydi. Ama bu adamlar bir süre sonra kendini Tanrı olarak görüyor, bu kızın durumu iyiyken benle ilgileniyorsa ben demek bayağı iyi bir şeyim diye düşünmeye başlıyorlar adamlar.

Yani kusura bakmayın ama çok hastalıklı bir düşünce yapısı bu. Neyse kaçayım ben başıma bir iş gelmeden. Umarım kendinize denk biriyle karşılaşırsınız en kısa zamanda.

Beyfendi adına üzüldüm sizin gibi dünyayı sadece üniversite mezunu olmak sanan bi insanla muhattap olduğu için sonra sizin boş egonuzu görüp engeli basmış zaten
Yoo yukarıdaki yorumda da yazdım, adam da aynı üniversiteden mezun onu da belirttim düzgün okusaydınız keşke...

Yoo yukarıdaki yorumda da yazdım, adam da aynı üniversiteden mezun onu da belirttim düzgün okusaydınız keşke...
Ailesinde sadece o universite mezunu olduğu için havalara girdiğini belirtmişsiniz fakat bu dönemlerde universiteye gitmeyen kişi sayısı 10 kişiden bir en fazla . Beyfendi de farkındadır havaya girmemesi gerektiğini ama siz değilsiniz :)

Selamlar herkese, ben 26 yaşıma geldim iyi bir üniversitenin bölümünden mezunum, ya buradaki konuları okudum da şimdiki erkekler sanırım çok çıkarcı, size birkaç durumdan bahsetmek istiyorum. Aynı okuldan bir çocuk beni Kahve içmeye çağırdı filan sonrasında ne kadar maaş aldığımı öğrenmeye çalıştı bende arkadaşlarla paylaşmıyorum dedim yani flört manasında çağırdı ama bu soruyu sorunca soğudum sonrasında da çocuk beni whatsapptan silip engellemiş ama çocukla denk bile değiliz tip aile vs açısından. Küçümsemek için demiyorum da böyle oluyor son zamanlarda canım sıkıldı napmak gerek ? Çocuğa tip veya diğer konularda bişi demedim hissettirmedim bile ama yani adamlar birlikken karşı taraftan beşlik şey bekliyor birde bana sürekli eviniz arabanız tarlanız var mı diye soranlar oluyor böyle mi yeni ilişkiler ? Sevgiler kızlar
[/QUOTE]
Bana hiç kimse böyle sorular sormadı.
Fakir de görünmüyorum aslında :D
Acaba sizin dış görünüşünüzde, kılık kıyafet, seçtiğiniz takılarda mı bir abartı var?
Çevrenize sürekli mallarınızdan falan mı bahsettiniz?

Back
X