erkeklerrrrr

bu kişiden kişiye değişir ama gerçekten seven bir insan neden sevildiğini öğrenince kendini geri çeksin

ona kavuşmak ister, hep onla olmak ister bu karşılıklı sevgiyi yüzyılın aşkı tadında yaşamak ister.. Aşk budur, yitirmek değil kazanmaktır

bencede öyle peki onun sana cevap vermediği zamanlarda bile sevgini söyleyebilmek aşırıya kaçmak mı olur off kafam çok karışık((

sen aşık olurken ona bağlı mı aşık oldun
o sana aşık oldu da sen o yüzden mi oldun
nice aşklar var deli gibi ama platoniki yani tek taraflı

boşver bu ben sen hesaplarını sen aşkını içinden geldiği gibi yaşa eğer doğru kişiyse karşılığını alıcaksın en iyi şekilde..

Biz evlenmeden once esim etrafimda pervaveydi kendine asik etti evlendik simdi o heriften eser yok rutun bi yasam cunki kendini cok sevdigimi ve asla birakmicami biliyo tapusu bende artik mantigi klava:

kendilerini güvende bildiklerinden evet geri çekiyolar.. artık o benim diyorlar bu böyledir erkeklere hep bir açıkkapı bırakmak lazım güvende hissetmemeliler bir arkadaşım derdi hep böyle bir mesafe olmalı konuşurken falan herzaman neşeyle konuşmamak lazım hep böyle düşünmeli önemsemeli falan filan...

başlarda bana karşı çok iyiyidi ama onu sevmemin hiç bi nedeni yok nedensiz tarifsiz deli gibi seviyorum onu ama napıcam hiç bilmiyorum çok mutsuzum çook

birde hep derler erkekler daha cok seviyor falan filanda..
kadinlar daha cok seviyor iste bu apacik ortada..
yani cogunlukla tabiki..

çok sevildiklerini ve karşısındakinin onu terk edemeyeceğini onsuz yapamayacağını düşünmeye başladıkları an şımardıkları kesin.

ve bu şımarıklıkla -ki kendileri bunu özgüven sanıyor, saçma sapan davranabiliyorlar. sanırım COOL olduklarını sanıyorlar.

ama 1 sabredersin, iki sabredersin. üçüncüsünde sen de biraz cool davranırsın. o zaman işte karşındakinin de gerçek duyguları belli olur.

gerçekten seviyorsa, azıcık empati kurar ve yaptığı hıyarlığı anlayıp sokulur....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…