Erkekte cinsel istek neden bu kadar az olur

asya_lc

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
45
10
98

Eşimle 8 yıllık evliyiz . Eşim o kadar cinsel isteği az ki çocuk düşündüğümüz halde ayda 3 en fazla ..Ne yapmalıyım bitkisel ilaç felan denemedik doktorada gitmiyor. Kendi ihtiyaçlarımı geçtim çocuk için bile yaklaşmayınca çıldıracak gibi oluyorum....

canım ya aynı kaderi paylaşıyoruz kocaman bir ahhhhhhhh çektirdin bana şimdibitkisel olarak keçiboynuzu iyi oluyor canım kesinlikle dene hemde spermleri çoğaltıyor hatta iktidar sorunu olan erkekler için bile iyimiş netten araştırmıştım.....ben eşimi ikna edene kadar mahvoldum doktor şugün çalışın der adam yanıma yaklaşmaz birazda çocuk düşündüğümüz için ödev görevini alıyor sanırım canım erkekler fazla bahsetmiyorlar duygularından enazından benim eşim öyle malesef...doktora neden gitmiyor?sen gittin mi hiç canım olmama sebebi ne?ne zamandır çocuk düşünüyorsunuz?

bende 3 yıllık evlıyım..ılk zamanlar haftada 1 olurdu sımdı 2 yada 1.5 ayda bir...cocuk dusunuyoruz bızde ama o yaklasmayınca benımde yaklasasım olmuyor..o erkek o ıstesın dıyor gurur yapıyorum...

ne olucak bılmıyorum halımız

evet canım benim ben gittim kistler için soğan kürü yaptım bu ay hepsi gitmiş yumurtalıklarda çok güzel gün aşırı birliklte olun dedi. Bende mecbur hissetmesin diye çok hatırlatmıyorum. Çocuk düşünüyoruz işte doktorun söylediğini söyledim daha ne bekliyo....bir gün kurtlar vadisi varmış ...bir gün maç bitsin ondan sonraymış..bir maç kadar değerim yok doğacak çocuğumuzunda yok değeri değilmi diyorum. Evlendiğimizden beri böyle ama artık canıma tak etti .Allah Niçin evlenin diyor nefisinize uyup günah girmemmemiz için .Çok büyük bir imtihan helede benim gibi akrep burcu iseniz...

Bana bekar biri olarak ne derece laf düşer bilmem ama pek çok şeyin nedeni psikolojiden geçiyor...
Yedikleri içtikleri ayrı bir yana koyarsak, bir cinsel terapi dersinden arkadaşım bahsetmişti.
Çok fazla kadının herşeyi üstlenmesi bile erkeğin cinsel hayatını etkilermiş...
Bırakın erkek üstün olsun evlilikte, siz her işi yapmak için koşturmayın. Aile içindeki ağırlığını bilmeli.
Ancak bu şekilde evliliğiniz belli bir standarda oturabilir...
Çocuk için cinselliği yaşamaktan vazgeçin derim, birbirinizi hissetmek ve eş sıcaklığını hissetmek için bunu yaşayın.
Çocuk 2. planda olsun bu durumda...
Bütün bunlar etmendir.

canım ne gururu
ben yaklaştım
neler neler..... arkadaşlarım yap dedi yaptım hiç öyle olmadığım karekterlere girdim. Red edilmekten bıktım bende bırakmıştım artık , bari çocuk için .... yok adam keyfini bozmuyor. aklımdan geçenleri durduramıyorum.Allah şeytana uydurması....

canımmmmm çocuk için yaşamıyoruz cinselliği. HİÇ yaşamıyoruzzzzz görmediğimiz ilgiyi evlat sevgisinde aramaya çalışıyoruzzz.

Erkek ağırlığını hissediyor zaten arkadaşlarla takılmalar bizi bırakıp gidip tatilller .Bir faturayı yatırmıyor. Bırak o yatırır diyorsun değilmi yapmıyooooorrrr cezasını biz çekiyoruz yine.Mutfaktan giyimden kısıp kendi ağırlığını yaşıyopr.....yaşasın

hanımlar peki evlenmeden önce bu durumun sinyallerini veriyor muydu? biz dikkatli olak bari:26:

walla bizimki balık burcu ...Bulabilirsen boğa burcu bul :) Balık burcu sadece kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor.
eş sohbetleri için bile davetlere gitmiyoruz... Arkadaşlarına,annesine babasına olan bağlılığından anlayabilirsin canım ..Annesini bile senede 3 kere ya arar ya aramaz....

Son düzenleme:
hanımlar peki evlenmeden önce bu durumun sinyallerini veriyor muydu? biz dikkatli olak bari:26:
yok vermıyordu..gayet şen şakrak bıldıgın karı koca durumu....ne oluyosa sonra sonra......

yok yaa ben gururuma yedıremıyorum kadınım ben ben nıye yanasayım dıyorum o yanassın o istesın dıyorum madem erkek...en son 1.5 ay once oldu yanı düşünün....ınsanında bır muddet sonra zoruna gıdıyor yanıı

Yook adam neyse o yaaaa ister yanaş ister yanaşma. bizim arkadaşın kocası adet bitimini bekleyemiyorrr kzıyormuş niye seninki 7 gün sürüyor diye.
buda dünyadaki sınavımız....
Ençok neyi istersen onla sınanırmış insan .Bende eşim hep bana düşkün olsun. Hep bir ilgi isterdim amaaaaaaa .

evet canım çok haklısın imtihanımız çok büyük rabbim tez zamanda bizleri bu evlatsızlıktan kurtarsın inşallah....canım peki rutin muayeneye gittiğinde eşin yanında hiç gitmedi mi?ne kadardır çocuk düşünüyorsunuz?

ben de balık burcuyum aynı anlattığınız gibiyim . boğa ya da akrep burcu bulmalı ama neerrddeeennn:26: pazarda satılmıyo ki ayol

bende oyle ısterdım bana duskun olsun dıye...düşkün düşkün ama cınsellıkge cok duskun degıl...dedıgın gıbı Allah sınıyor yanı..

dur bakalım yaklasmıycam o yaklasana kadar....ınadım inat..

ah canım o gururu bende çok yaptım usandım artık tek başıma çocuk için çabalamaktansinirlendim anlatmaya çalıştım ağladım ne yaptıysam olmadı eşim benimle paylaşmak yerine daha çok içine kapandırabbime çok şükür bu aralar birazcıkta olsa iyi erkekler problem yapıyorlar bu meseleyi birgün işten geldi bana dediki ya ne kadar bizim gibi çocuğu olmayan varmış hayret dedi bende günaydınnnnn sana kocaman günaydın ne sanıyordun dedim sonuçta herkesin imtihanı farklı bizimkide buymuş ne yapalımcanım artık yumurtlama filan takip etmiyorum usandım ne zaman eşimin canı isterse rabbim verecekse ayda bir ilişkiye girmeylede verir...

ben de balık burcuyum aynı anlattığınız gibiyim . boğa ya da akrep burcu bulmalı ama neerrddeeennn:26: pazarda satılmıyo ki ayol

benim eşimde yengeç burdu sürekli evde oturayım dinlemeyim modunda malesef yanıma dahi yanaşmaz nasıl erkeksin diyorum bazen pehhhhhh

ben daha cocugumun olup olmuycanı bıle bılmıyorum...ıkı senedır dusunmedık zaten bu sene demeye basladım..esımde dusunuyor cocuk..dıyorum mesela ona yaa xxxx ne olur yapalım su cocugu Allahın ıznıyle olucakmı olmuycakmı bakalım ona gore tedavı oluruz eger olmazsa..yasımız gencken olsun dıyorum tamam dıyor ama ılıskıye gırınce goruyorsun işte...

bende ınadım ınat..1.5 ay ıkı aya yaklastı yanı ılıskıye gırmeyelı...bı kac gune ıstıycek benımle ılıskıye gırmeyı bu seferde ben yok dıycem...senın keyfıne goremı yatcaz kalkcaz dıycem...hazırladım lafımı yanı..

:) ben akrep eşim boğa maşallahımız vardır o yüzden ben dert edinmedim hiç hatta off bıktım bile dedim bezen boş bulduğu an sokulur yanıma ama size tavsiyem kuruyemiş fındık,tatlı yedirin enerji veren meyveler yada reklamlarda gördüm gergedan ürünü var eczanelerde bile var ondan alın eşinizin suyuna yada çayına çaktırmadan damlatıverin
eğer bunlar işe yaramazsa doktor en iisi ve misir macunu yadir yada yemeğe kat
maşallah ben de baya bilgi varmış bu konuda ama ihtiyaç yok adamın maşallahı var umarım eşinizle mutlu olursunuz bu sorununuz ortadan kalkar

iyi yapmışın canım bu işi iki kişi yapıyorsa madem neden tek erkekler isteyince oluyor anlamış değilimyok de aklı başına gelsin bende zamanında az yapmadım oh iyi yapmışım canıma değsin

iyi yapmışın canım bu işi iki kişi yapıyorsa madem neden tek erkekler isteyince oluyor anlamış değilimyok de aklı başına gelsin bende zamanında az yapmadım oh iyi yapmışım canıma değsin

aynen oyle..onun keyfı yerıne gelıp yaptıgımız zaman kendımı sex objesı gıbı hıssedıyorum nerdeyse..yanı benım duygularımın bı onemı yok mu yaniiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…