aynen oyle..onun keyfı yerıne gelıp yaptıgımız zaman kendımı sex objesı gıbı hıssedıyorum nerdeyse..yanı benım duygularımın bı onemı yok mu yaniiii
haklısın canım bu sözlerini aynen eşine söylehemde çocuk için uğraşıyoruz sanki hergün yapmaya hevesliyiz ama enazından normal şartlarda çocuk için yapmak zorundayız...
Benim erkek arkadaşım da balık burcu ama bazen o kadar çok konuşuyor o kadar şey anlatıyor ki kafam şişiyor.walla bizimki balık burcu ...Bulabilirsen boğa burcu bul :) Balık burcu sadece kendi kendine vakit geçirmeyi seviyor.
eş sohbetleri için bile davetlere gitmiyoruz... Arkadaşlarına,annesine babasına olan bağlılığından anlayabilirsin canım ..Annesini bile senede 3 kere ya arar ya aramaz....
Siz gene iyiymissiniz!
Biz 3-6 ayda birbittim tukendim artik...
Yanlış anlamayın lütfen ama ben bu evliliğe çocuk yakıştıramadım
Anladığım kadarıyla siz bu sebeple ayrılık düşünmezsiniz,en azından anne olayım
diye düşünüyorsunuz.
Ama ben birbirine iyi eş olamayanların anne,baba olmak için hazır olmayacaklarını
düşünüyorum.
Bu ciddi bir sorundur evlilikte.
Cinsel anlamda mutlu olan eşler çoğu sorunu,kavgayı da daha çabuk aşarlar.
Bu adamdan çocuk istediğinize emin misiniz?:26:
ciddi misiniz ?? çok büyük bir sorun allah sabır versin
canım ne gururu
ben yaklaştım
neler neler..... arkadaşlarım yap dedi yaptım hiç öyle olmadığım karekterlere girdim. Red edilmekten bıktım bende bırakmıştım artık , bari çocuk için .... yok adam keyfini bozmuyor. aklımdan geçenleri durduramıyorum.Allah şeytana uydurması....
Eşimle 8 yıllık evliyiz . Eşim o kadar cinsel isteği az ki çocuk düşündüğümüz halde ayda 3 en fazla ..Ne yapmalıyım bitkisel ilaç felan denemedik doktorada gitmiyor. Kendi ihtiyaçlarımı geçtim çocuk için bile yaklaşmayınca çıldıracak gibi oluyorum....
Ben bekarım ve merak ettiğim bişi var:)
Normali nedir bunun? Yani haftada kaç defa olması normaldir?
Canım sen yaklaş bırak gururu.
Baştan çıkarıcı ol biraz belki o zaman artabilir isteği bi yazı da okumuştum.Kadın ne kadar fanztk olursa erkek o kadar istekli oluyormşş..
NİCKİNİZDEN BELLİ NE KADAR İSTEKLİ OLDUĞUNUZ. OOOHHHH:) ben akrep eşim boğa maşallahımız vardır o yüzden ben dert edinmedim hiç hatta off bıktım bile dedim bezen boş bulduğu an sokulur yanımaama size tavsiyem kuruyemiş fındık,tatlı yedirin enerji veren meyveler yada reklamlarda gördüm gergedan ürünü var eczanelerde bile var ondan alın eşinizin suyuna yada çayına çaktırmadan damlatıverin
eğer bunlar işe yaramazsa doktor en iisi ve misir macunu yadir yada yemeğe kat
maşallah ben de baya bilgi varmış bu konuda ama ihtiyaç yok adamın maşallahı var umarım eşinizle mutlu olursunuz bu sorununuz ortadan kalkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?