ben de bekarim ama durumunuza cok üzüldüm. Bu sorunu ilk defa duydum. Demekki esleri istekli olan hanimlar ne kadar da sansli. ozguveni sifir bi insanim, 24 yasindayim, bu gune kadar hic sevgilim olmadi. Cirkin oldugumu dusunuyorum. Dis gorunusume guvenmedigim icin evlenmek falan istemiyorum. Bi de evlenince esimin boyle isteksiz olabilecegini falan dusununce hersey daha zor geldi.
ayy ömürsünNİCKİNİZDEN BELLİ NE KADAR İSTEKLİ OLDUĞUNUZ. OOOHHHHMAŞALLAH DİYELİM
benim eşimde terazi burcu hiiç düşkünlüğü yok ben istemesem hiç olmaz ben koç burcuyum biraz ateşli :) olunca sıkıntı.Kendini kötü hissediyo insan ayıp bişey istemiyoruz ki aslında kocamızı istiyoruz.Zaten yaptıktan sonrada kendimi suçlu hissediyorum ya uykusuz kalıyo diye sinirleniyo ya banyo derdi ya orası burası ağrıyo. öffffff. 1 ay yapmasak yapmayız.nişanlıyken orda burda sıkıştırıyodu bende evlenince yandım falan diyodum nerdeeeee 8 aylık evliyim hiç günde iki kere bile olmadı.Herkes anlatıyo bi akşam bi sabah diye :)
Nasıl böyle gider bilmiyorum çok eksik bırakıyor.buda gündelik hayatı etkiliyo beğenmiyo mu falan diye düşünüyosun
valla burçlarla alakası ne bilmem ama ben akrebim benim eşimde terazi evcildir ama maşallah her dakika ister versem yani :) bende keçiboynuzu etkili diye biliyorum haberiniz olsun kızlar
kızlar nasıl olur anlamıyorum,bu adamların derdi ne peki??
ayda bir diyen olmuş,gerçekten çok üzücü bir durum
benim başıma gelse psikolojim bozulurdu sanırım.
çünkü 3 gün geçse yıllardır birbirimizi görmemiş gibi özlüyoruz
Belki bir sorunu, belkide gizlice kendi kendini tatmin etmeye çalışıyordur:26:
Araya 1 hafta adet dönemi girse, haftada 1 x birlikte olunuyor..
Emin değilim ama, çok kötü görünmüyor durum. .
Oyy kuzum seninkine alıntı yapmışımhaftada 1 olsa bencede durum kötü sayılmaz,
bu arada sen bana mı dedin canım yoksa konu sahibinin durumuna mı
anlayamadım da
Oyy kuzum seninkine alıntı yapmışımbir iki yorum okudum oda seninki en son yorum olunca oraya park etmişim, ama tabiki yazdığım konu sayibi içindi
tamda bana denk gelmiş yani
3 günü geçmez diyorum sende demişsin ki bir problemi vardır
dedim noluyo bi yanlışlık olmalı,durum anlaşıldı tatlım
tamda bana denk gelmiş yani
3 günü geçmez diyorum sende demişsin ki bir problemi vardır
dedim noluyo bi yanlışlık olmalı,durum anlaşıldı tatlım
Hayır canim
Tabi bende emin değilimki neyin normal, neyin değil. .
Bana göre idare eder işte
Ama bunu demeyi unutum, uzmanlara göre, çocuk isteyen çiftlerin 2, 3 günde bir birleşmesi gerekiyor. Orası doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?