Erkek İnfertilitesi erkekte fsh yüksekliği

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

umutlu26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2012
293
100
68
slm arkadaşlar,benim eşimin fsh değeri yüksek,aranızda bu durum hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilirmi?bu arada eşimde hareketsizlikte var...şimdiden tşkler

cnm benim eşimdede fsh yüksekliği vardı ve buna bağlı olarakta sperm azlığı hareket sorunu mevcuttu zamanlada sperm sayısı 0 oldu..
bende saraçoğluyla görüştüm.. önce 4lü bal (arı sütü,propolis, polen ve bal) karışımı 2şişe, evicap 200mg e vitamini 2kutu kullandık...
2 ayda çok şükür düşürdük şimdi sonuçlarımız düzelmeye başladı... sizin fsh kaçtı ?
bu arada sakın keçiboynuzu kürü pekmezi ve kendini yemicek , incir ve çörek otu kullanmayacaksınız bilginiz olsun...

cnm benim eşimdede fsh yüksekliği vardı ve buna bağlı olarakta sperm azlığı hareket sorunu mevcuttu zamanlada sperm sayısı 0 oldu..
bende saraçoğluyla görüştüm.. önce 4lü bal (arı sütü,propolis, polen ve bal) karışımı 2şişe, evicap 200mg e vitamini 2kutu kullandık...
2 ayda çok şükür düşürdük şimdi sonuçlarımız düzelmeye başladı... sizin fsh kaçtı ?
bu arada sakın keçiboynuzu kürü pekmezi ve kendini yemicek , incir ve çörek otu kullanmayacaksınız bilginiz olsun...

canım benim öncelikle cvbın için çok tşk ediyorum,bizim fsh 5,91 sanırım..bende diyorum acaba hareketsizliğin sebebi fsh yüksekliğimi ki diye ama,çok doktora gittik hiçbiri kan değerlerine bakmamıştı bizde bilmiyorduk bu yüksekliği,sperm hücresi çok ama sadece hareketsizlik vardı,saraçoğluyla bizde görüşmüştük canım hareketsiklik için,fsh için değil..bizede 4 şişe keçiboynuzu pekmezi ve 2 tane farklı kür vermişti yanında da 200 lük evicap kullanmıştık,hareketsizliğe biraz faydası oldu gibi ama çok az,sonra bi dahada görüşmedik,şimdi doktorumuzu değiştirdik işte bakalım p.tesi sonucu gösterceğiz,inşallah iyi haberler alırız

canım bu arada keçiboynuzu,incir ve çörek otu neden kullanılmıycak,zararlı mı?faydası var diye biliyodum ben

Back
X