Erkekte ileri problem olup mfk kullanan

sfdhmyr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2018
95
43
88
31
Eşimde morfoloji ve ileir hız problemi var mfk aldık eş paketli olandan ancak eşim düzenli kullanıyor ben arada içiyorum. Adetin 3.günü başladık kullanmaya inşallah faydası olur(diğer vitaminlerin pek etkisi olmadı)

Biz 3 ay kullandik benim esimde de morfoloji sorunu var proxeed kullandı %1 olan morfoloji %19 oldu.
Pamuklu genis ic çamaşırı kullandi keciboynuzu özü pekmezi fındık vs de aldı bu takviyenin yanında bir de bu şekilde destekleyin bence

İmpryl diye bir takviye daha var eğer morfoloji degeriniz düşükse hem proxeed plus ve İmpryl bunu arastirabilirsiniz.

Merhaba benim size bir sorum olacak. Bizde test verdik sperm sayısı 178 kusur milyon. Ama ileri hareketlilik az, yerinde hareketli ve hareketsiz sayısı da çok çıktı. Doktor mfk dan takviye alacağız. Bizde çiğ kabak çekirdeği fındık badem ceviz ve keçiboynuzu kullandk ama olmadı. Dediğiniz gibi iç çamaşırı da çok önemliymiş. Doktora sordum benden yana hiçbir sıkıntı yok doktor o yüzden sadece eşime öneride bulundu. Siz memnun kaldınız mı. Biz daha almadık tüp bebeğe başlamadan önce sizce kullanalım mı. Hatta bunu buradaki bütün arkadaşlara soruyorum lütfen fikirleriniz benim için kıymetli

Hamileyim inşallah sağlıklıdır şuan beta hcg 15 adetimin 1.günü

Denemeden bi sey diyemezsiniz benim bir arkadasimda mfk gebedi 2 yildan sonra oldu onun fakat bizde işe yaramadi
Belki çözüm mfk dir bilemezsiniz

Merhaba sizin adınıza çok sevindim hayırlı olsun sağlıklı olsun inşallah. Kan tekrar verdiniz mi yükselme var mı. Mfk nin etkisi oldu mu sizce?
Çok teşekkür ederim. 1 yıldır kimyasal bile yaşamadım. Tekrar tekrar test vermeyi düşünmüyorum ama 2 güne bir gebelik testini tekrarlayacagm inşallah bugün yaptım biraz daha koyuydu. Mfk sayesinde hamile kaldıgımı düşünüyorum yumurtlamaya kadar 10gün kullanmış oldu eşim. Zaten her boşalmasında çok farklı diyordu darısı tüm isteyenlere inşallah

Merhaba tekrar yorum yapmıştım önceki yorumlarda erken gebelik testi yaptırdım pozitif kan testi verdim onda da pozitif çıktı. Size söylediğim takviyeleri de eşiniz kullansın biz 3 aydan sonra faydasini gördük mfk + takviyelerin etkisi olduğunu düşünüyorum.Hangisi vesile oldu bilmiyorum ama denemekte fayda var riske girmeyin derim

Yaaa inanın o kadar çok sevindim ki gözlerim doldu. Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…