Erkekte isteksizlik

9184

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2018
359
259
103
Konu acip duruyorum emin olamıyorum pek.
Ikna oluyorum sonra yine sorun yapiyorum.
Benim bildigim bi erkek cogu zaman uyarilir.
Simdi esime sen isteksizsin vs vs dedigimde libidosu düşer mi bunu merak ediyorum.
Fistik gibi olsaniz karsi koyulamayacak olsaniz da kocaniza isteksizsin deseniz ya da can sıkıcı bisey deseniz sizi sıkıştırmaz mi cinsellik icin. Ya da illa hayir diyorsunuzdur yine de sizi zorluyordur yani ikna etmeye calisiyordur beraberlik yasamak icin.
Genel olarak dokuna dokuna zorla istettirsin istemiyorum, kendiliginden bi bakisla bir gorusle hazir olmali bir erkek bence. Sizin esler fırsat kollamiyor mu beraberlik icin. Ben kendimi erkek gibi hissetmeye basladim artık. Reddetme durumu yok ama ben istiyormus gibi davranmazsam pek de bi birliktelik istegi heyecani olmadigini uyarilmadigini farkediyorum.
Siz isteksiz gibi gorunseniz, esiniz hemen pesinizi mi birakir yapamayacak hale mi gelir...

hayir detince gurur yapip birakabilir ama hep benden beklemez

hayir detince gurur yapip birakabilir ama hep benden beklemez
Benden beklemek degil ben baslatmam zaten ama ona uygun gorunseniz ama onu heyecanlandirmak icin baska bir harekette bulunmasaniz sen zaten isteksizsin deseniz hemen yapamayacak halde mi olur.. Sanki seni oyle goruyor diye beklentidesin diye dusunup yapmaya calisiyor gibi.. Onun dışında baska seylere dikkatini verse ama sizi gorunce nasil karsi koyar arzusuna ... Bu kadar kolay mi hic mi heyecanlanmazlar kendilerini tutamayacak hale gelmezler..

Her an istekli olur diye bir kural yok. Kimi erkek çok isteklidir, kimi daha az.sizin eşiniz de sanırım çok istekli bir adam değil. Problem boyutundaysa bir doktora görünsün tabi sorun olduğunu kabul ederse. Çünkü erkekler bu konuyu gurur meselesi yapıyor.

Hani nerde bu oto b...a uyarılan erkekler. Ben de mi sorun anlamiyorum. Sanki kadin anlamaz mi isteksizligi.. Ya da baska erkeklerin bu kadar kadina düşkün olmasi mi beni ikilemde birakiyor bilmiyorum .

Hani nerde bu oto b...a uyarılan erkekler. Ben de mi sorun anlamiyorum. Sanki kadin anlamaz mi isteksizligi.. Ya da baska erkeklerin bu kadar kadina düşkün olmasi mi beni ikilemde birakiyor bilmiyorum .
Eşiniz yaklaşmıyor mu size?

Yani oyle is görmez de degil ama dedigim gibi arzu meselesinde sorun var en azindan benim icin var o da duzelen bir sey oldugunu sanmam . ilgi cekmesiyle alakali cunku fiziksel olarak bir sorun yok. Pskljik olarak da kolay durtulmedigini dusunuyorum. Ama norml erkekler etkilenir ya. Baskalarinin kolayca etkilenip eslerinden istedigini alana kadar ugrastigini dusunuyorum ben mi yaniliyorum sanmiyorum ...

Eşiniz yaklaşmıyor mu size?
Yaklasirsa yaklassin bence daha cok yaklasmali. Beni acik sacik gormeye alisik diye mi boyle iste diger erkekleri farkli dusundugumde esiimin kolayca uyarilmamasi isteksizsin sen diyince fln daha da bi isteksizlesmesi tuhafima gidiyor... Normali nedir bilmiyorum.. Ben onun gonlunu yapa yapa istekli gorune gorune benle iliskisi benim umrumda degil. Beni sadece gormesi bile yeterli olmali bana gore ve elde edene kdr ugrasmali ama boyle bir durum yok. Ben erkekleri oyle biliyorum diye bu durumu kabullenemiyorum

Yanılıyorsun bence. Benim eşimde öyle değil. Her an hazır ol vaziyette değil. Yani süslendiğim her an peşimde koşmuyor.napsın adamın libidosu o kadar. Bende epey odun olduğumdan mütevellit hiç sorun olmadı bu.

Belki de ama iste zamaninda okuduklarımdan duyduklarımdan konustuklarimdan tvde izledklerimizden aldatilanlardan gordugum kadariyla erkekler cok cabuk uyarilir. Genel kani bu yonde olmasa zerre sorun etmicem ama bu sekilde bana agir geliyor. Disariya karsi mesafelisin tek bi erkege adiyorsun kendini e ondan da yeterince arzulanmadigini ama disardaki erkeklerin ac kurt oldugunu dusunuyorsun... Ağır geliyor harcaniyormudum.gibi hissediyorum

Kafanızda ki erkek algısını değiştirin bence. Erkeklerde seks makinesi değil. Yani bunun belli bir kriteri kuralı yok. İlla böyle olmalı diye bir genel kural yok. Sorun varsa tedavi olur. Birde sürekli isteksizsin demeyin

Pardon, konu sahibesi eşinizle ilişki sıklığınız neydi?

Bi yandan benim dusundugum erkek profili seklinde olsa disarda her bir kaadina alici gozuyle bakabilir kolayca hemen uyarilsa bunu da sorun ederdim muhtmeln. Aslinda dusundugum erkek modeli sorunlu keske oyle erkekler olmasaydi bunlari sorgulamasaydim.... Ikilemde kaliyorum iste.. Sorun yoksa da varmis gibi gorup huzursuz oluyorum. Boyle dusununce de ona yansitiyorum dengesiz konusmalardan dolayi da isteginin etkilendigini soyluyor ama erkekler her halukarda isteklidir diye tekrr dusununce yine sıkıntı yapıyorum... Valla boyle gidecek herhalde. Millet dicek iste benim kocam en fazla 3 gun bekliyor daha beklemiyor... Iste yok ben hayir desem bizim ki bana tecavuz eder... Iste ottan biseyden aklina cinsellik gelen erkekler.. Hepsini duymak en bastan yine sorgulamama sebp oluyor.. Yok eslerinize hayir demeyin disari kaymasin gözü.. esimin beni aldatcagini bile düşünmüyorum o kadar gözü donecek hale gelecegini hic sanmam ama digerlerinin gözünün donmesi bile benim acimdan sorun oluyor.. Ne bilim erkekler cinsellik icin gozlerini karartip neleri feda ediyorlarken kolayca istenilmiyormus gibi hissetmek zor bir yandan. .

Değişiyor o kussek cok nadir oluyor. zaten isteksizsin deyip de uzak duruyorum, duruyoruz cogu zaman.. Ben ne baslatma ne de istedigimi belli etme taraftariyimm..

Ben ne baslatma ne de istedigimi belli etme taraftariyimm..
[/QUOTE]

Yanlış yapıyorsun. Böyle davranmakla sorunu çözemezsin. Çok güzel alımlı bi kadın olmak demek, her an eşi tarafından arzulanak olmuyo. Eşine, sen isteksizsin diye baskı uygulamak yerine sorunu çözmek adına daha ılımlı olabilirsin. İsteğini belli et mesela, oturup beynini kemirecegine elinden geleni yap. Eminim eşinde reddetmeyecektir.

Ben ne baslatma ne de istedigimi belli etme taraftariyimm..

Yanlış yapıyorsun. Böyle davranmakla sorunu çözemezsin. Çok güzel alımlı bi kadın olmak demek, her an eşi tarafından arzulanak olmuyo. Eşine, sen isteksizsin diye baskı uygulamak yerine sorunu çözmek adına daha ılımlı olabilirsin. İsteğini belli et mesela, oturup beynini kemirecegine elinden geleni yap. Eminim eşinde reddetmeyecektir.
[/QUOTE]
Orasi oyle dediginizi yapınca karsimda arzulayan bi adam goruyorum ama benim beklentim bu degil iste kendi isteyip beni istettirmek icin ugrassin istiyorum normali buymus gibi geliyo

Cinsellik bir ihtiyaç. Buna çok fazla anlam yüklemeyin bence. Yemek yeme su içme uyuma gibi. Fakat bu yine herkese göre, bünyeye göre farklılık gösterir. Ben az yemek yerim iştahsız biriyimdir diyelim, fakat bir başkası daha çok yer. Ben az uyurum, başkası uykuya daha düşkündür. Cinsellikte böyle.Her daim aklı cinsellikte olan biri benim için çok itici. Cinsel yönden sürekli aç bir erkek bence problem. Hayat sadece bundan ibaret değil.orta yol iyidir her zaman. Ancak eşiniz sizin cinsel yönden ihtiyacınızı gideremeyecek gibiyse sorundur. Burda okuyoruz bundan muzdarip bir sürü kadın var.siz sanırım her an arzulanan kadın olmak istiyorsunuz ama bu bence biraz ütopik. Evlisiniz her an yanyanasiniz, özlem yok. Yani bana göre durum bu. Eşim on gündür yok.Telefonla konuşuyoruz cinsel arzu ilgili hiçbir diyalog yok aramızda onu farkettim bu konuya yazarken

Evet dogru tespit her an arzulanmak... Gerci oyle de olsa bu sefee baskalarina karsi da uyarildigini aklima getirip yine sorun edecektim.. Yorumlariniz az cok kendime getiriyor ama en fazla 1 gun falan adamin kafasini sisirmiyorum. En fazla 2. Gun yogun biseyler hissetmezsem onda yine basliyorum.. Bakalim son bulcak mi ayrıca tesekkur ederim cevapladginiz icin

Orasi oyle dediginizi yapınca karsimda arzulayan bi adam goruyorum ama benim beklentim bu degil iste kendi isteyip beni istettirmek icin ugrassin istiyorum normali buymus gibi geliyo
[/QUOTE]

O zaman eşinle oturup tatlı tatlı beklentilerini anlatacaksın. Çünkü eşin senin zihninden geçenleri okuyamaz. Beklentilerini Anlatman gerekir. Fazla gurur ilişkiyi zedeler. Gururunu bi köşeye bırak.

Rica ederim. Bakın burda ne konular açılıyor. Ne saygısız vicdansız hain eşler okuyoruz. Eşiniz sizi sevip sayıyorsa yüklenip durmayın adama. Siz adım atın gurur yapacak bişey yok zamanla yola girer herşey. Araya duvar örmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…