Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boşalamama sorunu sanırım :uhm:
yok canım öyle değil...
bence doktora görünmeli, o sıvı ilişkiden önce erkek cinsel organının kayganlaşmasını sağlıyor, önemli bir sorun mu bilemiyorum yalnız.
anam o neymiş cahııll kaldım :roflol:
Erkek dikleşme durmunu çeşitli uyarma teknik lerinden yararlanarak kısa ya da uzun sü re koruyabilir. Yükselti evresinde penisin şişkinliği özellikle “baş”‘ta artabilir. Bu olay erkeklerin yüzde 95′inde gözle*nir.Kan hücumu erbezi torbası zarını da etkiler. Bunun sonucunda zarın kırı*şık görünümü kaybolur; ayrıca zar uyar*ma evresi sırasında apış arasına doğru çıkmak eğilimi gösteren erbezlerini geri*lerek tutar. Her iki erbezi de, boşalma*dan önce en büyük hacimlerine erişerek değişik oranlarda şişerler. Cinsel doyumdan önce, çoğu kez siyek ağzından son derece hareketli spermatozoitier içeren iki ya da üç damia sıvı*nın çıktığı görüiür. Bu sırada prostat be*zi düzenli olarak kasılarak, kendi salgı*ladığı sıvının, erbezlerinin sıvısına karış*masını sağlar. (alıntı)
canım böyle bir şey buldum, bir doktora gidin yine de..
iliskinin kolaylasmasi icin salgilanan sivi kadinlarin iliski oncesinde islanmasi gibi birsey.
salgilanmamasi tabiki kotu neticede kayganlik sagliyor. ama bunu kremlerle de saglayabilirsniz saniyorum. yine de bir doktora danismanizda fayda var.
evet canım haklısın ben de bunun için endişeleniyorum sonuçta işlevi olan bir sıvı salgılanmaması anormal gibi geliyor...
yani salgilanmadigina emin misiniz? hani gozden de kacabilir neticede cok az bir sivi o bildigim kadari ile. neticede illaki salgilancak diye bisi yok kadinlarin da oyle illaki islanmiyorlar yani bazen islanmayabiliyorlar da. o yuzden biraz isterseniz akisina birakin olaylari tabi onemli baska bulgulariniz yoksa.
eger bisilerden supheleniyorsaniz hastalik gibi illaki danisin.
sitres yapmayin bence ciddi bisi yoktur en kisa zamanda bir uzmanla gorusun iciniz rahatlasin.eminiz canımmm :çok üzgünüm:
sitres yapmayin bence ciddi bisi yoktur en kisa zamanda bir uzmanla gorusun iciniz rahatlasin.
cok cok gecmis olsun..