- 30 Nisan 2021
- 590
- 196
- 18
- Konu Sahibi 2melekannesl
-
E vitamini , koenzimQ10 ve keçiboynuzu özü ile morfolojiyi 2 den 6 ya cıkardık 1.5 ayda. Hareketlilik 38 den 53 e yükseldi. Sperm sayısı 70 milyonlarda.Hangi ilaç hangi kürleri kullanıyorsunuz fayda buldunuz mu
Maşallah peki gebelik oluştu mu suan ne durumdasınızE vitamini , koenzimQ10 ve keçiboynuzu özü ile morfolojiyi 2 den 6 ya cıkardık 1.5 ayda. Hareketlilik 38 den 53 e yükseldi. Sperm sayısı 70 milyonlarda.
Suan hiçbir sorun gözükmüyor ama hala gebelik oluşmado 3-4 ay bekliycez olmazsa artık tüp bebeği düşünücezMaşallah peki gebelik oluştu mu suan ne durumdasınız
Prodeex plush kullanıyoruz biz bir de ben bı siteden evicap diye bir e vitamini almıştım onun dışında kendim hazırladığım hazır aldığım kürler var işe yaramıştı ama ne kadar sürede işe yaradı pek takip etmedim gebe kalmıştım ama üç ay önce erken doğum oldu kaybettim bebeklerimi şimdi tekrra başladık iki aydır bakalım bir ay sonra test verecek sperm sayısı 25 milyondu 110 morfoloji 2 idi 6 olmuştu beş ay hamilelikten sonra ara verdik şimdi tekrar bakalım Allah şafidirLifta 5mg bunun sperm üretimine etkisi varmıdır acaba? Doktorumuz yazmış ama çok pahalı olduğundan almadık
Öncelikle geçmiş olsun allahım evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim eşimde sperm sayısı 15 yıllık evliliğimizde yaptırmış olduğumuz 5 tüpbebek tedavisinde maximum 1milyon du ancak 5 yıllık aradan sonra yeniden yaptırmak isteğimizde sayı azosperm düzeylerinde çıktı bu sebepten dolayı doktorumuz bazı ilaçlar verdi ancak sıkıntı tabiri caizse mekaniksel gibi bir sorun olduğundan imkansız diyebilirim 25milyon seviyesine çıkmasıProdeex plush kullanıyoruz biz bir de ben bı siteden evicap diye bir e vitamini almıştım onun dışında kendim hazırladığım hazır aldığım kürler var işe yaramıştı ama ne kadar sürede işe yaradı pek takip etmedim gebe kalmıştım ama üç ay önce erken doğum oldu kaybettim bebeklerimi şimdi tekrra başladık iki aydır bakalım bir ay sonra test verecek sperm sayısı 25 milyondu 110 morfoloji 2 idi 6 olmuştu beş ay hamilelikten sonra ara verdik şimdi tekrar bakalım Allah şafidir
Gecmis olsun Allah razı olsun burda niye morfoloji ileri hareketlilik yokÖncelikle geçmiş olsun allahım evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim eşimde sperm sayısı 15 yıllık evliliğimizde yaptırmış olduğumuz 5 tüpbebek tedavisinde maximum 1milyon du ancak 5 yıllık aradan sonra yeniden yaptırmak isteğimizde sayı azosperm düzeylerinde çıktı bu sebepten dolayı doktorumuz bazı ilaçlar verdi ancak sıkıntı tabiri caizse mekaniksel gibi bir sorun olduğundan imkansız diyebilirim 25milyon seviyesine çıkması
Sperm konsantrasyon yetersizliği nedeniyle morfoloji lere bakılamıyorduÖncelikle geçmiş olsun allahım evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim eşimde sperm sayısı 15 yıllık evliliğimizde yaptırmış olduğumuz 5 tüpbebek tedavisinde maximum 1milyon du ancak 5 yıllık aradan sonra yeniden yaptırmak isteğimizde sayı azosperm düzeylerinde çıktı bu sebepten dolayı doktorumuz bazı ilaçlar verdi ancak sıkıntı tabiri caizse mekaniksel gibi bir sorun olduğundan imkansız diyebilirim 25milyon seviyesine çıkması
Olsun mutlaka her gün yumurta haşlayıp yedirin. Nohut haşlayın suyunu içsin ve tanelerini yesin. Keçiboynuzu özü yesin günde bir kaşık. Keten tohumu ya da keten tohumu yağı günde bir kaşık. Havuç ya da havuç suyu tüketsin günlük. Alerjisi yok ise balın içine polen,fıstık,ceviz,üzüm cekirdeği,zencefil ,zerdeçal,çörek otu katarak yedirin. Bera life erkek seti var 140 TL gibi o sulardan kullanınSperm konsantrasyon yetersizliği nedeniyle morfoloji lere bakılamıyordu
Birde çakşır tozu ekleyin o dediğim balaSperm konsantrasyon yetersizliği nedeniyle morfoloji lere bakılamıyordu
İnşallah Allah dilerse olurZeytinyağı , bal , keçiboynuzu özü , tarçın , kaju , badem , ceviz , fındık karışımı yaptım , robottan geçirdim hepsini . eşimle ondan yiyoruz günde 2 kaşık iyi gelir inşallah
Diğer ay adet olorsam tedaviye başlıyorum Allah nasip ederse . Rabbim kolaylaştırsın . Bizlere annelik duygusunu yaşatsın inşallahİnşallah Allah dilerse olur
Amin inşallah olmazsınız adetDiğer ay adet olorsam tedaviye başlıyorum Allah nasip ederse . Rabbim kolaylaştırsın . Bizlere annelik duygusunu yaşatsın inşallah
Amin . Allah razı olsun canımAmin inşallah olmazsınız adetolursa da tefeci sonuç versin inşallah
Tedavi ile olacak diye de vosvermeyin ne kadar artarsa tedavi tutma oranı da o kadar Artar Allah in izni ileİnşallah Allah dilerse olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?