Erkek İnfertilitesi Erkekte sperm sayı hareketlilik ve morfoloji sorunu neler yapabiliriz birlikte takip edelim

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Lifta 5mg bunun sperm üretimine etkisi varmıdır acaba? Doktorumuz yazmış ama çok pahalı olduğundan almadık

Lifta 5mg bunun sperm üretimine etkisi varmıdır acaba? Doktorumuz yazmış ama çok pahalı olduğundan almadık
Prodeex plush kullanıyoruz biz bir de ben bı siteden evicap diye bir e vitamini almıştım onun dışında kendim hazırladığım hazır aldığım kürler var işe yaramıştı ama ne kadar sürede işe yaradı pek takip etmedim gebe kalmıştım ama üç ay önce erken doğum oldu kaybettim bebeklerimi şimdi tekrra başladık iki aydır bakalım bir ay sonra test verecek sperm sayısı 25 milyondu 110 morfoloji 2 idi 6 olmuştu beş ay hamilelikten sonra ara verdik şimdi tekrar bakalım Allah şafidir

Öncelikle geçmiş olsun allahım evlatlarınızı hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. Benim eşimde sperm sayısı 15 yıllık evliliğimizde yaptırmış olduğumuz 5 tüpbebek tedavisinde maximum 1milyon du ancak 5 yıllık aradan sonra yeniden yaptırmak isteğimizde sayı azosperm düzeylerinde çıktı bu sebepten dolayı doktorumuz bazı ilaçlar verdi ancak sıkıntı tabiri caizse mekaniksel gibi bir sorun olduğundan imkansız diyebilirim 25milyon seviyesine çıkması

Eklentiler

• Screenshot_20211125-142911_WhatsApp.webp
    41,4 KB · Görüntüleme: 63
Gecmis olsun Allah razı olsun burda niye morfoloji ileri hareketlilik yok

Sperm konsantrasyon yetersizliği nedeniyle morfoloji lere bakılamıyordu

Sperm konsantrasyon yetersizliği nedeniyle morfoloji lere bakılamıyordu
Olsun mutlaka her gün yumurta haşlayıp yedirin. Nohut haşlayın suyunu içsin ve tanelerini yesin. Keçiboynuzu özü yesin günde bir kaşık. Keten tohumu ya da keten tohumu yağı günde bir kaşık. Havuç ya da havuç suyu tüketsin günlük. Alerjisi yok ise balın içine polen,fıstık,ceviz,üzüm cekirdeği,zencefil ,zerdeçal,çörek otu katarak yedirin. Bera life erkek seti var 140 TL gibi o sulardan kullanın
İnşallah Allah diler ise yükselir tabi bunun yanında duamızı da eksik etmeyelim inşallah gerekli olan sadece bir yumurta ve onunla buluşması gereken sadece bir sperm Allah'ın mucizesi çoktur

Eklentiler

• Screenshot_2021-12-12-00-28-23-77_965bbf4d18d205f782c6b8409c5773a4.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 60
Zeytinyağı , bal , keçiboynuzu özü , tarçın , kaju , badem , ceviz , fındık karışımı yaptım , robottan geçirdim hepsini . eşimle ondan yiyoruz günde 2 kaşık iyi gelir inşallah

Çok sağolun arkadaşlar Allah razı olsun. Allahım hayırlısı olan herkese nasip etsin inşallah. Kendimde şeker hastasıyım. 2 sorun ile tedaviye hazırlık yapıyoruz

Şuan da bundan kullanıyor eşim arkadaşlar, günlük havuç, incir, kuru üzüm, kabak çekirdeği tüketmeye. Beta Carotene sipariş verdim o gelinde ona başlayacağız arkadaşlar. Tıbbi olarak da Klomen kullanıyor eşim.

Eklentiler

• Screenshot_20211212-105514_Instagram.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 37
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…