Bilmiyorum ama sevgili misin diye sordum hayır dedi sanmıyorumKimse durduk yere para vermez uzgunum ama yegeniniz sandigindan fazlasini yapiyo olabilir
Öyle biri yok çok saf biri herkese verir diyoAilesinden birine durumu iletin sakince konusabilecek yapida ola biri..
Öyle biri yok çok saf biri herkese verir diyo
Ailesine haber verin
İstekleri çok fazla para veriyoruz yetmiyor diyoÖncelikle parayı hangi ihtiyacı için istiyor, ailesi harçlığını veriyor mu buna bakılması gerekir. Sonra yaptığının yanlış olduğu paraya ihtiyacı var ise ailesinden karşılaması gerektiği kavga etmeden tatlı dille anlatılmalı.
Aynen laf söz dinlemiyor çok kötü oldu bu aralarGün gelir karşılığını ister bakın. Kimse kimseye karşılıksız bir bardak su bile vermez.
Gün gelir karşılığını ister bakın. Kimse kimseye karşılıksız bir bardak su bile vermez.[/QUO
Ailesine bildirin. Yoksa ıslah olmaz. Ailesi başına bir iş geirse bildiğimizi de bilirlerse kötü olur.Aynen laf söz dinlemiyor çok kötü oldu bu aralar
Öyle çok bela aldı. U sene başına bende bıktım yok bana geçen gün her Gül'ü koklamak lazım teyze dedi şaşırdımÜzüldüm. Hadi bu çocuk saf öylesine veriyor.. Bu durumu fark eden art niyetli biri karşısına çıkarsa işte o zaman başı yanar.
Öyle çok bela aldı. U sene başına bende bıktım yok bana geçen gün her Gül'ü koklamak lazım teyze dedi şaşırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?