Erkekten para alan yigenim

Oykumm786

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2015
905
323
103
31
Iyi akşamlar bayanlar yigenim lisede 15 yaşında okulda bir arkadaşı var erkek sürekli gidip para istiyormuş çoçuk bunu begeniyormuş veriyomuş yani kunlanıyor anlayacağınız kavga ettik şimdi ne yapım

Ailesinden birine durumu iletin sakince konusabilecek yapida ola biri..

Öncelikle parayı hangi ihtiyacı için istiyor, ailesi harçlığını veriyor mu buna bakılması gerekir. Sonra yaptığının yanlış olduğu paraya ihtiyacı var ise ailesinden karşılaması gerektiği kavga etmeden tatlı dille anlatılmalı.

Yigeniniz hic iyi niyetli degil.tepki gosterin yaptiginin yanlis olduguni anlatin ve annesine soyleyin.

İstekleri çok fazla para veriyoruz yetmiyor diyo

Üzüldüm. Hadi bu çocuk saf öylesine veriyor.. Bu durumu fark eden art niyetli biri karşısına çıkarsa işte o zaman başı yanar.

Üzüldüm. Hadi bu çocuk saf öylesine veriyor.. Bu durumu fark eden art niyetli biri karşısına çıkarsa işte o zaman başı yanar.
Öyle çok bela aldı. U sene başına bende bıktım yok bana geçen gün her Gül'ü koklamak lazım teyze dedi şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…