Erken belirtiler?

Alara775

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Kasım 2016
239
60
28
28
Ben cok konu aciyorum ama cevap alamayinca sorularima cevap ariyorum affedin 1 hafta once ov.testinde pozitif gordum ve o gun gecesi ve ertesi sabah iliski olmustu. Dollenme belirtisi ne zaman kendini gosterir? Psikolojikmi bilmiyorum ama ara ara bel agrim oluyo. Normalde cift kat corap giyerim son bikac gundur ayaklarim yaniyor ciplak ayakla dolasiyorum valla ama bi donuyor bi yaniyor dun yemek yaparken tavugun kokusu midemi cok fena bulandirdi. Acaba usuttugumden mi yoksa cidden tavuktan midir? Akintimda kesildi cok nadir kasik agrimda oluyo hafifte olsa? Adete 1 hafta kala bu belirtiler olan var mi? Birde iliski sonrasinda disari akmasi spermlerin iceri gitmedigi anlamina mi gelir

Canim belirti için daha çok erken ama ben hamile kaldığım ay diğer Aylardan daha farklı hissediodum kendimi bi anda sıcak basması bende de oluyodu mide hassasiyeti bu kadar erken olurmu bilmiorum ama ben tam adet günümde kusmustum hala daha mide bulantim fazlalasarak dewam ediyo. Spermlerin dışarı akması normal yeteri kadari tüplere gitmiştir tabi ilişkiden hemen sonra kalkma en az 15 dk yat yapabiliosan o şekilde uyu ben özellikle yumurtlama döneminde öyle yapmıştım. .

Belirti için çok erken daha bn bile 5+1 haftaliktaym daha yeni bugn hafif bulantm oldu yanma şeklinde devam etti. Adet öncesi belirtilerle hamilelik belirtisi aynı çok çok göğüs hassasiyeti diğer aylara göre daha çok olur başka birşey olacağını sanmıyorum belirti arama çünkü yok :)

benimde regli günüm 20 şubat nasipse üçüncü bebeğimizi bekliyoruz daha bir şey belli değil ama kaç gündür bulantim oldu birde kasıklarım ağrıyor acaba diyorum ben psikolojik olarak mı öyle hissediyorum

vallah butun belirtilee ayni canim.sadece su farkli asiri derecede akinti oluyo gebelikte.cogu kadin bu sekilde yorumluyo.kimi tanidiysam hamile butun bertiler uyuyo gibi ama hep ayni olan akinti.ben hamile kaldgm ay afedersn altima kaciryrm sanmistm o derce

Evet bide bu var bunu unuttmm hatta çamaşır da ıslak gbi oluyo akintidan

Bende en son yumurta aki gibi olmustu yapiskan seklinde o gun yumurta catladi zaten testle dogruladim iliski oldu ertesi sabahta oldu sonra akintim kesildi cok cok az oluyo suan yok denilecek kadar az

aynen kiz ben ozaman anlamistm hamile oldgmu kanda bile cikmamisti ama emindm:))
Ay bir bn anlayamıyorum sanırm sadece 3 hamileligimide rüyamda gördüm. Bide 3undede eşim kesn hamilesn dedi adam tuttturuyo her seferinde arada iki kere boş çıktığı olmuştu tabi

Ya akintim yok ya simdi cok fazla ben bunu kafama takarim :) insallah tutmustur ya en en erken belirti baska nedir nasil olur siz nasil anlamistiniz en erken

Benim gecen ay kimyasal oldugunda bir kez cok yogun akintim olmustu krem gibi beyaz baska olmamisti gogus hassasiyetim cok cok fazlaydi buyumu gibi degil de dokunamiyordum bu ayda aynen oyle yine bir kez cok yogun akintim oldu beyaz supheleniyorum bende

Olabilir canm başka adet öncesi belirti olmuyo zaten. Bu kez benm baş dönmem olmuştu 1 hafta önce ama felaketti gözlerimi kapattim ama hala dönüyordu 1 gün öyle geçti sonra arada 2 kere oldu ben belirti olarak saymk istemiyorum belkide başka bisydendi suan öyle baş dönmesi olmuyo çünkü gözlerimin önünde kararma oluyo o kdr

Evet bir arkadasimda da cok yogun bas donmesi olmustu zaten kesin hamileyim dedirtecek bir belirti olmuyor benim de 6 gunum kaldi bata hic bilemiyorum sadece adet gunumden sonra kasiklarimda boyle hafif hafif birseyler oluyordu bir sagdan bir soldan hareketlenmeler vardi bende sadece gogus hassasiyeti fazlaydi o kadar

Ay bir bn anlayamıyorum sanırm sadece 3 hamileligimide rüyamda gördüm. Bide 3undede eşim kesn hamilesn dedi adam tuttturuyo her seferinde arada iki kere boş çıktığı olmuştu tabi
ayy ruya deme kimyasala hamileyken arkadasimi goruyodm gobegi yamuktu sonra hamile odlgmu öğrendim ama dustu.simdi gene kendimi hamile goruyorm annemi bebek emzirirken goruyorm korkuyrm ruya gormekten vallah :)))

bende kimyasal gecrdm sanirim ayni ay. bendede ne belirtiler var say say bitmez.midem bile bulaniyo ama hep diyorm bulanmiyo dilek sakin ol psikolojiktir annem diyorm kendime.sistit oldum bi guzeeel tuvalette yasiyorm artik :)).tek emin odlgm yumurtlama donemini yakaldik ve degerlendrdik :))

İnslh vardır canm ya :) sendende darısı sna inslh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…