Erken belirtiler?

Benimde tek umudum yumurtlama donemini yakaladim ve degerlendirdik belirtilerim psikolojik ozaman bata 8 gun var hemen gecsin gunler ya of

Benimde tek umudum yumurtlama donemini yakaladim ve degerlendirdik belirtilerim psikolojik ozaman bata 8 gun var hemen gecsin gunler ya of
dusunmemeye calis al orgu or kitap oku.benim her yerim ip suan iki tane bebek battaniyesi ordum bu ay kafam dagiliyo.hayirlisini iste stres yapma canim.

Kizlar benimde 2gun kaldi ama hicbir belirti yok sadece dunden beri esim yuzume bakip sen bi guzellstin yuzun parladi diyor bide 2 gundur ates basiyor o kadar usuyen ben yaniyorum kaloriferleri kapattim nerdeyse camlari acacam baska hicbir belirti yok adet olma belirtisi de yok bakalim hayirlisi

Biz ilk kasimda calismaya basladik :) o ay yasadigim belirtiler ile heralde %100 hamileyim dedim ama fos cikti o ay sonraki ay gayet kendi halimdeydim o ay varmis hic belli olmuyor :))

Sizin ki psikolojik olabilir gecen ay benimde oyleydi cunku sonra tam gununde adet oldum bi kimyasal yasadim o zaman hic belirtim yoktu mesela tesaduf ogrenmistik

Dusunmemeye calisiyorum ama bakalim ister istemez aklimada geliyo yani ne yapcam ben 1 hafta hic bilmiyorum

Ay bugun akintim oldu beyaz ama kremsi bisey. Herseyi ona bagliyorum ama umudum yok gibi bakalim

Kizlara batlara kac gun kaldi belirtiler neler benim bugun son 5 sadece gogus hassasiyetim var yogun sekilde

Kasik agrisina hic inanmiyorum cunku onu psikolojik olarakta yapabiliyorum
Bende dusune dusune hepsi varmis gibi geliyo valla bu psikolojik belirtilere bakarsak ben 3,4 kere hamile kaldim benim 1 hafta var bata ama olmucakmis gibi hissediyorum her boyle hissettigimde olmuyo

Bende dusune dusune hepsi varmis gibi geliyo valla bu psikolojik belirtilere bakarsak ben 3,4 kere hamile kaldim benim 1 hafta var bata ama olmucakmis gibi hissediyorum her boyle hissettigimde olmuyo

Psikolojik olarak kendimizi cok kolay kandirabiliyoruz ama hic olumsuz dusunme aklinda yokken geliyor diyorlar

Kac aydir deniyoruz olmuyo Allah buyuk tabiki bu seferde ov. Testiyle yaptik insallah olur ama olmucakmis gibi hissediyorum ya korkuyorum

Bi sorum olucak gaz problemi bi belirtimidir? Simdi farkettimde son bikacgundur surekli gaz modundayim tutamiyorum resmen gun boyu devam ediyo

Bi sorum olucak gaz problemi bi belirtimidir? Simdi farkettimde son bikacgundur surekli gaz modundayim tutamiyorum resmen gun boyu devam ediyo
Ay ben yazacaktım da utandım bende öyleyim canım ya. Kendime kızıyorum noluyor diye . Benimde bat 9gün kaldı sat 16 Ocak yumurtlama günü kaza kurbaniyim eşim anlamadığım nedenle korunmadi şimdide ikiz olsun diye konuşup duruyor . Bende bekliyorum ilişkiden sonra kaşık bel ağrısı oluyor ve bacaklarıma ağrı yapıyor göğüslerim bugün sizlasa diğer gün şiş oluyor bir üşüme bi ateş basma . Normalde adet beklerken hiçbir belirtim olmaz . Direk adet olurum. Bi anormallik var hadi hayırlısı

Bendede ates basmasi var bel agrisi var cok oturmaktan mi diyorum onada baglamak istemiyorum herseyi siskinlik var bide gazin yaninda. Valla beklemek cok zor ya belirgin belirtiler olsada biraz umutlansak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…