yani cok dusunuyrz ondan buyyk ihtimalle hayirlsi olsunda isterse gec olsun canimHayirlisi canm bilinçaltı belkide :)
dusunmemeye calis al orgu or kitap oku.benim her yerim ip suan iki tane bebek battaniyesi ordum bu ay kafam dagiliyo.hayirlisini iste stres yapma canim.Benimde tek umudum yumurtlama donemini yakaladim ve degerlendirdik belirtilerim psikolojik ozamanbata 8 gun var hemen gecsin gunler ya of
Aynen canm Rabbim hayirlisini versin. Evladından hayırlısı gerk :) kimseye ne ararsın Rabbim nede acılarını gostersn bizde elbet aliriz birgün kucagimizayani cok dusunuyrz ondan buyyk ihtimalle hayirlsi olsunda isterse gec olsun canim
amin canim amiin inşallahAynen canm Rabbim hayirlisini versin. Evladından hayırlısı gerk :) kimseye ne ararsın Rabbim nede acılarını gostersn bizde elbet aliriz birgün kucagimiza
Bende dusune dusune hepsi varmis gibi geliyo valla bu psikolojik belirtilere bakarsak ben 3,4 kere hamile kaldim benim 1 hafta var bata ama olmucakmis gibi hissediyorum her boyle hissettigimde olmuyoKasik agrisina hic inanmiyorum cunku onu psikolojik olarakta yapabiliyorum
Bende dusune dusune hepsi varmis gibi geliyo valla bu psikolojik belirtilere bakarsak ben 3,4 kere hamile kaldim benim 1 hafta var bata ama olmucakmis gibi hissediyorum her boyle hissettigimde olmuyo
Ay ben yazacaktım da utandım bende öyleyim canım ya. Kendime kızıyorum noluyor diye . Benimde bat 9gün kaldı sat 16 Ocak yumurtlama günü kaza kurbaniyim eşim anlamadığım nedenle korunmadi şimdide ikiz olsun diye konuşup duruyor . Bende bekliyorum ilişkiden sonra kaşık bel ağrısı oluyor ve bacaklarıma ağrı yapıyor göğüslerim bugün sizlasa diğer gün şiş oluyor bir üşüme bi ateş basma . Normalde adet beklerken hiçbir belirtim olmaz . Direk adet olurum. Bi anormallik var hadi hayırlısıBi sorum olucak gaz problemi bi belirtimidir? Simdi farkettimde son bikacgundur surekli gaz modundayim tutamiyorum resmen gun boyu devam ediyo
Bendede ates basmasi var bel agrisi var cok oturmaktan mi diyorum onada baglamak istemiyorum herseyi siskinlik var bide gazin yaninda. Valla beklemek cok zor ya belirgin belirtiler olsada biraz umutlansakAy ben yazacaktım da utandım bende öyleyim canım ya. Kendime kızıyorum noluyor diye . Benimde bat 9gün kaldı sat 16 Ocak yumurtlama günü kaza kurbaniyim eşim anlamadığım nedenle korunmadi şimdide ikiz olsun diye konuşup duruyor . Bende bekliyorum ilişkiden sonra kaşık bel ağrısı oluyor ve bacaklarıma ağrı yapıyor göğüslerim bugün sizlasa diğer gün şiş oluyor bir üşüme bi ateş basma . Normalde adet beklerken hiçbir belirtim olmaz . Direk adet olurum. Bi anormallik var hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?