ERKEN BİR KURBAN KESİMİ HELAL Mİ ?

buralarda hayvan ölmedi ise kesilip eti yeniliyor, zaman kalmadığı belliydi çünkü ayakta duracak gibi değildi

ben kadının kesmesine değil de buna takıldım..ben olsam yemezdim o eti hastalıklı diye.. ölmek üzereyken hastalık ete nufus etmiyor ama ölmüşken etmiş mi oluyor? bilimsel bir açıklaması var mı acaba bunun ..gece gece aklıma ne soktunuz yahu..google amcaya bi bakınayım bari...

Tum sartlara riayet edildigini ve hayvana iskence edilmedigini belirtmek icin anlatmis siz de ne hassassiniz benim canim su an dana antrikot biftek cekti benim derdim o
Bende et yiyorum zaten ona bişey dediğim yok ama en sonda da siz kesermisiniz yok yaparmısınız yok cesaretlimisiniz gibi sorular var ne alaka yani evet maalesef hayvanlar konusunda biraz hassasım ben genede hala fazla detay olduğunu düşünüyorum. Kesildikten sonra bile derisi yüzüldü etleri ayrıldı derisini csmiyede bağışladınızm bari.

Deri öenmli değil zaten elbette bağışlandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…