- 26 Ağustos 2015
- 45
- 7
- 1
- 37
- Konu Sahibi Sevilay_Erturkk
-
aynen , ancak bir kasap böyle kesebilirdi tek seferde yani.Tum sartlara riayet edildigini ve hayvana iskence edilmedigini belirtmek icin anlatmis siz de ne hassassiniz benim canim su an dana antrikot biftek cekti benim derdim o
arkadaslar haklı.. etler kesim yönünden helal olsa da, saglıklı degilse yemeniz uygun degildir dinen de.. bence bi baktırın..buralarda hayvan ölmedi ise kesilip eti yeniliyor, zaman kalmadığı belliydi çünkü ayakta duracak gibi değildi
neden? herkes birşeyler yazabilsin diye bu forum açılmamış mı?bsy diyim mi, bu konu karısır, ordan oraya cekilir, sonra da kapanır; bence
gece gece geyik fırsatı işte bibişimBu konu gerçekmi yoksa sevilay bizle dalgamı geçiyor
buralarda hayvan ölmedi ise kesilip eti yeniliyor, zaman kalmadığı belliydi çünkü ayakta duracak gibi değildi
ooof sevilay, tanımıyorsun bizineden? herkes birşeyler yazabilsin diye bu forum açılmamış mı?
Zaten dini icerikten kapanacak da konu sahibinin de fetva umrunda olsa netten bakardi bir suru sitede var, biraz sohbet istiyo iste canibsy diyim mi, bu konu karısır, ordan oraya cekilir, sonra da kapanır; bence
konuyu ilk gördügümde dedim zaten, netten baksa daha cabuk ve kesin cevaplar bulurdu; adlı soyadlı uyemizZaten dini icerikten kapanacak da konu sahibinin de fetva umrunda olsa netten bakardi bir suru sitede var, biraz sohbet istiyo iste cani
Birtanem burasi da babamizin kesimhanesi degil ki forum yani belli kurallari var yoneticiler sabah konunu kapatacaklar dini icerik yasakneden? herkes birşeyler yazabilsin diye bu forum açılmamış mı?
Belki de... Bu ilk paylaşımımdı ne de olsaooof sevilay, tanımıyorsun bizi
Bende et yiyorum zaten ona bişey dediğim yok ama en sonda da siz kesermisiniz yok yaparmısınız yok cesaretlimisiniz gibi sorular var ne alaka yaniTum sartlara riayet edildigini ve hayvana iskence edilmedigini belirtmek icin anlatmis siz de ne hassassiniz benim canim su an dana antrikot biftek cekti benim derdim o
Acikcasi adi ve soyadi dogru bile olabilirkonuyu ilk gördügümde dedim zaten, netten baksa daha cabuk ve kesin cevaplar bulurdu; adlı soyadlı uyemiz
Din yasak mı burada? bu olmamalı, herşey konuşulmalı benceBirtanem burasi da babamizin kesimhanesi degil ki forum yani belli kurallari var yoneticiler sabah konunu kapatacaklar dini icerik yasak
Kadin kesince kurban helal olmasaydi eger, Allah adaletsiz olurdu...
1incisi dini içerik var konunda..Belki de... Bu ilk paylaşımımdı ne de olsa
Deri öenmli değil zaten elbette bağışlandıBende et yiyorum zaten ona bişey dediğim yok ama en sonda da siz kesermisiniz yok yaparmısınız yok cesaretlimisiniz gibi sorular var ne alaka yanievet maalesef hayvanlar konusunda biraz hassasım ben genede hala fazla detay olduğunu düşünüyorum. Kesildikten sonra bile derisi yüzüldü etleri ayrıldı derisini csmiyede bağışladınızm bari.
aynen.. kadının kesmesi haram olsaydı da bu adaletsizlik olmazdı; mutlaka bi hikmeti olurdu..Allah (c.c.) Adaletini sorgulamak biz kullarının ne haddine (haşa)
gece gece geyik fırsatı işte bibişim
Sorma lavantacım kriterler uyuyor ad soyad bide google amca dururken buraya sorulmasıkonuyu ilk gördügümde dedim zaten, netten baksa daha cabuk ve kesin cevaplar bulurdu; adlı soyadlı uyemiz
başka yerlere nasıl çekilebilir ki? tabiii insan önyargılı ise her yere çekilir1incisi dini içerik var konunda..
2ncisi başka yerlere çekilmeye cok musait şekilde yazmışsın..
3üncüsü geyikler dönmeye basladı bile..
topun ucunda yani sevgili konun
inşaAllah degildir.. heyecanla bekliyorum akıbetiAcikcasi adi ve soyadi dogru bile olabilirben onu hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?