Benim boşalmam 3 4 dakika sürüyor ama ben hep o pozisyonda boşalamiyorumki başka da yapmak istiyorum kendimi odaklanmak istemiyorum. Normal dediğim biraz daha uzun sürüyor bir iki pozisyon deneyebiliyoruz oda çok nadirSiz boşalana kadar bekleyebiliyor sonuçta, bence normal. Siz kaç dakikakada boşalıyorsunuz da 2 dk üstüne ekleyince toplam ne kadar sürüyor.
Ayrıca diğer 2 gün normal dedikleriniz nasıl oluyor
2 dakika erken boşalmaya çok girmiyor, dsm5 aşağı yukarı 1 dakika veya 10 git gel hareketi diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi de kişinin isteğinden önce olma durumu var ki eşiniz önce size sonra kendine göre pozisyon alıyorsa çok da istemezlik yapmıyor bence. Direkt niye üstte başlıyorsunuz peki direkt orgazma oynayıp?
Anladımm, hanımefendi 4 dakika içerisinde orgazm olabiliyorum diyor (penetrasyon vardır diye düşünüyorum o pozisyonda da) direkt diğer pozisyona geçince o da 2 dakikadan 6 dakika normal aslında, farklı pozisyonlar denenebilir 6 dakika penetrasyon süresince o yüzden sordumbu sorunun cevabı kolay aslında bende aynını yaşıyorum birebir eşi çok uzun sure duramadığı için muhtemelen yarım kalmamak için önce kendi orgazm oluyor farklı seyler denediğimizde ben orgazm olmadan bittiği oluyordu
Esiyle cok aralikli birlikte oldugu icin olabilir cunku bir hafta iliskiye girdiklerinde iki gun normal oluyormus 6 dakikada yeterli bir sure. Sizin durumunuz nedir bilemiyorum belki sizinki daha farklidir.bu sorunun cevabı kolay aslında bende aynını yaşıyorum birebir eşi çok uzun sure duramadığı için muhtemelen yarım kalmamak için önce kendi orgazm oluyor farklı seyler denediğimizde ben orgazm olmadan bittiği oluyordu
Esiyle cok aralikli birlikte oldugu icin olabilir cunku bir hafta iliskiye girdiklerinde iki gun normal oluyormus 6 dakikada yeterli bir sure. Sizin durumunuz nedir bilemiyorum belki sizinki daha farklidir.
Nicin bu kadar aralikli? Duzelme oluyor mu diye sık sık birlikte olun. Direk uste cikmayin farkli pozisyon deneyin eger yine yarim kalma durumunuz olursa farkli yolla orgazm olmanizi saglasin. Boyle boyle durumunuz normallesirBizimkide ayni sayilir bizde eksta olarak ayda degilde 15 günde bir oluyor suresi felan aynı bende direk uste cikiyorum
Farkli pozisyonda başlayınca direk eşim 2 dakika sürmeden bosaliyor o yüzden benim üstte olduğum pozisyonda başlıyoruz ki biraz daha uzun sürsün ve ben bosalayim diye aksi takdirde ben boşalmadan o bosaliyor2 dakika erken boşalmaya çok girmiyor, dsm5 aşağı yukarı 1 dakika veya 10 git gel hareketi diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi de kişinin isteğinden önce olma durumu var ki eşiniz önce size sonra kendine göre pozisyon alıyorsa çok da istemezlik yapmıyor bence. Direkt niye üstte başlıyorsunuz peki direkt orgazma oynayıp?
Farkli pozisyonda başlayınca direk eşim 2 dakika sürmeden bosaliyor o yüzden benim üstte olduğum pozisyonda başlıyoruz ki biraz daha uzun sürsün ve ben bosalayim diye aksi takdirde ben boşalmadan o bosaliyor
Nasıl düzelecek bu ben çok ateşliyim akrep burcu olduğum içinkopyamı buldum :)))
Nasıl düzelecek bu ben çok ateşliyim akrep burcu olduğum için
Oncelikle arayi daha kisa tutmaniz lazim. Ayni sehire ne zaman gececeksiniz? Esiniz oral yapsin ilk size ya da eliyle orgazm olmanizi saglasin sonra farkli pozisyon deneyin. Onunda orgazm olmasini uzatan bir pozisyon bulana kadar ara sira boyle yapin.Nasıl düzelecek bu ben çok ateşliyim akrep burcu olduğum için
Nasıl düzelecek bu ben çok ateşliyim akrep burcu olduğum için
Bana da öyle geliyorben balık burcuyum senden beterim emin ol normal bi düzen olmayınca böyle oluyor sanırım yani burctan kaynaklı oldugunu sanmıyorum tamamen aralığın fazla olmasından kaynaklı hergun olsa bu kadar istekli olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?