Erken boşalma sorunu var denilir mi

Ipeklisi

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2024
288
171
18
Selam kızlar ben bir yıllık evliyim ve eşimle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ayda bir bir hafta buluşuyoruz. Sorunum şu ilişkiye girdiğimizde ilkin esim ben onun üstünde olıyım istiyor çünkü ben ancak öyle bosalabiliyorum ben boşaldıktan sonra pozisyon değiştiriyoruz ve eşim o pozisyonda 2 dakika içinde hemen bosaliyor başka pozisyonlar deneyemiyoruz bile bir hafta ilişkiye girdiysek 5 günü böyle oluyor diğer iki günü normal oluyor tedavi alması gerekir mi yoksa uzak olduğumuz için mi anlamadım

Siz boşalana kadar bekleyebiliyor sonuçta, bence normal. Siz kaç dakikakada boşalıyorsunuz da 2 dk üstüne ekleyince toplam ne kadar sürüyor.

Ayrıca diğer 2 gün normal dedikleriniz nasıl oluyor
Benim boşalmam 3 4 dakika sürüyor ama ben hep o pozisyonda boşalamiyorumki başka da yapmak istiyorum kendimi odaklanmak istemiyorum. Normal dediğim biraz daha uzun sürüyor bir iki pozisyon deneyebiliyoruz oda çok nadir

Ayda bir gelen adamdan uzun sure perfomans beklemek aşırı iyimserlik yani orgazm olabiliyorsan ona bile şükretmen lazım madem ayda bir denk geliyorsunuz geciktirici kullanın tamamen bir araya gelip düzenli seks hayatınız olmadan bunu anlamak zor olur

Duzenli bir iliskiniz olmadigi icin sure gayet normal. Ayda birden haftada ikiye uce cikarsaniz duzelir zaten orgazm oluyormussunuz. Erken bosalma otuz saniyede felan olanlara deniliyor.

2 dakika erken boşalmaya çok girmiyor, dsm5 aşağı yukarı 1 dakika veya 10 git gel hareketi diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Bi de kişinin isteğinden önce olma durumu var ki eşiniz önce size sonra kendine göre pozisyon alıyorsa çok da istemezlik yapmıyor bence. Direkt niye üstte başlıyorsunuz peki direkt orgazma oynayıp?

bu sorunun cevabı kolay aslında bende aynını yaşıyorum birebir eşi çok uzun sure duramadığı için muhtemelen yarım kalmamak için önce kendi orgazm oluyor farklı seyler denediğimizde ben orgazm olmadan bittiği oluyordu

Anladımm, hanımefendi 4 dakika içerisinde orgazm olabiliyorum diyor (penetrasyon vardır diye düşünüyorum o pozisyonda da) direkt diğer pozisyona geçince o da 2 dakikadan 6 dakika normal aslında, farklı pozisyonlar denenebilir 6 dakika penetrasyon süresince o yüzden sordum

hakimiyet kadında olunca erkekler sanırım kafalarında baska seyler kuruyorlar yani kendilerini cinsellik yerine baska seye veriyorlar o yuzden muhtemelen erkekler boşalmadan durabiliyor ama farklı pozisyonda iş erkege düşünce hemen boşalıyorlar

Esiyle cok aralikli birlikte oldugu icin olabilir cunku bir hafta iliskiye girdiklerinde iki gun normal oluyormus 6 dakikada yeterli bir sure. Sizin durumunuz nedir bilemiyorum belki sizinki daha farklidir.

Esiyle cok aralikli birlikte oldugu icin olabilir cunku bir hafta iliskiye girdiklerinde iki gun normal oluyormus 6 dakikada yeterli bir sure. Sizin durumunuz nedir bilemiyorum belki sizinki daha farklidir.

Bizimkide ayni sayilir bizde eksta olarak ayda degilde 15 günde bir oluyor suresi felan aynı bende direk uste cikiyorum

Bizimkide ayni sayilir bizde eksta olarak ayda degilde 15 günde bir oluyor suresi felan aynı bende direk uste cikiyorum
Nicin bu kadar aralikli? Duzelme oluyor mu diye sık sık birlikte olun. Direk uste cikmayin farkli pozisyon deneyin eger yine yarim kalma durumunuz olursa farkli yolla orgazm olmanizi saglasin. Boyle boyle durumunuz normallesir

Farkli pozisyonda başlayınca direk eşim 2 dakika sürmeden bosaliyor o yüzden benim üstte olduğum pozisyonda başlıyoruz ki biraz daha uzun sürsün ve ben bosalayim diye aksi takdirde ben boşalmadan o bosaliyor

Farkli pozisyonda başlayınca direk eşim 2 dakika sürmeden bosaliyor o yüzden benim üstte olduğum pozisyonda başlıyoruz ki biraz daha uzun sürsün ve ben bosalayim diye aksi takdirde ben boşalmadan o bosaliyor

kopyamı buldum :)))

Nasıl düzelecek bu ben çok ateşliyim akrep burcu olduğum için
Oncelikle arayi daha kisa tutmaniz lazim. Ayni sehire ne zaman gececeksiniz? Esiniz oral yapsin ilk size ya da eliyle orgazm olmanizi saglasin sonra farkli pozisyon deneyin. Onunda orgazm olmasini uzatan bir pozisyon bulana kadar ara sira boyle yapin.

Nasıl düzelecek bu ben çok ateşliyim akrep burcu olduğum için

ben balık burcuyum senden beterim emin ol normal bi düzen olmayınca böyle oluyor sanırım yani burctan kaynaklı oldugunu sanmıyorum tamamen aralığın fazla olmasından kaynaklı hergun olsa bu kadar istekli olmayız

Bana da öyle geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…