erken boşalma

gxuxnexsximm

UMRUMDA DEĞİL...
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2008
278
2
96
Diğer
kızlar sıze bısey sormak ıstıyorum erkeklerın normal bosalma suresı ne kadardır bazıları yarım saat bazıları 1 saat bazıları 10 dk dıyor eger oyleyse bızımkınde erken bosalma sorunu var 1 dk bıle surmuyor gecıktırıcı spreylerden deneyen varmı aranızda ıse yarıyormu
erken bosalma oldumuda ınsan mutsuz oluyor daha ne oldugunu anlamadan bıtı verıyor........:utangac:

hayır yenı evlı degılız 7 yıl oldu 4 _5 yıldan berı oyle elınde olan bısey degıl doktora gıtme taraftarıda degıl yenı evlıyken oyle sorunumuz yoktu:uhm:

tamam anladim ama esinle konus seni beklesin,sende tadida vardinmi bosalsin...bunu pekala yapabilir,tutabilir kendini yani.....sende baktin adam elden gidiyo,dur biraz boylelikle uzatirsiniz iste...yerimseniben

ikinci üçüncü ilişkide bu sürenin uzaması gerek yani peş peşe ilişkide ilkinde kısa olabilir ama ikinci üçüncü ve sonrasındaki birleşmelerde daha uzun sürmesi gerekio erkeğin ereksionunun... buda sizin için avantajlı tek ilişkiyle bırakıyorsanız bu hoş olmaz en azından sizin için tek taraflı bi cinsel ilişki olur bence ilk ilişkiden yarım saat bi saat sonra tekrar ilişkiye girin..

ılk bırlesmede 1 dk zaman gıbı bosalma olabılıyormu bu normalmı genellıkle 1 defa yapıyoruz ikincisinde daha gec bosalabılıyor ozamanda otur bekle ıkıncısını:delphin:

tamam anladim ama esinle konus seni beklesin,sende tadida vardinmi bosalsin...bunu pekala yapabilir,tutabilir kendini yani.....sende baktin adam elden gidiyo,dur biraz boylelikle uzatirsiniz iste...yerimseniben

elis konusuyorum canım kendı elınde olmadıgını cok heyacanlandıgını soyluyor nasıl duruyım kız ben dursam o durmayacak:utangac:

evet aslında normal ben ve sevgilim 28 yaşındayız ve genelde ilki kısa olur dayanamaz.. yarım saat sonra iki derken üç derken dört..:utangac: gülmeyin daha evli bile değiliz böleyken bile doyamıyoruz :1rolleyes: yani sorun olduğunu sanmıyorum gülü seven dikenine katlanır hesabı iki üçte beklenir yani kaydirigubbakcemile5

masallah masallah :1rolleyes:bızımde yenı evlıyken boyledı bır ıkı üç dört derken dort bes yıldır boyle bır sorun oldu kendısı pskolojık stresten dıyor doktorada gıtmıyor benı sınır edıyor:mymeka:

bende 26 yasındayım onu cok sevıyorum nedersın solina onu oturup beklıyımmı bundan sonra dedıgın gıbı beklıyım derken ınsallah bu seferde yatıp benı bırakmaz:oklava:

ozman keyifli günlerine denk getirsin cinsellikte ayrı bi psikolojidir zaten o anda tüm diğer psikolojiler ertelenmeli... bişe anltıcam bak şimdi :roflol:geçen benim sirseri bana sölemeden etmeden gitmiş bi aktar gibi bişeye bana enerji vericek bişi ver demiş adamda pisliğinemi yaptı ne yaptıysa buna mesir macunu vermiş buda tam etkisini bilmio tabi nese görüştük ogün bu zaten sabırsız coşmuş felan süpermani oynicak yani.. nese hadi bakalım dedik daha birincide bitmek bilmedi ben dağıldım.. :tomato:içimden allahalla buda neydi felan oldum :bbo:ses etmedim derken ondakka geçmedi bu iki dedi ben nese peki dedim derken ikide bi bitmek bilmedi artık ben ağlama modundayım yani o derece bişede diyemiyorum çünkü o güne kadar hiç öle olmadı işte yapamıosun gibisindne bişeyede hetirmek istemedim sustum derken gene ondakka geçmedne bu üç dedi ohha dedim ama nese hadi derken yarıda çektim isyan bayranı dedim seninki artık sexten cinayete girio be anam yavaş..:roflol::roflol: derken bu itiraf etti böle böle yaptım mesir macunu yedim die netten açtık bi okuduk açıklamada düz duvara tırmanır dio resmen kendimi duvar gibi hissettim ama onada ders oldu töbe etti.. yani siz deneyebilirisiniz bak olmadı çaktırmadan yedir...:tomato::tomato:

masallah masallah :1rolleyes:bızımde yenı evlıyken boyledı bır ıkı üç dört derken dort bes yıldır boyle bır sorun oldu kendısı pskolojık stresten dıyor doktorada gıtmıyor benı sınır edıyor:mymeka:

aman biz yeni evliyken de bi garipti şimdi de bi garip, benimki hiç aramyıo anam böyle şeyleri, :delphin:

ozman keyifli günlerine denk getirsin cinsellikte ayrı bi psikolojidir zaten o anda tüm diğer psikolojiler ertelenmeli... bişe anltıcam bak şimdi :roflol:geçen benim sirseri bana sölemeden etmeden gitmiş bi aktar gibi bişeye bana enerji vericek bişi ver demiş adamda pisliğinemi yaptı ne yaptıysa buna mesir macunu vermiş buda tam etkisini bilmio tabi nese görüştük ogün bu zaten sabırsız coşmuş felan süpermani oynicak yani.. nese hadi bakalım dedik daha birincide bitmek bilmedi ben dağıldım.. :tomato:içimden allahalla buda neydi felan oldum :bbo:ses etmedim derken ondakka geçmedi bu iki dedi ben nese peki dedim derken ikide bi bitmek bilmedi artık ben ağlama modundayım yani o derece bişede diyemiyorum çünkü o güne kadar hiç öle olmadı işte yapamıosun gibisindne bişeyede hetirmek istemedim sustum derken gene ondakka geçmedne bu üç dedi ohha dedim ama nese hadi derken yarıda çektim isyan bayranı dedim seninki artık sexten cinayete girio be anam yavaş..:roflol::roflol: derken bu itiraf etti böle böle yaptım mesir macunu yedim die netten açtık bi okuduk açıklamada düz duvara tırmanır dio resmen kendimi duvar gibi hissettim ama onada ders oldu töbe etti.. yani siz deneyebilirisiniz bak olmadı çaktırmadan yedir...:tomato::tomato:

sollına gulmekten oldurdun benı allah ıyılıgını versınsırnaşık şey:roflol:nerde bulunur bu mesır macunu ona yedırıyım yazık gucsuz kuvvetsız kaldı son zamanlarda bu yazdıklarımı bı okusa varya:mymeka:

sendemı aynı dertten muzdarıpsın yoksa bu erkeklerın cogu zaten bı garıpkafamçokkarıştı

amannnn öyle valla, bi de severek evlendik biz, sevmesek nolcekti bilmem, en son hatırladığım çıkarken nişanlıyken orda burda kıstırmasıydı, :roflol: şimdi altı ay ses etme adam altı ay ses etmiyo, hani aldatıyodur desem diil, böyle şeyleri hiç sevmez, mutaassıp bi herif yani, amann öf benim de canıma minnet valla, diğer türlü nasıl vakit bulup da gelcem kkya :dance::enbuyukkk:

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey zaten bu erkeklere ne oluyosa evlendıkten sonra oluyor

aman yok ben gayet iyiyim hiç şikayetçi diilim valla, eh çocuk da yaptık, daha ne isteyim artık heriften, takılsın kafasına göre, hem ben minik böcüğümle daha mutluyum, öf hem kış günü banyo neyin zor olur yav :roflol:

sızın sorununuz daha baska o zaman esınız ısteksız galıba gercı sorun degılmıs sızın ıcın gayet memnunmussunuz ama ne bılıyım esımın benı ıstemesını arzulamasını mutlu eder

sızın sorununuz daha baska o zaman esınız ısteksız galıba gercı sorun degılmıs sızın ıcın gayet memnunmussunuz ama ne bılıyım esımın benı ıstemesını arzulamasını mutlu eder

ya ilk başlarda bunu çok sorun yapmıştım, dedim niye böyle, benimi beğenmiyosun istemiyomusun dedim, ama adamın huyu böyle, bende saldım yakasını, mutlaka insanın hoşuna gider, benimde hoşuma gidio zaten, biz genellikle kışın durulup yazın coşuyoruz :utangac: ben de pek istekli değilim bu konuda belki ondan da kanaklanıyo olabilir, kucağına yatmak saçımı okşatmak daha bi işime geliyo, diomya çocuk için gerekli olan şeyleri yaptık, sonrası o kadar önemli diil :roflol:

senı gıdı tembel alan memnun satan memnun dıyosun ha yalnız o şey çocuk yapmak ıcın tek yapılmıyo oyle bısey olsaydı ınsanlar cocuk dogurduktan sonra cınsel hayatı sona ererdı bak sana bısey soylıyım bır aralar bende aynı senın gıbıydım yanıma gelmesın dıye dua edıyordum sureklı bahaneler uyduruyordum yok bugun basım agrıyor yok bugun cok yorgunum vs.. adam bıktı ve hıc ıstemedıgım bıseyı yaptı yavas yavas baska seylere kaydı bunu ogrendıgımde aklım basıma geldı dıyebılırım erkeklerde ısteklı kadını severler senın dedıgın gıbı basımı oksamak sacımı oksamak benı daha mutlu ederdı ama bu onlara yeterlı gelmıyor

Back
X