erken çift çizgi sonucu ikizi olan varmı?

minicik23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2010
65
0
36
İstanbul
kızlar dün 9. gündü yumurtlamadan sonra. ve silik de olsa ikinci çizgi var. ben daha erken çıkmaz diye düşünüyodum ama şok oldum.

4 gündür felaket belim ağrıyo ve ağrısı arada bacağıma vuruyor. fazla ayakta kalıp yorulursam ağrıdan duramıyorum. ama dinlenince geçiyo. bi de beyaz renkli akıntım var. bende bu akıntı bi ara olur sonra kaybolurdu. şimdi sürekli böyle. bi de bazen eğilip kalkarken falan kas ağrısı gibi bi ağrı giriyo kasıklarıma.

ilk gebeliğim ikizdi, biri dış gebelikti diğeri düşük oldu.

hiç normal ikiz hamile kalıp erken test yapan oldu mu?

neden kan testi yapmıyorsunuz?

bildiğim kadarıyla sağlık ocaklarında yapılıyor..

ayrıca ikiz olduğundan nasıl bu kadar eminsiniz?

benim ilk gebeliğimdi. 1 eylül regl ,baslangıç, 21 i cubuk idrar testi çift silik çizgi sonuç tek yumurta ikizi kızlar. simdi 5 yasındalar

Son düzenleme:
ben de silik cıktığı için ihtimal vermemiştim belirtilerin benim gibi agırsa olabilir neden olmasın benim ki doğal yoldan daha yeni evliydim.

Son düzenleme:
sağolun kızlar.

ikiz olması çok önemli değil tabii. sağlıklı olsunlar yeterli. ilk gebeliğim ikizdi o yüzden merak ediyorum tekrar ikiz olabilir mi diye

evet :25: belirtiler çok fazla şimdiden. önceki gebeliklerimde hiç bu kadar erken başlamadı.

felaket bir bel ağrısı var. sürekli uyuyasım var esneyerek dolanıyorum.

kan testi yaptırıcam ama oğlum hasta çıkamıyorum o yüzden.

benim ilk gebeliğimdi. 1 eylül regl ,baslangıç, 21 i cubuk idrar testi çift silik çizgi sonuç tek yumurta ikizi kızlar. simdi 5 yasındalar

o zaman senin de yaklaşık yumurtlamadan bir hafta sonra test yapmışsın.

bendede erken cikti testte silikti tabi ama dogal yoldan degil tup

senin yumurtlamadan kaç gün sonra silik çizgi çıkmıştı canım.

Back
X