Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Erken Doğan ikizlerimde Bronkopulmoner Displazi akciğer hastalığı tespit edildi
Bebeğim oksijen desteğinden kurtulamıyor.kronik akciğer hastalığı teşhisi kondu ve Bronkopulmoner Displazi hastalığın adı böyle bi durumla karşılan var mı yardımcı olur musunuz
128 günlük daha Erken dogdular 27 haftada . Yanlız benim kızım makinaya bağlı değil fanus içerisinde oksijen alıyor ama sizde mi böyle bi durum yaşadınız
128 günlük daha Erken dogdular 27 haftada . Yanlız benim kızım makinaya bağlı değil fanus içerisinde oksijen alıyor ama sizde mi böyle bi durum yaşadınız
yok ben henüz dogum yapmadım ikizlere hamileyim dolayısıyla riskli gebelik durumum mevcut. anladım Hood içi oksijen alıyor. ilerleyen donemde umarım ihtiyacı azalır. merak etmeyin oksijen ihtiyacı olsa da oksijen tüpü raporu çıkarılıyor ve yine de annesinin yanında olması için taburcu ediliyor. oksijeni evde de destekleyecek şekilde. umarım bebekler biraz büyüyünce ihtiyacı azalır ve kaybolur ilerleyen donemlerde