erken doğum belirtileri mi??

maviruya

Guru
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2008
685
77
323
kızlar slm..ben 31+3 deyim.29. haftadan beri karnımda sertleşmeler ( taş gibi oluyor) göbek deliği çevresinde,kasıklarımda ve apandist hizasında zaman zaman sancılar oluyor..doktor rahim kasılmaları olduğunu,erken doğuma sebep olacağını söyledi..10 gün ilaç kullandım ama pek bişey değişmedi..hala sertleşme var..geçmezse serum takıcaz demişti doktor..bu haftalarda böyle sıkıntı yaşayan var mı?? tedaviden sonuç aldınız mı?? henüz çok erken yaa..36 ya kadar beklese bari bebek..moralim bozuluyo ağrım oldukça..bilseydim hiç kullanmazdım ilaçları,bişey değişmedi..:gitme:

karın setleşmesi rahim kasılmasından kaynaklanır buda erken doğuma sebeb olabilir, çok dikkatli ol bence sürekli dr unla irtibat halinde ol , inşallah senin bebiş biraz daha sabreder , geçmiş olsun canım

saol canım..annemde hemşire..o da aynı şeyi söyledi..tedirginiz yani..nidilat ve progestan kullandım..pek bir fark yok..

bol su içmeni,3 lt ye yakın, ve sürekli istirahat etmeni öneririm. genelde sol tarafına yat strese girmemeye çalış lütfen.umarım zamanında gelir bebişin.:1hug:

ben de 30+4 hamileyim aynı sorunlar bende de var karnımda zaman zaman sertleşme oluyor ve bu ara kasıklarıma sancı gibi ağrılar giriyor ben de korkuyorum erken doğum olacak diye ,ilaç kullanıyorum bunun için prepar ve izoptin. ben erken doğum istemiyorum çünkü benim bebişler ikizkaydirigubbakcemile5

Kızlar bende 22.haftadayım. Çok sık olmamakla beraber bende bazen acı veren baskılar hissediyorum. Allahtan uzun sürmüyo. Sanki doğuracakmışım gibi bebeğim leğen kemiğine baskı yapıyor. Halen aşağıda bebeğim hiç yukarı çıkmadı. Ama karnım maaşallah 9 aylık hamileymişim gibi şiş

evet bendede o haftalarda öle idi...34 haftalikken erken dogum teshisi konuldu ama yataktan hic kalkmadim yasakti 36 yi sabirsizlikla beklemistim..simdi 39 bitti ve sanci bile yok:))))yatakta bool bool dinlen tedavini ol...

ay her gece rüyamda doğuruyorum..hastaneye bitürlü gidemiyoruz,güya doğum valizim hazır değil..kabuslarla uyanıyorum..ne zor şey..birde hiçbirşey yapmadan yat yat..

ciğerleri gelişsin diye iğne vuracaklarmış..31+4 deyiz..bebek 2 kilo..daha çok küçük amaaaa...hepimize kolay gelsin kızlar,zor bir bekleyiş..

Bendede var ayni dertler, hatta bebi$ bas asagi dönmü$ bile. Acaba bendede mi erken dogum riski var bilmiyorumkismile Persembe kontrolüm var, doktora sorayim bari. Korktum simdi eyvahedigeldismile

35. haftada bende başladı bu şikayetler. prepar kullandım ama çok çarpıntı yaptı bende. bütün vücudum titriyordu. nabız yükseklerdeydi. 37. haftada dünyaya geldi oğlum. anca o kadar tutabildik karnımda. bol bol dinlen.. ve çok su iç.

arkadaşlar stresten uzak durun ve mutlaka doktor kontrolünde olun ,,benimde aynı şekilde kasılmalarım vardı tabi ben anlayamamıştım ve erken doğum yaptım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…