• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken doğum,kimyasal ve dış gebelik geçirenler

cancanakalp

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2025
74
18
3
37
Merhaba arkadaşlar,
8 yıllık evliyim 2018 yılında
1. Hamileligim 4. Ayllikken suyum.geldi erken doğum yaptım
2. Kimyasal gebelik oldu 2022 yılında
3. Dış gebelik oldu 2025 Mart ayında
4 .kimyasal gebelik oldu bu ay yeni düşüyorum
Daha önce genetikte pıhtılaşma baktırdım hiç birşey çıkmadı . Böyle düşük yada kimyasal yaşayıp farklı testler baktiraniz oldu mu? Gerçekten çok yoruldum her defasında hevesim kursagimda kaldı .Doktorlar şunu bunu yaptir sitede herhangi bir yere yönlendirme yapmiyolar 🥹sizin bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten çok teşekkür ederim 🌸

Merhaba arkadaşlar,
Daha önce genetikte pıhtılaşma baktırdım hiç birşey çıkmadı . Böyle düşük yada kimyasal yaşayıp farklı testler baktiraniz oldu mu? Gerçekten çok yoruldum her defasında hevesim kursagimda kaldı .Doktorlar şunu bunu yaptir sitede herhangi bir yere yönlendirme yapmiyolar 🥹sizin bilgilerinize ihtiyacım var gerçekten çok teşekkür ederim 🌸
Benim ilk çocuğum çok şükür sağlıklı 2. Hamileliği 2 aylıkken kalbi durdu, 3. Gebelik kimyasal 4. Hamilelik sürecindeyim yine beta hcg düşüyor düşük yapacaksın dedi doktor.
Neden tekrarlıyor dedim pıhtı falan olabilir dedi test yapmak lazım dedi. Şuan kahverengi lekelenme var kanama tam anlamıyla yok perşembe yeniden kan alacak duruma göre kürtaj falan dedi

Benim ilk çocuğum çok şükür sağlıklı 2. Hamileliği 2 aylıkken kalbi durdu, 3. Gebelik kimyasal 4. Hamilelik sürecindeyim yine beta hcg düşüyor düşük yapacaksın dedi doktor.
Neden tekrarlıyor dedim pıhtı falan olabilir dedi test yapmak lazım dedi. Şuan kahverengi lekelenme var kanama tam anlamıyla yok perşembe yeniden kan alacak duruma göre kürtaj falan dedi
Hangi testleri yaptınız düşükle için

Merhaba arkadaşlar,
Merhaba, geçmiş olsun 🌸
Benim ilk hamileliğimde 13 haftalıkken suyum geldi crp sebepli dendi
5 ay sonra 2.hamileliğimde kimyasal geçirdim
Sonraki ay tekrar hamile kaldım 3.haöileliğimde 10.hafta kanamalarım başladı 18.hafta suyum çok azalıp çok kanama olduğu için zorunlu kürtaj oldum onda bi sendrom bulguları çıktı

3 kayıp olarak sayıldı eşim ve ben genetik test ve pıhtılaştırma baktırdık hiçbir sıkıntı çıkmadı

4.hamileliğimde nolur nolmaz kan sulandırıcı başladık 8+5de kalbi durdu

Bu da olduktan sonra şehir hastanesinde bi uzmana gittim kalan bütün testlerini yapalım dedi bağışıklık testlerimi yaptırdım ve rahim filmi çektirdim onlarda da hiçbir sıkıntı çıkmadı eşim de sperm testi verdi onda da sıkıntı çıkmadı

6 ay sonra tekrar hamile kaldım 5.hamileliğim bu da boş gebelik oldu

Şimdi doktorlar bakacak hiçbir şey bulamıyorlar, tüp bebeğe gerek görmüyorlar ve tamamen şans sadece denemeye devam edeceksin diyorlar..

Sık sık da kan değerlerime bakılıyor tiroid vs. onlar normal sağlık ocağında.

Ben maxijuno şase kullanmaya başladım artık yumurtada stres olabiliyormuş ona iyi gelir inşallah diye ve solgarın aktif folatını kullanıyorum bu sefer

Merhaba, geçmiş olsun 🌸
Benim ilk hamileliğimde 13 haftalıkken suyum geldi crp sebepli dendi
5 ay sonra 2.hamileliğimde kimyasal geçirdim
Sonraki ay tekrar hamile kaldım 3.haöileliğimde 10.hafta kanamalarım başladı 18.hafta suyum çok azalıp çok kanama olduğu için zorunlu kürtaj oldum onda bi sendrom bulguları çıktı

3 kayıp olarak sayıldı eşim ve ben genetik test ve pıhtılaştırma baktırdık hiçbir sıkıntı çıkmadı

4.hamileliğimde nolur nolmaz kan sulandırıcı başladık 8+5de kalbi durdu

Bu da olduktan sonra şehir hastanesinde bi uzmana gittim kalan bütün testlerini yapalım dedi bağışıklık testlerimi yaptırdım ve rahim filmi çektirdim onlarda da hiçbir sıkıntı çıkmadı eşim de sperm testi verdi onda da sıkıntı çıkmadı

6 ay sonra tekrar hamile kaldım 5.hamileliğim bu da boş gebelik oldu

Şimdi doktorlar bakacak hiçbir şey bulamıyorlar, tüp bebeğe gerek görmüyorlar ve tamamen şans sadece denemeye devam edeceksin diyorlar..

Sık sık da kan değerlerime bakılıyor tiroid vs. onlar normal sağlık ocağında.

Ben maxijuno şase kullanmaya başladım artık yumurtada stres olabiliyormuş ona iyi gelir inşallah diye ve solgarın aktif folatını kullanıyorum bu sefer
Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah 🤲🏻 benim bu sonuncu gebeligimde dış gebeliğe dönüştü çok korkuyorum Mart ayında yaşadım en son dış gebelik o sağ tuptu bununda sol olmaisndan korkuyorum iç hastalıkları bölümüne bütün kanları verdim bugün bende sonra diğer birimlerde gidecem

Back
X