Erken Doğum riski nidicard

Alaraa53

Meleğimi bekliyorum
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2017
2.342
1.570
133
41
Merhaba kızlar beni daha önceki konularımdan bilen. Bilir gecdn günde bununla ilgili bir konu paylaşmıştım erken Doğum riskim var nst de sancı cıkıyor lakin açılmam yok doktor bana erken doğumu engelleyici nidicard diye bir ilaç başladı kasılmaları engellemek icin daha önce bu ilacı kullanan oldu mu ve gerçekten etki ediyormj

Bilmiyorum, sadece konun görünsün diye yazdım. Umarım bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız..

Doktorunuza guvenmiyorsaniz degistirin.Burada birisi etki etmiyor derse kullanmazsiniz siz.

Doktor vermişse kullanın.
Benim de erken doğum riskim oldu 8.ayda ilaç içtim 39 haftalıkken doğum yaptım

Nidilat kullandim.Ilaci toplu igneyle delip dil altindan emiliyordu.erken dogum riski olusunca sadece wc ye gittim onun disinda hep yattim.nidilat ise yaradı.39 hafta doldugu gece sancim geldi.dogurdum.saglikla dogsun bebisiniz

Nidilat kullandim.Ilaci toplu igneyle delip dil altindan emiliyordu.erken dogum riski olusunca sadece wc ye gittim onun disinda hep yattim.nidilat ise yaradı.39 hafta doldugu gece sancim geldi.dogurdum.saglikla dogsun bebisiniz
Sağol Can'ım sana da cok geçmiş olsun inşallah bende senin haftana kadar gelirim sen kac hafta kullandın peki ilacı

Benim son gebeligimde o kadar onceden sancilar baslamistiki.. 2-3 defa esim ise gitmedi dogurcam diye...acilmam filan yoktu bakildiginda..normalde acilma dogum gununde olur diye biliyodum ama..benim bir onceki gun 2 cm acilmam vardi.. demekki son gunlerde cektigim sancilardan acilma olusmus..

Doktorun verdiyse kulkan bence daha cok erken dogum icin bence..

Canım sana da cok geçmiş olsun bana da ciğer geliştirici iğne verdi bugün yarın olucam sen ne durumdasın peki

Doktorunuza guveniyorsaniz kullanın. Guvenmiyorsaniz, bir perinatolog takibine girin.
Bana doktorum en az 30.haftayi gormeliyiz demişti. 39.haftadayim su an.

22.haftada tespit edilen serviks kisalmasi vardı bende. Igne ve dinlenmeyle sorunsuz atlattık çok şükür
csnım insallah bende sorunsuz atlatırım hangi şehirde yaşıyorsun hangi hastaneye gittin bilgi brrrbilir misin sana da cok geçmiş olsum

csnım insallah bende sorunsuz atlatırım hangi şehirde yaşıyorsun hangi hastaneye gittin bilgi brrrbilir misin sana da cok geçmiş olsum
Istanbulda yaşıyorum. Avrupa yakasinda doktorum. Yakinsaniz ozel mesaj atın ayrıntılı anlatayım. Coooook muhteşem bir doktorum var

Sağol Can'ım sana da cok geçmiş olsun inşallah bende senin haftana kadar gelirim sen kac hafta kullandın peki ilacı
34.haftada sancim geldi.1cm açılma oldu.3gün hastanede serum ve nidilat verdiler.taburcu olduktan sonra 3hafta daha nidilat kullandim.haftada bir nst ye girdim.sancim artarsa nidilati 6saatte 1 kulandim.sancim azalinca 12saatte 1 kulandim.Sürekli dinlen.sakin olmaya calis.pozitif düşün.Rabbim saglikli doğum nasip etsin

22.haftada tespit edilen serviks kisalmasi vardı bende. Igne ve dinlenmeyle sorunsuz atlattık çok şükür
Ya geçen sene yazmissiniz ama bn28 haftalik hamileyim bndede rahim kısalması dan ötürü erken doğum dedi ignelerimi oldu progestan başladı ise yariomu bu işlemler bnde okadar dayanabilir miyim acaba en azından 37 haftaya kadar

Serviks uzunlugu kac mm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…