Erken Doğum riski nidicard

Ben 36+3 de Doğum yaptım bende 13 gün önce o kadar durabildi

Merhaba
Konu eski ama araştıranlara bilgi olsun diye yazmak istedim. 22. Haftamdan itibaren nidicard kullandım. Serviks uzunluğum 2,5 civarında olduğu için doktorum erken doğum riskim olduğunu söyledi. O haftadan itibaren hep yattım evde. Özellikle 28. haftama kadar wc yemek banyo işleri dışında kalkmadım yerimden. Doktorum oturur pozisyonda bile olmama izin vermedi. Ayaklarımı uzatıp yattım hep. Evet, çok sıkıcı bir durum. Ama bebeğinize sağlıkla kavuşmanız için şart.
3x1 şeklinde kullandım ilacı. İlacın en büyük yan etkisi çarpıntı. Yüzde kızarıklık. İçtikten yarım saat sonra başlıyor. Kullandığım ilk günü unutamıyorum. Kalp ritmim 150ye çıkmıştı. Nefes alamıyorum sandım. Bir daha kullanamam dedim. Ama kullandım tabi. Sonraları 125-130 arası olsa da o kadar rahatsız etmedi. Bunu neden söylüyorum hapı ilk aldığınızda yanınızda biri olsun ki o ritimden korkmayın. Ayrıca tansiyon ilacı olduğu için kullandığınız sğre boyunca tansiyonunuz hafif düşecek. Bende öyle oldu.
32. haftamda doğum yaptım En büyük önerim stresten uzak durun yatın dinlenin. Kendinize oyalanacak birşeyler bulun ve ne ilaca ne de erken doğuma odaklanmayın. Oyalanacak çok şey var aslında. Bebek geliyor!! Ooo bir sürü şey almanız lazım. Alışveriş yapın internetten. Sonra kitap okuyun bebek doğunca zor. İzlemek istediğiniz dizi ve filmleri izleyin. Dağıtın kafanızı. Olumsuza odaklanmayın asla. Yatın uyuyun bol bol uyuyun bebekten sonra uyunmuyor zira

sağlıkla kalın.

Bende kullanmıştım çarpıntı yapmadı her bünye de aynı olmayabilir bence size yapmış bana yapmadı

Merhaba zaman geçmiş ama bende kasılmalar için 6 saatte 1 alıyorum 35+5 teyim.ictiginiz halde arada kasilmalariniz yine oluyor muydu peki?
Nst de sancim çıkmıyor ama kasilmalar yine yaşanıyor azalmış da olsa. Bu şekilde tutar mı ilaç bebeği yine de :)

Merhaba çok olmuş yazdığınız ama bende 33 haftadayimmm şuan kasılmalar oluyor. 32 de bebeginiz kuvoze girdi mi?

Merhaba yazalı baya olmuş ama umarım görürsünüz ... benim de serviks kisaligim var serklaj yapıldı şu an 20.haftadayim. nidilati günde 4 kez 6 saatte bir alıyorum acaba ne kadar süreyle kullanıcam siz 22.haftadan 32.haftaya kadar hep kullandınız mı ve her gün mü 3 tane içtiniz bilgi verir misiniz .. bebeğe herhangi bir zararı oluyor mu uzun süreli kullanımda acaba

Bir de ilk 2 gün çarpıntı ve yüzde kızarıklık bende de oldu kabus gibiydi ama 2.günün akşamına alışmaya başladı vücut

Bende 34 haftalık hamileyim yeni kullanmaya başladım nidigard ilacı bende de mükemmel bir baş ağrısı yaptı kafayı yiyorum ilacı kullanmak istemiyorum ama erken doğum olur diyor doktorum ama bu baş ağrısı da beynim yerinden çıkıcak gibi 2 gündür ilaçtan nefret ettim içtiğim an baş ağrısı ve ciltte kızarıklık

Mrb Doğum yaptınız mı bende nidilat kullanıyorum 22 haftalık sizin nasıl ilerledi süreç sıkıntı oldumu bebeğiniz nasıl bi sıkıntı yok değilmi sağlıkla almışsındır inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…