24. Haftada 31mm ölçmüştü. 26. Haftada 24 mm ye düşmüş. Kasılmalarım ve çok sancım vardı zaten bu şikayetlerle gitmiştim. Bazı doktorlar sanırım önermiyor ilacı. Ama kâr zarara bakıldığında doktorum 34. Haftaya kadar kullanıcaz dedi. Erken doğum olması daha riskli bir durum dedi. Sizin rahim ağzı kaç ölçüldü kaçıncı haftadasınız
Merhaba arkadaşlar, bana da doktor bugün rahim ağzımı 15 mm ölçtü bana progestan verdi , 28+4 günlük hamileyim. Arada benim de karnım da sertlik oluyor, kesin erken doğum olur mu.
24. Haftada 31mm ölçmüştü. 26. Haftada 24 mm ye düşmüş. Kasılmalarım ve çok sancım vardı zaten bu şikayetlerle gitmiştim. Bazı doktorlar sanırım önermiyor ilacı. Ama kâr zarara bakıldığında doktorum 34. Haftaya kadar kullanıcaz dedi. Erken doğum olması daha riskli bir durum dedi. Sizin rahim ağzı kaç ölçüldü kaçıncı haftadasınız
Benim aşağıya aşırı baskı olmaya başlamıştı. Karnım çok sık sertleşiyordu taş gibi oluyordu sonra da adet sancısı gibi uyutmayan sancılarım başlamıştı dinlenmeyle geçmiyordu. Neyseki açılmam falan olmamış. Ama nst de sancılarım çıktı. Yatış verdi doktor. İlaçlarla durdurdu sancıyı. Şimdi de ara ara sertleşiyor karnım ama sancı ya da ağrı olmadığı sürece sorun olmadığını söyledi.
Merhaba arkadaşlar, bana da doktor bugün rahim ağzımı 15 mm ölçtü bana progestan verdi , 28+4 günlük hamileyim. Arada benim de karnım da sertlik oluyor, kesin erken doğum olur mu.
Benim aşağıya aşırı baskı olmaya başlamıştı. Karnım çok sık sertleşiyordu taş gibi oluyordu sonra da adet sancısı gibi uyutmayan sancılarım başlamıştı dinlenmeyle geçmiyordu. Neyseki açılmam falan olmamış. Ama nst de sancılarım çıktı. Yatış verdi doktor. İlaçlarla durdurdu sancıyı. Şimdi de ara ara sertleşiyor karnım ama sancı ya da ağrı olmadığı sürece sorun olmadığını söyled