Merhaba 34.haftamdayım, 2 haftadır erken doğum riski nedeniyle yatak istirahatindeyim.Adalat kullanıyorum.Dr.um 36. Haftaya kadar bu şekilde devam edicez dedi.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Ama bazen çok bunalıyorum.Allah benimle aynı durumda olan tüm anne adaylarına sabır versin.
Him birde nidilati ictikten on dk sonra bas donmesi ve carpinti oluyor bende sizde durum nedir
ins zamanunda gelir yawrularimiz ya.... Kucuk bi agrida korkuyorum ben rabbim korusun onlari... Adalati gunde kaç kez kullanıyorsun ben nidilati gunde 4kez 6saat arayla sabah 4 sabah 10 ikindi 4 gece 10 olarak...
Him birde nidilati ictikten on dk sonra bas donmesi ve carpinti oluyor bende sizde durum nedir
bu durumu en erken yaşayan galiba benim hiç abartısız 18 . haftadan beri kasılmalarım var doktorum bile çözemiyor her gittiğimde sancı makinesine bağlanıyorum yarın 34. hafta olacağım inş artık haftada bir gidiyoruz doktora çarşamba randevum var nasipse bakalım kaç kilo oldu ciğer gelişimini bekliyoruz 37 haftaya kadar dayanırsak alıvak doktor amcamız sizin durumlar nasıl ? nezaman sezeryan olucaksınız gün verildimi?
Merhaba 34.haftamdayım, 2 haftadır erken doğum riski nedeniyle yatak istirahatindeyim.Adalat kullanıyorum.Dr.um 36. Haftaya kadar bu şekilde devam edicez dedi.Moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.Ama bazen çok bunalıyorum.Allah benimle aynı durumda olan tüm anne adaylarına sabır versin.
ben disari çıkıyorum mecbur kalinca eksiler bitmiyo çünkü..ama acısını cekiyorum sonra... Benin dr ne zaman kesecek ilacı bilmiyorum
bol şu iç canım . Bi arkadasim 5. ayda suyu azalmaya başladı gunde 5 litre içti 38. Haftaya kadar dayandı birde armut ye amniyon sivisini artiriomus
kanaman niye olmuş peki canım?
bol şu iç canım . Bi arkadasim 5. ayda suyu azalmaya başladı gunde 5 litre içti 38. Haftaya kadar dayandı birde armut ye amniyon sivisini artiriomus
kanaman niye olmuş peki canım?
Çok çok geçmiş olsun ins zamanında gelir kuzular
kızlar mrh bende salı akşam kanama geçirdim tabi hemen doktora gittik çok korktum nstye baktılar normal çıktı sonra sabah tekarar başladı doktor baktı ve rahimde 2 cm açılma gördü çok korktum iki gün hastanede yattım devamlı nst ile bakdılar dün taburcu oldum kısacası artık benimde erken doğum riskim var 32 hafta 7 günlüğüm şu an bir 34 haftayı tamamlasak iyi olurdu üç gündür çok üzüldüm allah hepimizin yardımcısı olsun
benim de suyumazaldıgı için böyle bi riskim var(( erken dogsun hiç istemiyorum. evdeim bende sürekli. uzanıp yatıyorum hep. yürüyüş yapmayacaksın, agır işlerden uzak duracaksın dedi.
En son gittiğim kontrolde benimde suyumun azaldığı ortaya çıktı canım.nerdeyse drum doğuma alacaktı.ısrarlarım üzerine ertesi sabah birkere daha değerlendirmek için ultrasona girdik.suyunda artış olmuş.şimdi daha iyi.4 günlük hastane maceramdan sonra yatak istirahatime evde devam ediyorum.umarım senin suyunda artar.bol bol su iç ve sakın yataktan kalkma. Allah bebişlerimizi sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin.
aminnn inşallahh. benim de yarın kontrolum var. nst sonuc ile beraber bakacak doktorum. inşallah suyum artmıştır. kendimi yormamaya çalışıyorum. bol su içiyorum. artık yine de olmazsa yapı dicem. ama doktoruma çok ısrar edicem eğer erken dogum derse. duabildiği kadar dursun. gerekirse hastanede bile yatarım dicem. umarım kötü bişi olmaz(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?