Erken doğum riski taşıyan Temmuz Anneleri

Canım ne yaptın?suyun artmışmı?nasıl geçti?merak ettim umarım bi problem yoktur.bende yarın kontrole gidiyorum.

Ya çok şükür evet. Suyun yine az ama dikkat edersen 38 e kadar gidersin dedi doktor. Şimdilik erken dogum yokmuş çok şükür. Çok sevindim:)) riskin var sadece dedi. Dikkatli ol. İnşallah senin de çıkmaz bi sorun canım ya. Allah bebişlerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin

Amin canım ya.çok sevindim :) darısı başıma diyeyim :) su cebi dedikleri şey sende kaç cm çıktı bibilgin var mı?

Aynen en azından 36 ya bi gelsek :) bu arada bugün yatak istirahatinden çok bunaldımmmm :/

Amin canım ya.çok sevindim :) darısı başıma diyeyim :) su cebi dedikleri şey sende kaç cm çıktı bibilgin var mı?

Amin canım inşallah. Ama onu hiç duymadım canım ya. Doktorum da bahsetmedi kaç cm diye. Merak ettim. Bir dahaki kontrolde sormalıyım😄 olması gereken nedir acaba? Ve seninki kaç cm?

Bugun 32+5kizlar 2kilo olmus yawrum zaten risk vardı şimdi de suyum azalmış 3 hafta sonra yatis yapabiliriz dedi... En az bir ay daha icerde kalmali bebiş ve 40 haftayı görmez dedi... Bu su yüzünden sezeryan olmak istemiyorummmmmm çok korkuyorum

Aynen en azından 36 ya bi gelsek :) bu arada bugün yatak istirahatinden çok bunaldımmmm :/

Evet bunaltıcı oluyo bazen. Evin icinde dolaşmıyor musun hiç? Doktorun sürekli olarak yatmanı mı istedi? Bana oturabilirsin sıkılırsan dedi. Doktoru dinlemek gerek tabi. Ama ben yemek yapmaya kalkıyorum sıkılınca.

Kaçıncı haftadasın canım şimdi? Ben yarın 33. Haftayı bitiricem inş.

Bol bol su icmenin faydası oldugunu soyluyorlar. Yaklaşık 5 lt. Falan. Bi dene sen de. Belki işe yarar. Bi de hiç kalkmamaya çalış. Bekleme süresini böyle uzatabilirsin inş. Rabbim hakkımızda hayırlısını versin.

Merhaba kizlar.bende 33+2 oldum ama bebisim cok erken doğum pozisyonu almis dedi dr ve başı çok asagida duruyor dedi normalde sezeryan olcam ve 14 temmuz demisti 39.haftam o zamn.ama heralde o kadar bekleyemicek bebek.bide idrar tahlilimde iltihab cikti antibiyotik ve vajinal fitil verdi ama henüz kullanmaya baslamadim korkuyorum bise olur diye ama çokta akıntım var rahatsiz ediyo epey böyle bise yasayan varmi.?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Amin canım inşallah. Ama onu hiç duymadım canım ya. Doktorum da bahsetmedi kaç cm diye. Merak ettim. Bir dahaki kontrolde sormalıyım😄 olması gereken nedir acaba? Ve seninki kaç cm?

Ben 35 teyim.doktorum 8cm ve üzerisinin normal olduğunu söyledi.bu arada bugün kontrole gittik suyunda azalma yok.biraz daha büyücek içerde oğluşum inşallah :) bir gün bile içerde kalması bişeydir.

Canım benimde suyum az.bikaç gün hastanede yattım.Şimdi evde yatıyorum.Suyum yine az ama Dr.um 36. Haftayı tamamlarsam bebek için risklerin azalacayığını söyledi.Hem herkes 40 haftada doğuracak diye bişey yok.Allahın işine karışılmaz.Vakti ne zaman gelirse o zaman doğar.Drun bütün önlemleri senin ve bebeğin için alıyordur zaten.Moralini yüksek tut bebeğinide üzme

Canım erken doğurmak istemiyosan kullanmalısın.enfeksiyon suyunun erken gelmesine neden olabilir benim gibi.hem drun zararıdokunacak bişey vermez.ben aylardır kullanıyorum.

36+3 teyim canım.arasıra ayaklarımı uzatıp oturuyorum o kadar canım.ayağa kalkmak yasak :/ bugün kontrole gittim. Drum beni ayakta görünce hemen tekerlekli sandalye istedi.nolur azcık yürüyeyim bacaklarım açılsın dedim zor ikna ettim ya :)

Canım erken doğurmak istemiyosan kullanmalısın.enfeksiyon suyunun erken gelmesine neden olabilir benim gibi.hem drun zararıdokunacak bişey vermez.ben aylardır kullanıyorum.

Yaa çok doğru diyosun haklısın.nette biraz arastirdim da erken doguma sebebmis zaten başı çok aşağıya alt tarafima çok ağrı yapıyo.bu akşam baslicam antibiyotige.sen kaçıncı haftada yaptin doğumu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet canım ben o akıntı sorununu ve idrar yolu enfeksiyonunu yaşadım. Antibiyotik ve fitil kullandım. Şimdi geçti çok şükür. Muhakkak kullan sakın ihmal etme. Çünkü erken doğuma enfeksiyon sebep oluyo. Ben 28. Haftada yaşamıştim bi de bu sorunu. Akıntı çok rahatsız edici bişey. Çok şükür geçti şimdi.
Inşallah zamanini bekler bebislerimiz. Sağlıkla kucaklarîz onları.

Canım ben daha doğurmadım çok şükür.Doğumu engelleyici ilaçlar kullanıyorum.Drum haftaya kesecek ilaçları.Ondan sonrada bikaçgüne doğururum heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…