canım sağol enfeksiyondan sanırım vajinal tablet verdiler kullanıyorum şimdi inşalllah zamannda gelir hepimizin bebişleri
Canım ne yaptın?suyun artmışmı?nasıl geçti?merak ettim umarım bi problem yoktur.bende yarın kontrole gidiyorum.
Ya çok şükür evet. Suyun yine az ama dikkat edersen 38 e kadar gidersin dedi doktor. Şimdilik erken dogum yokmuş çok şükür. Çok sevindim:)) riskin var sadece dedi. Dikkatli ol. İnşallah senin de çıkmaz bi sorun canım ya. Allah bebişlerimizi sağlık ve sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin
Mrb canım ben 28. haftadan beri aynı durumdayım. şu an 32. haftadayım. ben ilaç olarak Nidilat kullanıyorum. aynı işi görüyormuş. 1 mayıstan beri evdeyim. dinlenme ve yatak modu. bazen çok sıkıcı ve bunaltıcı geliyor bana da. Ama bebişlerimizin sağlığı için değer.
Rabbim bebeklerimizi zamanına kadar sağlıklı bir şekilde durdursun inşallah ve zamanı gelince doğumlarımızı yapalım. 38. haftaya kadar en az beklesin bu yaramazlar :)
bizim gibi durumda olanlara sabırlar...
Amin canım ya.çok sevindim :) darısı başıma diyeyim :) su cebi dedikleri şey sende kaç cm çıktı bibilgin var mı?
Aynen en azından 36 ya bi gelsek :) bu arada bugün yatak istirahatinden çok bunaldımmmm :/
Bugun 32+5kizlar 2kilo olmus yawrum zaten risk vardı şimdi de suyum azalmış 3 hafta sonra yatis yapabiliriz dedi... En az bir ay daha icerde kalmali bebiş ve 40 haftayı görmez dedi... Bu su yüzünden sezeryan olmak istemiyorummmmmmçok korkuyorum
bi 3haftada daha dursa ins.... Az kaldi hepimizin rabbim yardımcımız olsun
İnşallah canım.umarım en yakın zamanda toparlarsın.nasık gidiyo şimdilik?
Amin canım inşallah. Ama onu hiç duymadım canım ya. Doktorum da bahsetmedi kaç cm diye. Merak ettim. Bir dahaki kontrolde sormalıyım😄 olması gereken nedir acaba? Ve seninki kaç cm?
Bugun 32+5kizlar 2kilo olmus yawrum zaten risk vardı şimdi de suyum azalmış 3 hafta sonra yatis yapabiliriz dedi... En az bir ay daha icerde kalmali bebiş ve 40 haftayı görmez dedi... Bu su yüzünden sezeryan olmak istemiyorummmmmmçok korkuyorum
Merhaba kizlar.bende 33+2 oldum ama bebisim cok erken doğum pozisyonu almis dedi dr ve başı çok asagida duruyor dedi normalde sezeryan olcam ve 14 temmuz demisti 39.haftam o zamn.ama heralde o kadar bekleyemicek bebek.bide idrar tahlilimde iltihab cikti antibiyotik ve vajinal fitil verdi ama henüz kullanmaya baslamadim korkuyorum bise olur diye ama çokta akıntım var rahatsiz ediyo epey böyle bise yasayan varmi.?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Evet bunaltıcı oluyo bazen. Evin icinde dolaşmıyor musun hiç? Doktorun sürekli olarak yatmanı mı istedi? Bana oturabilirsin sıkılırsan dedi. Doktoru dinlemek gerek tabi. Ama ben yemek yapmaya kalkıyorum sıkılınca.
Kaçıncı haftadasın canım şimdi? Ben yarın 33. Haftayı bitiricem inş.
Canım erken doğurmak istemiyosan kullanmalısın.enfeksiyon suyunun erken gelmesine neden olabilir benim gibi.hem drun zararıdokunacak bişey vermez.ben aylardır kullanıyorum.
Merhaba kizlar.bende 33+2 oldum ama bebisim cok erken doğum pozisyonu almis dedi dr ve başı çok asagida duruyor dedi normalde sezeryan olcam ve 14 temmuz demisti 39.haftam o zamn.ama heralde o kadar bekleyemicek bebek.bide idrar tahlilimde iltihab cikti antibiyotik ve vajinal fitil verdi ama henüz kullanmaya baslamadim korkuyorum bise olur diye ama çokta akıntım var rahatsiz ediyo epey böyle bise yasayan varmi.?
bi 3haftada daha dursa ins.... Az kaldi hepimizin rabbim yardımcımız olsun
Yaa çok doğru diyosun haklısın.nette biraz arastirdim da erken doguma sebebmis zaten başı çok aşağıya alt tarafima çok ağrı yapıyo.bu akşam baslicam antibiyotige.sen kaçıncı haftada yaptin doğumu?
Canım ben daha doğurmadım çok şükür.Doğumu engelleyici ilaçlar kullanıyorum.Drum haftaya kesecek ilaçları.Ondan sonrada bikaçgüne doğururum heralde :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?