Erken doğum riski

Bero baby

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2018
4
1
1
33
32+3 haftalığız arkadaşlar 3gun hastanede kaldım erken doğum riski olabilir dedi dr sürekli serum verip nst ye aldılar 2 ile 3 arası şancı çıkıyor çocuk kendini hep sağ da topluyo öyle olunca dr şancı diyor ona ama ben ara ara sadece adet sancısı hissediyorum başka bişeyim yok rahim ağzı da hep 42 cm kapalı diyor ben de dün kendi isteğimle çıktım çünkü kaldıkça daha strese giriyordum ne olur dua edin de erken doğum olmasın arkadaşlar ne olur :(

Allah hayırlısını nasip etsin, sağlıkla gelsin inşallah.

Ben de ayni sebeple 32+3 te hastabede yatmıştım.Hissetnediğim sancılar çıkıyordu nst de.Serum bağladılar ilaç verdiler Ciğer geliştirici iğne Yaptılar 38+3 te Doğumu Yaptım şükür.Vaktğnde saplıkla gelsin sizinki de

32+3 haftalığız arkadaşlar 3gun hastanede kaldım erken doğum riski olabilir dedi dr sürekli serum verip nst ye aldılar 2 ile 3 arası şancı çıkıyor çocuk kendini hep sağ da topluyo öyle olunca dr şancı diyor ona ama ben ara ara sadece adet sancısı hissediyorum başka bişeyim yok rahim ağzı da hep 42 cm kapalı diyor ben de dün kendi isteğimle çıktım çünkü kaldıkça daha strese giriyordum ne olur dua edin de erken doğum olmasın arkadaşlar ne olur :KK43:
Arkadaşım 2-3 arası sancı yüksek değil ki, ben 26. Haftadan beri hastanede yatıyorum erken Doğum riskinden dolayı, 2 dk’da bir 80-100 civarında ağrı çıkmıştı o zaman sancılar , şimdi 34+4 oldu bebekler :) kendini yorma yat ve dinlen bence son haftada doğum yapacaksın :)

Back
X