Erken doğum riski :(

Periper89

Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2016
449
168
23
35
25 +3 günlük hamileyim arkadaşlar . Ani kasılmalarla hastaneye yattım ..erken doğum dan şüpheleniyor doktor .. Yaşayan, önerisi olan var mı ..

6.aydasın demi aynı şey en yakın arkadaşımdada oldu ve o zamana kadar gebeliğinde hiç bir sorun yaşamamıştı.. Şuan sağlıklı ve maşallah tosuncuk gibi bi evladı var o yüzden endişelenme ve doktorunu dinleyerek bol bol istirahat et.. Üzülme hastanede de kalabilirsin ama lütfen bebeğine müdahale ettirme.. Çünkü arkadaşıma doğum başlamış olabilir acilen seni almamız lazım demişlerdi çok panik olmıştuk sonra kendi doktorunu aradı doktoru hemen çıkın ordan dedi başka bi hastaneye yönlendirip kendisi bizzat kontrol ettikten sonra uzun bi istirahat verdi..

Çok teşekkür ederim Can'ım ;( Evet , 6 ay 1 haftalık hamileyim.. Sadece kramplar falan oluyor , suyum falan gelmedi çok şükür.. Arkadaşın kaç haftada doğum yaptı peki? Yok doktorumla irtibat halindeyiz onsuz yaptırmam birşey

Allah yardimcin olsun benimde erken dogum riskim var bana en cok soylenen sey moralini iyi tut inan bebeginin zamanindan once dogmucana emin ol hic sknt cikmaz moral cook onemli

Allah yardimcin olsun benimde erken dogum riskim var bana en cok soylenen sey moralini iyi tut inan bebeginin zamanindan once dogmucana emin ol hic sknt cikmaz moral cook onemli
Çok sağol Can'ım .. Hep telkinde bulunuyorum kendime iyi olcak diye ... İnşallah sen de bende Zaman'ında kucağımıza alır bebeklerimizi

Arkadaşım 41inci haftada doğum yaptı :)) daha bıraksak kalcaktı yani eşşek sıpası :) o yüzden lütfen moralini bozma onda hem sancı hemde rahminde baya bi yumuşama vardı

Ahh canım benim Allah yardımcınız olsun umarim yavrun vaktinden önce gelmez sen içini ferah tut bol bol dua et hiç yorma kendini

canım şeftalinin erken doğumu engellediği söyleniyor. günde 2-3 tane ye . mevsimi zaten şu an

Ahh canım benim Allah yardımcınız olsun umarim yavrun vaktinden önce gelmez sen içini ferah tut bol bol dua et hiç yorma kendini
Öyle yapmaya çalışıyorum Can'ım hep iyi olcak ,Zaman'ında gelecek diyorum stres yapmamak için sürekli telkin halindeyim Allah hepimize Zaman'ında sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ..

Ayyy canım yaa kıyamam neden acaba çokmu sıklaştı ağrıların nst çekildimi nasıldı offf yaaa çok üzüldüm inşallah kuzun vakti saatinde doğar birtanem yaa
Telaştan sormayı unuttum Can'ım gramını .. Ya bir an da oldu aslında sağ tarafımdan bi sancı başladı böbreğimde sorun var sandım yürüyemedim hemen doktora gittim enfeksiyondan şüphelendi ama değilmiş görünürde birşey yok ..nst de ağrı bi kere yüksek çıkmış dünden beri.. Serum bağladılar , Adalat falan verdiler yatıyorum Can'ım lütfen dua et olur mu

Rabbim şifa versin kuzum etmemmi her zaman dualarımdasın içini ferah tut hiçbişey olmıcak stres yapma allaha rmanet o ne zaman isterse hayırlısıyla o zaman doğacak güzel meleğin

Rabbim şifa versin kuzum etmemmi her zaman dualarımdasın içini ferah tut hiçbişey olmıcak stres yapma allaha rmanet o ne zaman isterse hayırlısıyla o zaman doğacak güzel meleğin
İnşallah Can'ım zamanın da doğar .. Çok teşekkür ederim ... Biraz yorulmuştum ağrının başladığı gün acaba ondan mı diyorum .. Sen çok dikkat et olur mu ..

Anladım Can'ım Allah bağışlasın .. Ben oldukça moralimi yüksek tutuyorum .. İnşallah ben de zamanın da doğururum ..
Arkadaşım 41inci haftada doğum yaptı :)) daha bıraksak kalcaktı yani eşşek sıpası :) o yüzden lütfen moralini bozma onda hem sancı hemde rahminde baya bi yumuşama vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…