Günaydın Can'ım , dün tüm gün bir önce ki güne göre oldukça iyiydi .. Toplamda 3,4 kez kasılmam oldu ama ağrısızdı. Bi ara ilk kasılan yerlerim ağrımadı ama yatakta dönerken , kalkarken acıdı .. Onun dışında bugün ilacın dozunu düşürecekler , bi kaç saate doktorum gelecek .. Bakalım o ne diyecekGünaydın canım bugün nasılsın?
Çok teşekkür ederim Can'ım ;(Evet , 6 ay 1 haftalık hamileyim.. Sadece kramplar falan oluyor , suyum falan gelmedi çok şükür.. Arkadaşın kaç haftada doğum yaptı peki? Yok doktorumla irtibat halindeyiz onsuz yaptırmam birşey
İnşallah Can'ım .. Senin adına çok sevindim .. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine.. Acele etme diyorum bende umarım benim bebeğimde dinler beni ..benim çok sancım yok aslında ama işte pat diye kasılma falan olabiliyor .. Neyse inşallah ben de sağ salim kucağıma alırım Can'ım .. Desteğin için çok teşekkür ederimBen de 31. Haftada erken doğum şüphesiyle 2 gün hastanede yatmıştım. Hatta 12 saate yakın sancı çektim. 3 dakikada bir sancım vardı. %90 doğum olacak dendi ama çok şükür oğlum sözümü dinledi 6 hafta daha içerde kaldı :) sen de bebeğinle konuş annesi sana kavuşmak için acele etmesin. 6 hafta boyunca ilaçlarımı aksatmadan aldım bol su içtim ve tuvalet ve yemek hariç ayağa bile kalkmadım. Çok şükür 37 haftalık dünyaya geldi oğlum. İnşallah sen de atlatırsın bu günleri canım...
İnşallah Can'ım .. Senin adına çok sevindim .. Allah sağlıklı uzun ömürler versin bebeğine.. Acele etme diyorum bende umarım benim bebeğimde dinler beni ..benim çok sancım yok aslında ama işte pat diye kasılma falan olabiliyor .. Neyse inşallah ben de sağ salim kucağıma alırım Can'ım .. Desteğin için çok teşekkür ederim
Tamam Can'ım suyu 3 litreye tamamlayacağımRica ederim :) ha bir de Bol su iç canım inşallah sen de zamanı gelince sağlıcakla yavruna kavuşursun.
İnşallah canım rabbim acil şifalar versin ilaç derken serumdanmı veriyorlar yoksa adalatmı dr ne planlıyor hayırlısıyla...Günaydın Can'ım , dün tüm gün bir önce ki güne göre oldukça iyiydi .. Toplamda 3,4 kez kasılmam oldu ama ağrısızdı. Bi ara ilk kasılan yerlerim ağrımadı ama yatakta dönerken , kalkarken acıdı .. Onun dışında bugün ilacın dozunu düşürecekler , bi kaç saate doktorum gelecek .. Bakalım o ne diyecek
Öncelikle geçmiş olsun canim. Inşallah vakti zamanında gelir kuzucuk. Bisey merak ettim. Kasılma dedigin şey nasıl oluyor ? Bende geçen gun garip bişey yaşadım da ondan soruyorumTamam Can'ım suyu 3 litreye tamamlayacağım
Pre par diye bi ilaç Can'ım , artı Ada'lat magnezyum şimdi kasılmalarım arttı bi ilaç daha verip dozu yükselttiler .. Doktor çok endişeli .. Ben de öyle ..İnşallah canım rabbim acil şifalar versin ilaç derken serumdanmı veriyorlar yoksa adalatmı dr ne planlıyor hayırlısıyla...
Karnın sertleşiyor Can'ım tamamı nerdeyse .. Ben çocuk yapıyo sanıyordum değilmiş meğerÖncelikle geçmiş olsun canim. Inşallah vakti zamanında gelir kuzucuk. Bisey merak ettim. Kasılma dedigin şey nasıl oluyor ? Bende geçen gun garip bişey yaşadım da ondan soruyorum
Sanirim aynı sey degil. Bende yürürken bir anda rahmimde sıkışma hissetti yurutmedi beni. Sagol canim verdigin bilgi icin. Peki simdi bebis nasıl iyi dimi ?Karnın sertleşiyor Can'ım tamamı nerdeyse .. Ben çocuk yapıyo sanıyordum değilmiş meğer
Allah yardımcınız olsun.melegimle biz sana dua edicez teyzis;sen içini ferah tut bak taa 20.haftalardan39a gelen onca insan var Allahin izniyle hiçbir şey olmayacak. Kendini dinleme yoksa hamilenin her yeri agrir. Allah'a emanet olun. (Hey minnak bekle biraz daha vakit var)
Seni o kadar çok seviyor ki annesi sabırsızlanıyor kavuşmak icin
Ben de yürürken oldu Can'ım yan tarafımdan kasıklarıma ilerleyen bi ağrıydı .. Öylesine gitmiştim doktora .. Meğer acilmiş durum .. Kasılmalarım geçerse iyi olcak ama geçmedi henüz maalesefSanirim aynı sey degil. Bende yürürken bir anda rahmimde sıkışma hissetti yurutmedi beni. Sagol canim verdigin bilgi icin. Peki simdi bebis nasıl iyi dimi ?
Benim sadece göbeğin altında bir sıkışma oldu sanki rahmim toplanmis gbiydi o gun de su gibi akıntı geliyordu cumartesi doktora gitti hersey yolundaydı bilmiyorum ki su an hareketleri de guzel kıpır kıpır. ..Ben de yürürken oldu Can'ım yan tarafımdan kasıklarıma ilerleyen bi ağrıydı .. Öylesine gitmiştim doktora .. Meğer acilmiş durum .. Kasılmalarım geçerse iyi olcak ama geçmedi henüz maalesef
Pre par çok iyi bir ilaç umarım iyi gelir yan etkileri çok fazla olsada mecburen katlNıyor insan sıkıntı stres endişeye gerek yok bol dua ve tevekkül onlara bize sadece emanet olacaklar boşyere üzme kendini canım dualarım seninle gerekirse endol fitil iste o çok rahatlatır birde gramını sor bebepinin...Pre par diye bi ilaç Can'ım , artı Ada'lat magnezyum şimdi kasılmalarım arttı bi ilaç daha verip dozu yükselttiler .. Doktor çok endişeli .. Ben de öyle ..
Allah razı olsun Can'ım .. O dediğin fitilden verdiler . Evet kalp çarpıntısı falan yapıyor ama herşeyden geçtim inan .. Adalat ta ürtikerimi aRtırdı baş ağrısı yapıyor . Ama kendimden geçtim .. Evet , hayatım da ilk defa sakin kalmayı başarıyorum , hep dua ediyorum, Rabbim sağ salim Zaman'ında teslim etsin diye..öyle işte canım.. Sabah akşam ultrason da bakıyorlar ama sadece kalbine .. Gramını göstermiyormuş ..Pre par çok iyi bir ilaç umarım iyi gelir yan etkileri çok fazla olsada mecburen katlNıyor insan sıkıntı stres endişeye gerek yok bol dua ve tevekkül onlara bize sadece emanet olacaklar boşyere üzme kendini canım dualarım seninle gerekirse endol fitil iste o çok rahatlatır birde gramını sor bebepinin...
Tabiki dr lar başımızın tacı ama sen Rabbime guven . Kun fe yekun. Ol der oluverir. Taşta çiçek açtıran Rabbim en hayırlısıni versin senin icin. Bak bir de değil iki kişi dua ediyoruznolur iyi düşün iyi olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?