Erken doğum riski

Harika haber:) çok çok geçmiş olsun canım. Allah vaktinde bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dikkat et kendine yorulma üzülme canını da sıkma

Harika haber:) çok çok geçmiş olsun canım. Allah vaktinde bebeğine kavuşmayı nasip etsin inşallah. Dikkat et kendine yorulma üzülme canını da sıkma
Amin canım benim çok sağol bugün taburcuyum kanamayı tetiklemesin diye sürekli yatıcakmışım benimki de böyle bir hamilelik süreci oldu :) Allah hepimizin yardımcısı olsun hepimize sağlıklı bir şekilde evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin

Şu an için doğumun uzaması şansı var dedi doktor dünyalar benim oldu :)

Yat canım az kaldı zaten bebeklerimiz için yapıyoruz katlanıyoruz her şeye. Zaten me zamandır hastanede yıprandın baya evinde rahat rahat ıstırahat et artık

Yat canım az kaldı zaten bebeklerimiz için yapıyoruz katlanıyoruz her şeye. Zaten me zamandır hastanede yıprandın baya evinde rahat rahat ıstırahat et artık
İnsanın evi gibisi yok gerçekten canım hastanede bi de doğum yapacakların odasına aldılar acaba beni de mi doğuma alacaklar diye strese girmeye başlamıştım.Neyse ki bebeğim iyiymiş bundan sonra daha da iyi bakıcam kuzuma:))

Ayy canım benim büyük bir badire atlattın şimdi evinde rahatla uzat ayaklarını hiçbir şey yapmadan bebeğinle anın keyfini çıkar

Ayy canım benim büyük bir badire atlattın şimdi evinde rahatla uzat ayaklarını hiçbir şey yapmadan bebeğinle anın keyfini çıkar
Aynen tatlım çok sağolun bana destek oldunuz moral oldu gerçekten kadın dayanışması mükemmel birşey

Aynen tatlım çok sağolun bana destek oldunuz moral oldu gerçekten kadın dayanışması mükemmel birşey
Yazdıklarınızı okudum benim de erken doğum riskim var..26 haftalık hamileyim suyum baskı yapıyormuş. Proluton iğne oluyorum iki haftadır. Sizin bebeğiniz doğdu mu merak ettim.nelere dikkat ettiniz.ben işi bıraktım yatıyorum şimdi. Ama beni hastaneye falan almadılar kanama falan yok o yüzden galiba

Doktorunuz önlemini almış bence korkmayın şimdilik hastanede yatacak kadar gerekli görmemiş inşallah gerek kalmaz da:))ben kızımi aldım kucağıma tam 38 haftalık doğdu şükürler olsun 27. Haftadan sonra 35. Haftada da yattim hastanede..insaallah zamanında sağlıklıca doğar sizin bebeğiniz de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…