erken doğum sinyali mi???

ravza20

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
423
0
0
İstanbul
merhaba kızlar.. ben hamileliğimin 30. haftasındayım.. 3-4 gecedir karnımın alt tarafında kısa süreli kramp tarzı sancılarla uyanıyorum.. yalancı sancılar olduğunu düşünüp önemsemedim ama bu sabah çok ağrılı bir sancı yaşadım.. gün içinde 2 defa daha tekrarlayınca korkmaya başladım.. randevuma daha 10 gün var.. sizce bu erken doğum sinyali olabilir mi? doktora gitmeli miyim? tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum:5:

hemen qıt cnm bende erken doqum yapdım 35 hafdalık bnmde sancım oldu hıc zaman kaybetme en azından yatıs ıstırahat verıyolar ıns oyle bısey yokdur ama sen qenede qıt qecmıs olsun

hemen qıt cnm bende erken doqum yapdım 35 hafdalık bnmde sancım oldu hıc zaman kaybetme en azından yatıs ıstırahat verıyolar ıns oyle bısey yokdur ama sen qenede qıt qecmıs olsun

senin de mi böyle oldu peki? sancının üzerinden 2 saat falan geçti.. erken doğum riski olunca da böyle mi oluyo.. yani devam etmesi gerekmez miydi? bugün doktorum yoktur ki yarını beklesem geç mi kalmış olurum:18:sana da geçmiş olsun.. Allah analı babalı büyütsün..

Back
X