erken doğum tehdidi (moralim çok bozuk)

evet aynen dediğin gibi erken doğsun diye iğne yapılır mı... bebeğin anne karnında geçirdiği her saniye kıymetliii....erken doğma riskine karşılık rahatlıkla nefes alabilmesi için... kendi nefes alamzsa kuvezde kalması gerekecek çünkü.... hazırlıklar 1 günde bile olur gereknleri alırsınız hastane çıkışı bez falan... sağlıkla bir doğsun da...
canım bende ilaç kullanmadım ama çok beter bir durum wc sorunu... vazelin krem varya onu masaj yaparak sür makatına ...ve içeri doğru it parmağınla ... orayı sürekli nemli tutmaya çalış...

ufff doğumla ilgili bu aralar hep çevremden kötü haberler alıyorum burda da kötü şeyler okuyorum
yengemde kasımda doğum yapacak o yüzden tedirgin oluyorum
inşallah herkes sağlıkla bebişine kavuşur

yahu bu durumda iş düşünülür mü....hemen rapor al bence.bebeğinden kıymetlı degıl sonuçta iş
için tahat etmıyorsa başka bı dokyora görun derım

canım benim dualarım seninle ..fazla stress olmamaya çalış..kendini yorma ve lütfen üzülme..Allah seni korusun ..huzurla sağlıkla bebişini kucağına almayı nasip etsin ..

vazelin iyi fikir denerim muhakkak.

hiç korkma canım eger riskli bir durum olsa acılman olurdu. ben 2 kere erken doğum yaptım. ikisindede bikaç damla kanama oldu acile gitiim. ilkinde 4 cm acılmam vardı 22 haftalıktı bebeğim. 17 saat sancıdan sonra canlı doğum ve bir dakika sonra bebegimi kaybettim. 2. bebegim 24 haftalıkken kanama oldu 2 cm acıklık vardı acil dikiş atıldı. 26 hafta 5 günlükken doğum oldu. 3 ay küvez macerası sıkıntılı günler falan hepsi gecti cok şükür
Allah senin ve bebeginin yardımcısı olsun

sende çok zor şeyler yaşamışsın Allahım bundan sonra yaşatmaz inşallah. benimki 30 haftada olsa küçük canım ya. ayrıca bende açılma olsa doktor söylerdi değil mi? bir problem olmazsa 2 hafta sonra gel dedi o kadar. birde ciğer gelişim iğnelerini haftada birkez yaptır dedi. eşimde özel hastaneya gidiyoruz para almak için yatırdılar bence diyor. ama oda temkinli olalım diye elinden geleni yapıyor şuan.

benim hamileliğim riskliydi ve 32.haftada prof olan doktorum ciğer geliştirici yaptırdı.
34 haftalık doğum yaptım.küvöze girmedi çok şükür.yaptırıp 15 gün kalan da oldu ama sağlıkla çıktı.
yüzde elli yaşama şansını artırıyor bu iğne.
dr. enteresan,bebeğin başını gördüğünü sanması tuhaf.
sen her ihtimale karşı iğne yaptır.erken doğmaz belki ama için önlem almış olursun.

Canim bazi doktorlar kafadan erken dogum riski var diyor. Gecen gun bi grupta arkadasin bebegini 26 haftalikken alicaklardi nedeni ise bu aptallar nstye baglamislar ama bebegin daha kucuk oldugunu hesap edememisler kalp atimi yok diye pisi pisine gidiyordu bebek sonra baska doktor bebek sapasaglam demis. Sen ikindigin icin hemoroid kanamasi olmus olabilir belkide makattan gelen kani sen diger taraftan geldi sanmis olabilirmisin. Erken dogum riskin olsa doktor hastanede tutardi ayrica kisalma veya acilman olurdu rahim agzinda. Yinede rapor al derim ben

Kanın vajinadan geldiğine emin misiniz?
Kanamayı çamaşırınızda mı görüyorsunuz yoksa taharet alırken elinize mi geliyor?
Açık açık yazdım kusura bakmayın ama bazı doktorlar yok yere endişelendirebiliyorlar.
Ben kanın makattan gelmiş olabileceğini düşünüyorum.
Bir daha kabızlık sorunu çekerseniz kat'iyen ıkınmayın ev tipi lavmanlar var onu kullanarak rahatlamaya çalışın.
Çok geçmiş olsun Rabbım evladınızı bağışlasın, vaktinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

ciğer gelişim ilacı 2 haftada bir tekrarlanır eger risk devam ederse tabi.
istersen yasadıgınız yerde tıp fakültesi varsa bide oraya görün

Aman çok dikkat edin ihmale gelmez bu durum benim yeğenim 33 haftalık doğdu, ölümden döndü sonrada bir sürü hastalık çekti şimdi iyi maşallah ama o süreç çok zor.

ya bu kanama zorlama ikinma esnasinda kabizliktan kaynakli makattan gelmis gibi geldi bana

Siz olmadan da isler yurur
. Sagliginiza odaklanin. Erken dogarsa bebegi topsrlamak aylar surecek.

hanımlar kanamanın makattan değil vajinadan geldiğine bende doktorda çok eminiz. çünkü ben daha önce makat kanamasını çok yaşadım bu damla damla vajina bölgesinden gelen bir kandı. şimdi hani adet bitiminde gelen peltemsei koyu kahverengi akıntı varya ondan geliyor azıcık yani gün boyunca 5-6 damla şeklinde bekliyorum içimdeki kanamanın bittiği ve lana kanın bu şekilde aktığını düşünüyorum ama heran doktorada gidebilirim. kendimi yormamamya çalışıyorum. bu arada bebeğimin hareketleri maşallah arttı buda iyi diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…