erken dogum tehlikem oldugu için nidilat kullanıyorum yardım edin....

bbbeyaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Mart 2011
74
1
46
İstanbul
33 haftalık hamileyken yani geçen hafta sancım oldu dr gittim ve dr dogum sancılarımın başladıgını söyledi çatı muayenesinde 2 cm açıklık oluşmuş beni hastaneye yatırdılar 4 gün boyunca nidilat ve serumlar verirdi şimdide 34 + 3 gün oldum dr konuştum taburcu olmak istediğimi söyledim ve oldum şu anda evdeyim halla nidilat kullanıyorum ona ragmen arada adet sancısı gibi sancılarım ve aşırı bel agrılarım oluyor acaba nidilatın bebege bi zararı olur mu yada bebek şuanda ii midir sağlıklı olacak mı çok korkuyorummm ne yapmalıyım birde bebegim kilo alsın istiyorum erken dogarsa hiç olmazsa kilosu yerinde olsun ne yemeliyim yardımcı olursanız sevinirimm:((((

33 haftalık hamileyken yani geçen hafta sancım oldu dr gittim ve dr dogum sancılarımın başladıgını söyledi çatı muayenesinde 2 cm açıklık oluşmuş beni hastaneye yatırdılar 4 gün boyunca nidilat ve serumlar verirdi şimdide 34 + 3 gün oldum dr konuştum taburcu olmak istediğimi söyledim ve oldum şu anda evdeyim halla nidilat kullanıyorum ona ragmen arada adet sancısı gibi sancılarım ve aşırı bel agrılarım oluyor acaba nidilatın bebege bi zararı olur mu yada bebek şuanda ii midir sağlıklı olacak mı çok korkuyorummm ne yapmalıyım birde bebegim kilo alsın istiyorum erken dogarsa hiç olmazsa kilosu yerinde olsun ne yemeliyim yardımcı olursanız sevinirimm:((((

geçmiş olsun. ben de cumarttesi 1 gece hastanede yattım sancılarım vardı.ama açılmam yoktu.o gün sürekli nidilat ve serum verildi ban a da. nidilat kullanan bir çok hamile duydum. bildiğim kadarıyla bebeğe zararı yok. ben hemşirelere serumları sorduğumda bana bebeği rahatlatmak için verildiğini söylediler.inşallah sağlıkla ve vaktinde bebeklerimize kavuşuruz

ne güzel açılman olmaması nidilat bende araştırdım ama ne bileyim içim içimi yiyor bebegim saglıklı olacak mı kilosunu da normal tutmak istiyorum

bebeğin kaç kilo canım? önerebileceğim şeyler var kilosu için,bende işe yaradı ama sana da yarar mı bilmem.hergün 1 yumurta,2bardak süt,muz,kaşar peyniri,ceviz badem...bide bol bol soluna yatıp dinlen.

Back
X