- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
soyledim inanın,,daha 2-3 ay önce geldiler yine tek iş yapmadı..oğlu geleceğine yakın yalandan mutfağa yardıma gelir gibi yaptı oğluda yardım ediyor sandı..söyledim '' hayatm ben iş isteyemem,oyle bacagımı uzatıp su ,ekmek isteyemem ..doğumdan sonra gelsinler '' dedim..yok isteyeceksin gelsinler boşver deyip duruyor..annem yakınımda o gelip kalacak zaten ama inatla onlarda gelecek..bide 19 luk kardeşi eşimin kıymetlisi ona bi laf söyluyorm bin ah işitiyorum..daha önce ilk evlendiğimizde eivimin boş odasını ona döşeyelim dedi kabul etmedim diye kavga etmiştim mahrem demiştim..şimdi yine öyle desem sorn çıkacak..çıkmazdayım..
soyledim inanın,,daha 2-3 ay önce geldiler yine tek iş yapmadı..oğlu geleceğine yakın yalandan mutfağa yardıma gelir gibi yaptı oğluda yardım ediyor sandı..söyledim '' hayatm ben iş isteyemem,oyle bacagımı uzatıp su ,ekmek isteyemem ..doğumdan sonra gelsinler '' dedim..yok isteyeceksin gelsinler boşver deyip duruyor..annem yakınımda o gelip kalacak zaten ama inatla onlarda gelecek..bide 19 luk kardeşi eşimin kıymetlisi ona bi laf söyluyorm bin ah işitiyorum..daha önce ilk evlendiğimizde eivimin boş odasını ona döşeyelim dedi kabul etmedim diye kavga etmiştim mahrem demiştim..şimdi yine öyle desem sorn çıkacak..çıkmazdayım..
ayaklarını uzat yat canım herşeyi onlar yapsın..yemek temizlik vs...kılını bile kımıldatma...akşam nasılsa eşin yemek yicek kaynananda mecbur yapıcak...arada bir süpürge açarmısın anne diye istekte bulun...yapamam kalk sen yap dicek hali yok..dersede eşine dersin annen ihtiyaçlarımızı karşılamıyor neden geldi ozmana diye..hiç çekinme sakın...buda ona bir ders olur birdaha gelmek isterse 2 kere düşünür..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?