- Konu Sahibi siyahinmatemi
-
inanın hamile kaldıgımdan beri gelecekler diye sıkıntı çekiyorum..bu arada yatak odamın dolaplarını karıştıran kaynım..kaynanamla işbölümü yapmışlar gibi kaynanam salonumu,mutfagımı karştırıyor,kaynım yatak odamın dolaplarını...sinir oluyorum ...sinirrrr..bacaklarımı uzatıyım yapmayım diyotum tamam ama daha önce geldiğinde oturdu hiçbi iş yapmadı..yoruldum dediğimde ise ne var yorulacak biz ne işler yaptık hamileyken ne var iki iş yapmakta diyen bi kadın bu..gider ayakta oğluna beni şikayet edip kavga çıkarn biri...herşeyi geçtim onlar gittikten sonra yine kavga çıkacak biliyorum..artı annemle de iyi anlaşamıyorlar..muhakkak tartışma çıkacak aralarında o da bize yansıyacak..senin annen şöyle yapmış,böyle demiş diyecek...Sırf bunlar gelecek diye bi 9 ay daha karnımda kalmasına razıyım bebeğimin..
Doktorunuz size hareket etmeden yatma konusunda yeterli uyarıyı verirken eşiniz neredeydi?
Stresin sizi ve bebeğinizi nasıl olumsuz etkileyeceğini bilmiyor mu?
Bunları duymadı mı yani?
Sizin gerildiğinizi bile bile lades diyorsa yapacak bişey yok....
Tüm gün asker edeceksiniz onları, özellikle de eşinizin yanında genç kaynınızdan su isteyin, meyve isteyin...
Kalk kendin al diyen olursa herkes herşeyi kendi gözüyle görmüş olur....
Annenizin yanına gidin, ben evde yalnız duramıyorum tuvalete bile kalkarken yardım gerek oluyor annem bana bakar diyip kırkınız çıkana kadar da gelmeyin... Özel eşyalarınızı da valizlere doldurup bir sandık falan varsa kitleyin ya da çoğunu yanınıza alın, boş evde koştursun dursun, oğlunun arkasını toplasın bol bol....
inanın hamile kaldıgımdan beri gelecekler diye sıkıntı çekiyorum..bu arada yatak odamın dolaplarını karıştıran kaynım..kaynanamla işbölümü yapmışlar gibi kaynanam salonumu,mutfagımı karştırıyor,kaynım yatak odamın dolaplarını...sinir oluyorum .....
arkadaşlar ben şuanda 37 haftalık hamileyim ve dr.um hareket etmememi stresten uzak durmamı söyledi..bebeğin rahme yerleştiğini,dopğum sancılarımın başladıgını da ekledi..benim derdim şu..benim kayınvalidem şehirdışında yaşıyor ve doğumiçin gelecek 19 yaşında kaynımla beraber..ve onlar her gelip gittiklerinde biz eşimle boşanma derecesinde kavgalar yaşıyoruz...evde bir dk.yalnız bıraksam yatak odam,dolaplarım karıştırılıyor..annemle tartışıyor.gelmelerini istemiyorum..çünkü strese girecem ve bebeğime konsantre olamıyacam..nolur bana akıl verin,moral verin..sadece bebeğimi düşünmek istiyorum ama kadın girip çıkıp benimle uğraşacak.kapımı kapatıp odamda da yatamam napcam ben...bir de 2 günlüğüne gelir 3 ay kalırlar..off off
Ben bu kısma acayip takıldım şimdi.Benimde kayınvalidem düğün öncesi ilk evime geldiğinde,kendi annemin yanında tüm mutfak dolaplarımı açıp bakmış.Ben marketteydim.Annem anlatınca acayip kızmıştım.Evlilik sonrası da ilk yemek davetimde mutfağa daldı.Baktım sahipleniyor mutfağımı omuzundan tutup geri çevirdim,gülümseyerek"ben yemek işini hallediyorum anne,siz misafirsiniz benim evimin düzenini siz bilemezsiniz (bunu sert söyledim).Oturun rahatınıza bakın" dedim.O gün bugündür misafir gibi oturur gider evine.Herkes haddini bilecek.
Kaldı ki yatak odası karıştırılacak (!)kıyameti koparırım. Senin iç çamaşırın olur,geceliğin olur vs.vs.Ne arıyor 19 yaşında genç en mahrem odada?Öyle bir rezil ederim ki birdaha değil odama evime giremez.Çok kızdım gerçekten
soyledim inanın,,daha 2-3 ay önce geldiler yine tek iş yapmadı..oğlu geleceğine yakın yalandan mutfağa yardıma gelir gibi yaptı oğluda yardım ediyor sandı..söyledim '' hayatm ben iş isteyemem,oyle bacagımı uzatıp su ,ekmek isteyemem ..doğumdan sonra gelsinler '' dedim..yok isteyeceksin gelsinler boşver deyip duruyor..annem yakınımda o gelip kalacak zaten ama inatla onlarda gelecek..bide 19 luk kardeşi eşimin kıymetlisi ona bi laf söyluyorm bin ah işitiyorum..daha önce ilk evlendiğimizde eivimin boş odasını ona döşeyelim dedi kabul etmedim diye kavga etmiştim mahrem demiştim..şimdi yine öyle desem sorn çıkacak..çıkmazdayım..
Ben bu kısma acayip takıldım şimdi.Benimde kayınvalidem düğün öncesi ilk evime geldiğinde,kendi annemin yanında tüm mutfak dolaplarımı açıp bakmış.Ben marketteydim.Annem anlatınca acayip kızmıştım.Evlilik sonrası da ilk yemek davetimde mutfağa daldı.Baktım sahipleniyor mutfağımı omuzundan tutup geri çevirdim,gülümseyerek"ben yemek işini hallediyorum anne,siz misafirsiniz benim evimin düzenini siz bilemezsiniz (bunu sert söyledim).Oturun rahatınıza bakın" dedim.O gün bugündür misafir gibi oturur gider evine.Herkes haddini bilecek.
Kaldı ki yatak odası karıştırılacak (!)kıyameti koparırım. Senin iç çamaşırın olur,geceliğin olur vs.vs.Ne arıyor 19 yaşında genç en mahrem odada?Öyle bir rezil ederim ki birdaha değil odama evime giremez.Çok kızdım gerçekten
bunu hiç beğenmedim kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?