- 27 Nisan 2016
- 160
- 70
- 13
- 29
- Konu Sahibi Yakubum-----
-
Doktorunuzla görüşmelisiniz bu konuyu bence.Bu haftalarda doğan bebeklerin çoğu sıkıntılı olmuyor ,
haftasi erken degil ama ozellikle bunu istemek ilginç. yabi bebek sikintiya girmedigi surece anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi37. hafta3 erken bi hafta degilki zaten sezeryan oldumu 37 de aliyolar 35 ve oncesi erken dogum kategorisinde diye biliyorum ama sanciniz yoksa suyunuz gelmemisse dogumu baslatacak bi yontem oldugunu da sanmiyorum tek care sezeryani konusacaksiniz doktorunuzla
haftasi erken degil ama ozellikle bunu istemek ilginç. yabi bebek sikintiya girmedigi surece anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi
Arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim erken doğum yapmak istiyorym, delirdiğimi düşüne bilirsiniz ama bana yardım edin ??
eğer birilerinden tarihinizi saklıyorsanız vaktinde doğurun geç doğdu deyin sonuçta haftası gelmesine rağmen doğmayan çok bebek var kendi pislini yiyen ffilanArkadaşlar, ben bilmiyorum , yavruma eziyet etmek istemiyorum , ama öyle bi nedeni var ki anlatılmaz yani , tek çare olarak düşündüm ama eşim erken olsun diye doktora müsade etmez , kendim yapmalıydım ama yapamam, evladıma bişey olursa bu vebalin altından kalkamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?