Erken doğum yapmanın yolları

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
Arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim erken doğum yapmak istiyorym, delirdiğimi düşüne bilirsiniz ama bana yardım edin ??

Öyle olması gerekiyo , erken gelmesi lazım , bilginiz varsa paylaşın lütfen

Delilik bu çocuğun keyfi yerindeyse ne diye erken dogacakmis tam zamanında gelsin sağlıklı olsun demiyor da hayret birseyyy

Ben bilginiz varsa onu rica ettim sadece, bende biliyorum delilik olduğunu , ama öyle olması lazım

Kimsenin size yardımcı olacağını dusunmuyorum o günahsız yavruyu erken dogurcam diye sağlığından edebilirsiniz.

Yazdıklarınızı okudum ama inanin çok yanlış bişey diyelim ki erken doğdu peki bişey olduğunu düşün doğumda yada sana bisey olduğunu dusun zaten bebegin gelicek zamanından önce getiremessin allah Bilir nezan gelicegini öğle karninda haraket edip seni duyan ve canından olan bişeyi nasıl anlam veremedim çocugu hiçe sayıyor gibisin bence yapma böyle bişey yazık o çocuğa gelişimini tam yapsın

Yadırgamayın arkadaşlar belki çok özel ve haklı bir sebebi vardır kimin ne yaşadığını bilemezsiniz çok zor bu işler Allah yardımcın olsun canım bence doktorunla konuş bebeğin gelişimi tamamlandıysa sezeryan la alabilir oğlumu 36. Haftada doğurdum sezeryan la ama gelişimi tamdı çok iri bir bebekti ama mutlaka doktorunla konuş derim kendi kendine sakın bişi yapma lütfen

Doktorunuzla konusun gelisim sikintisi yoksa sezaryan olun.

Kendiliginizden dogumu baslatamazsiniz.

Zira ben 41. Haftada ne yaptiysam kendilinden dogum baslamadi. Suni sanci aldim artik doktorumun tavsiyesiyle yine olmadi sezaryana gittik.

37. hafta3 erken bi hafta degilki zaten sezeryan oldumu 37 de aliyolar 35 ve oncesi erken dogum kategorisinde diye biliyorum ama sanciniz yoksa suyunuz gelmemisse dogumu baslatacak bi yontem oldugunu da sanmiyorum tek care sezeryani konusacaksiniz doktorunuzla

haftasi erken degil ama ozellikle bunu istemek ilginç. yabi bebek sikintiya girmedigi surece anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi

haftasi erken degil ama ozellikle bunu istemek ilginç. yabi bebek sikintiya girmedigi surece anne karninda ne kadar durursa o kadar iyi

orasi tabiki oyle anne karninda bi gun bile degerli ama gecerli bi sebebi olmasa da boyle bisey isyeyecegini sanmiyorum o yuzden yorumum bu yonde oldu

Arkadaşlar ben 37 haftalık hamileyim erken doğum yapmak istiyorym, delirdiğimi düşüne bilirsiniz ama bana yardım edin ??

adaçayı doğumu başlatır.

ama 37 hafta da doğan çocuk erken doğdu diye sağlıklı olacak diye bir şey yok..
42 de doğan da bile sorun oluyor.

Lütfen sakin ve mantıklık şekilde düşünün... doktorunuz önermediği sürece de adaçayı içmeyin...

örn: ben bilmeden içtim doğujm yaptım ama Allahın yardımı ile doktora gittim gitmeseydim kanamam başlamış açılmam olmuş ama haberim yok belki bebeğime bir şey olacaktı..

Arkadaşlar, ben bilmiyorum , yavruma eziyet etmek istemiyorum , ama öyle bi nedeni var ki anlatılmaz yani , tek çare olarak düşündüm ama eşim erken olsun diye doktora müsade etmez , kendim yapmalıydım ama yapamam, evladıma bişey olursa bu vebalin altından kalkamam

eğer birilerinden tarihinizi saklıyorsanız vaktinde doğurun geç doğdu deyin sonuçta haftası gelmesine rağmen doğmayan çok bebek var kendi pislini yiyen ffilan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…