Erken doğum yapmanın yolları

2. Cocugum 34 haftalik dogdu ama kuvoze girmedi ciger gelistirici ignemi de atilmistim.hemn kucagima aldim kizimi.insallah 3. Cocugumda sorun yasamadan hemn onuda kucaklayabilirim.
Insallah canm benm de korkum kizimdn yana kilosu biraz zayf oglum iyi ilerde gidiyorda insallah kuveze grmezler senin yazini okuyunca basta korkmustm o haftada dogum yapmis kuveze grmis bebek diye ama suyun btmis o kadar seyler yasamisn normal yani allahm kmseye yasatmasn dogum yapar yapmaz bebislermizi yanimiza versler

Manyakmısın kadınn kendı kendıne bıseyler yapmaya kalkma sabının gunahına gırersın delı mı kvaladı senı nedır bu haller pskolojn mı bzuk kalk dktra gıt ne demek erken dgması lazım aaaaa

Bana da 32.Haftada erken doğum dediler hastanede yattım 1 hafta.sonra enfeksiyon kaptım imza verip çıktım hastaneden.sonra 37. Haftada normal doğum yaptım.çok şükür bir sıkıntısı yoktu

Ne kadar kolay yargiliyorsunuz. Insanları bende yarın 34 haftalık olucam hamileliğin başından beri neler çektim alerjik rinitim var nefes alamıyorum aylardır uyku uyumuyorum doğru dürüst yemek yiyemiyorum ve psikolojim çok bozuldu sürekli ağlıyorum çaresizlikten açıkçası bende erken dogum istiyorum zaten 38 de sezeryan olucam ama onu bile bekleyemiyorum ama dr kabul etmiyo daha erken şu an bile nefes alamadığım için ağlıyorum bi kızım daha var onunla ilgilenemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…