- 20 Mayıs 2016
- 716
- 262
- 23
- 39
- Konu Sahibi Yakubum-----
-
önce doğru mu okudum diye şüpheye düştüm ama sonra düşünüp düşünüp hiç geçerli bir sebep bulamadım maalesef :S canım her ne olursa olsun bebeğin ve senin sağlığın herkesin düşüncesinden daha önemli sakın ektrem birşeyler yiyip içme! rabbime vereceğin cevabı düşün. çocuğa müdehale etmek ne demek. edebilecek olasaydık karnında bebeği olsun diye yana yakıla denemediği yöntem kalmayan çiftlere müdahale ederdik. birşeyler yaşamış yada birşeyler söylenmiş/söylemiş olabilirsin ama lütfen sen sen ol sakın bebeğe müdahalede bulunma. eğer birşeyler yaşadıysan konuşmaya psikolojik deteğe ihtiyacın varsa bana yazabilirsin istediğin kadar konuşabiliriz. şuan öyle üzüldüm ki haline hangi anne ister böyle birşeyi belliki seni çok zorda koyan bir durum var. allah yardımcın olsun sen sabret rabbine sığın bolca dua et sağlıkl kucağına al bebeğini zamanı gelince zaten istesende tutamazsın :)Neden yalan söyleyeyim ki , ben sizden sadece bir fikriniz varmı diye bir soru sordum , var yada yok demen yeterli olur bnim için
Bakın arkadaşlar ben 18 yaşında bi anne adayıyım , belki cahilim, belkide hassas , tepki almak için deil , çaresiz hissettiğim için
Ne demek öyle olmasi gerekiyo yaa. Bile bile bebegi vaktinden once dogurmaya çalışırken allah korusun ya caninizdan yada bebeginizden olabilirsiniz. Gerçekten neden böyle biseyi istediginizide cok merak ettimÖyle olması gerekiyo , erken gelmesi lazım , bilginiz varsa paylaşın lütfen
Belli ki zor durumdasiniz. Sakın ordan burdan duyma laflarla dogumu baslatmaya çalışmayın. Doktorunuzla konuşup derdinizi anlatin. Size yardim eder umarım. Allah yar ve yardımcınız olsunÖzel nedenlerim var ,
Canm 36.4de kuveze neden aldilar bebegini kilosu mu azdi bi skntimi vardi birde ultrason kilosu ile dogum kilosu arasinda ne kadar frk oluyor ilk kez dogum yapcam ikizlere hamileym kizimn kiloosu 33+6da 2.200 kgdi 37 de planli sezrynla alncaklar kilo takntm var kuveze grmesnden korkuyormErken dogum olmasini istemeniz gercekten garip.
Oglum 36.4 de dogdu ama kuvozde kaldi cok sikintili uzuntulu bir surec oldu kuvozden cikip kucagima alana kadar 8 gun kaldi yavrum.seninde basina gelebilir hicde erken dogsun diye cabalama.
Kizimda erken dogdu benim suan 3. Ye hamileyim muhtemelen o da erken dogcak gibi ben erken dogmasin diye cabaliyorum ama senin dusuncen her ne olursa olsun sebebin cok sacma.
Sukret hamilesin ve vaktinde saglikla dogsun diye dua et.
3kilo dogdu.emme refleksi gelismemis.birde normal dogum istedim acilmam olmadi suyum bitmis resmen sezeryana alindim. mosmor dogmus oglum.250 gr eksik cikabiliyor ultrasonda ama cihaza gore degisiyor.Canm 36.4de kuveze neden aldilar bebegini kilosu mu azdi bi skntimi vardi birde ultrason kilosu ile dogum kilosu arasinda ne kadar frk oluyor ilk kez dogum yapcam ikizlere hamileym kizimn kiloosu 33+6da 2.200 kgdi 37 de planli sezrynla alncaklar kilo takntm var kuveze grmesnden korkuyorm
Cok tesekkur ederm canm insallah bu hamilelignde sorun yasamazsn hersey gonlunce olsn3kilo dogdu.emme refleksi gelismemis.birde normal dogum istedim acilmam olmadi suyum bitmis resmen sezeryana alindim. mosmor dogmus oglum.250 gr eksik cikabiliyor ultrasonda ama cihaza gore degisiyor.
Saglikla kucagina alirsin insallah.
2. Cocugum 34 haftalik dogdu ama kuvoze girmedi ciger gelistirici ignemi de atilmistim.hemn kucagima aldim kizimi.insallah 3. Cocugumda sorun yasamadan hemn onuda kucaklayabilirim.Cok tesekkur ederm canm insallah bu hamilelignde sorun yasamazsn hersey gonlunce olsn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?