Erken doğum yapmanın yolları

Allah size aratmamis çocuk hemen olmuş belli ki ! Neden ne olabilir acaba sağlık dışında! Yine de birşey demiyorum inşallah gerçektem geçerli sebebi vardır orta da bir yalan var sa birşey diyemem

Neden yalan söyleyeyim ki , ben sizden sadece bir fikriniz varmı diye bir soru sordum , var yada yok demen yeterli olur bnim için

Neden yalan söyleyeyim ki , ben sizden sadece bir fikriniz varmı diye bir soru sordum , var yada yok demen yeterli olur bnim için
önce doğru mu okudum diye şüpheye düştüm ama sonra düşünüp düşünüp hiç geçerli bir sebep bulamadım maalesef :S canım her ne olursa olsun bebeğin ve senin sağlığın herkesin düşüncesinden daha önemli sakın ektrem birşeyler yiyip içme! rabbime vereceğin cevabı düşün. çocuğa müdehale etmek ne demek. edebilecek olasaydık karnında bebeği olsun diye yana yakıla denemediği yöntem kalmayan çiftlere müdahale ederdik. birşeyler yaşamış yada birşeyler söylenmiş/söylemiş olabilirsin ama lütfen sen sen ol sakın bebeğe müdahalede bulunma. eğer birşeyler yaşadıysan konuşmaya psikolojik deteğe ihtiyacın varsa bana yazabilirsin istediğin kadar konuşabiliriz. şuan öyle üzüldüm ki haline hangi anne ister böyle birşeyi belliki seni çok zorda koyan bir durum var. allah yardımcın olsun sen sabret rabbine sığın bolca dua et sağlıkl kucağına al bebeğini zamanı gelince zaten istesende tutamazsın :)

Bakın arkadaşlar ben 18 yaşında bi anne adayıyım , belki cahilim, belkide hassas , tepki almak için deil , çaresiz hissettiğim için

Öyle olması gerekiyo , erken gelmesi lazım , bilginiz varsa paylaşın lütfen
Ne demek öyle olmasi gerekiyo yaa. Bile bile bebegi vaktinden once dogurmaya çalışırken allah korusun ya caninizdan yada bebeginizden olabilirsiniz. Gerçekten neden böyle biseyi istediginizide cok merak ettim

Özel nedenle bile olsa erken doğum kaçıncı hafta da olursa olsun çok riskli bir süreç hiç bulaşma bu işlere.

Buraya yazamayip soyliyemiceginiz bişeyse doktor derdi ni anlat bence o sana bir yol yordam gösterir ama sakın bebeği riske aticak bişey yapma günah çok anne karnında bir gün bile önemli bebegin gelisimi için

Bu arada seni bukadar sıkıntıya düşüren ne olabilir gerçekten merak ettim anlatırsan mantıklı bir açıklaması varsa yani sitedeki herkez yardimci oluyor zaten birbirine ama senin eşinden gizli böyle bişey insanın aklına hertürlü şey gelio 18 yaşında daha çok Küçüksun gerçi bende 26 yaşındayım 8 senedir bebek istiorum allah nezamn nasip ederse yani bende çok büyük digilim ama senin ne gibi özel bir durum kayın valdenlemi kalıyosun yada eşinden mi ayrilicaksin eşinmi ayrılmak istio sadece onlar gelio benim aklima

Erken dogum yapabılmeyı bılmem ama 37. Haftada genellıkle bı sıkıntı yoksa normal sartlarda dogum olmuyor anca sezeryan olursun bunuda yapacak bur dr lazım .ılk bebegımı 39 hafta dolu dolu ıken dogurdum zor bı bebeklık gecırdı ılk uc ay zordu zayıf dogdugu ıcın.bunları dusun dıye yazıyorum .ozel nedenlerınıde goz onune alarak 37 hafta bıtımınde bıle dogum yapsan olası bı durumda bebek kuveze gırebılır bır hafta kalır oldukı boyle bı durumla karsılastın basedebılırmısın destegın varmı herseyı en ınce detayına kdr dusun yogun bakımdakı bebek ayrı ve zor bı surec olup olup dırılıyorsun hastane kapılarında ve sadece sut ıcın bır kez goruyorsun.arkadasın bebegı erken geldı 36 hafta bıtımınde acıl sezeryan oldu bebek on gun yogunbakımda kaldı desteksız boyle bı surec cok zor.malesef kotu haber tellallcısı gıbı gorebılırsın benı ama sarılıkta ayrı bı dert erken dogumda emzıremeyınce olma ıhtımalu artıyor ozel nedenlerın ıle basına gelebılecek erken dogum olası ıhtımallerını ıyıce karsılastırıp oyle karar verırsen belkı daha zor bır durumdan kurtulursun.umarım bebek hayatına kolaylık katarak gelır bol sans

Erken dogum olmasini istemeniz gercekten garip.
Oglum 36.4 de dogdu ama kuvozde kaldi cok sikintili uzuntulu bir surec oldu kuvozden cikip kucagima alana kadar 8 gun kaldi yavrum.seninde basina gelebilir hicde erken dogsun diye cabalama.
Kizimda erken dogdu benim suan 3. Ye hamileyim muhtemelen o da erken dogcak gibi ben erken dogmasin diye cabaliyorum ama senin dusuncen her ne olursa olsun sebebin cok sacma.
Sukret hamilesin ve vaktinde saglikla dogsun diye dua et.

Canm 36.4de kuveze neden aldilar bebegini kilosu mu azdi bi skntimi vardi birde ultrason kilosu ile dogum kilosu arasinda ne kadar frk oluyor ilk kez dogum yapcam ikizlere hamileym kizimn kiloosu 33+6da 2.200 kgdi 37 de planli sezrynla alncaklar kilo takntm var kuveze grmesnden korkuyorm

3kilo dogdu.emme refleksi gelismemis.birde normal dogum istedim acilmam olmadi suyum bitmis resmen sezeryana alindim. mosmor dogmus oglum.250 gr eksik cikabiliyor ultrasonda ama cihaza gore degisiyor.
Saglikla kucagina alirsin insallah.

3kilo dogdu.emme refleksi gelismemis.birde normal dogum istedim acilmam olmadi suyum bitmis resmen sezeryana alindim. mosmor dogmus oglum.250 gr eksik cikabiliyor ultrasonda ama cihaza gore degisiyor.
Saglikla kucagina alirsin insallah.
Cok tesekkur ederm canm insallah bu hamilelignde sorun yasamazsn hersey gonlunce olsn

Cok tesekkur ederm canm insallah bu hamilelignde sorun yasamazsn hersey gonlunce olsn
2. Cocugum 34 haftalik dogdu ama kuvoze girmedi ciger gelistirici ignemi de atilmistim.hemn kucagima aldim kizimi.insallah 3. Cocugumda sorun yasamadan hemn onuda kucaklayabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…