- Konu Sahibi canxoxzxuxm77
-
anladım canım Allah bagıslasın bebıslerını.. Saglıklı gunlerınde buyusunler.. Bızımkısı kaza bebegı olunca oncesınde sıgorta falan yaptıramadık. Yoksa yaptırmayı cok ıstıyorum. Saglık olsun dıyorum. Kacıncı haftanda dogdu bebıslerın ve kuvezden sonra eve gondermıyorlarmı neden kuvezden sonra kaldılar hastanede.. ısıtmalıyı da sımdı senden duydum..
Arkadaşlar bende geçtiğimiz hafta 32+5 günlükken doğumm yaptım erken doğum riskimi doktor teşhis edemedi doktor hatası yüzünden bebeğim bir haftadır ciğer sorunu yaşıyorr.. Ama çok şükür yeni yeni toparlanmaya başladı bunuda Bağcılar Safa kadın doğumevine borçluyum. Herkese tavsiye ediyorumm. Yoğun bakım sigortalı bebek için haftada 100 ytl ve sezeryanda 290 ytl. ben çok çok memnun oldum. 100 de 95 ölme riski vardı bebeğimin ama şimdi bebeğim hareket etmeye bile başladıı :)
bramble buyuk gecmıs olsun. Farkedemeyen doktorun nerdeydı?IInsallah bebegın en kısa zamanda kendını toparlar.. Bu arada sıgortaya bebegını kayıt ettırınce bebege kuvez parası alamıyorlar..
Bende gıttıgım hastaneye tekrar sordum bebek dogunca ssk ya kaydını yaptırın hıc bır ucret alınmıyor dedıler.
Ve Sezeryan fıyatı ne kadar ucuz. Benım gıttıgım hastanede zorunllu sezeryan 2250 ıstege baglı sezeryan 2600. Normal 1000 Bunlar ssk lı fıyatlar
arkadaşlar izmirde önerebileceğiniz hastane varmı ben üçüzlere hamileyim ve şimdiden araştırmaya başladım
ben özel çınarlıda doğum yptım. bebeklerim behçet uzda premature sevisinde kaldı. takipleri hala devam ediyor.Ben memnun kaldım.
bende çınarlıda doğum yaptım ama öyle çok ta memnun kalmadım özellikle kızıma kuvöz aranmasında hiç bir yardımları olmamış hatta sadece 112 çağrılmış hiç bir hastane aranmamış boş kuvöz için
Ben doğum yaptıktan kısa bir süre sonra çıktı o haber muşta yaşanmış durumu daha iyi olan van 50. yıl üniversite hastanesine gönderilmiş 2 gün sonra diğerinide gönderin demişler ama minik dayanamamış o yola. BU medyaya yansıyan olay yansımayan ne acılar var. benim kızım bunu yaşadı büyük şehirdeyiz sözde hiç bir yer kızımı kabul etmiyor bursa ya gönderin diyorlar 112 dr kızıma ambulansta refakat eden halama bu bebek bursaya kadar dayanmaz diyor halam deliriyor bunu duyunca malesef türkiye gerçeği ankaradan millet vekilleri aranıyor tepecikte hemen yer oluveriyor ve kızımı kabul ediyorlar. behçet uz kağıdan içeri almamış kızımıçok zor bişey sen orda yatıyosun ve sana boş kuvöz yok hiçbiyerde yok diyolar ee ne olacak dediyindeyse eyer burda doğum yaparsan bebek ne gibi zararlar görür onu sana sayıyolar hemde sen o psikolojidesin ben bebişimin işitme testi için özel bi merkeze gittiyimde orda bi hemşire bana doğuda bi ilde adını hatırlayamıyorum bi çiftin ikizleri olduğunu fakat kuvöz olmadığı için anne ve babadan birini seçmelerini istendiyini diyerinin ise öldüyünü anlattı şok oldum gözlerim doldu Allahım sen kimseyi öyle bi durumda bırakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?