Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım allah ım sana sabırlar versin...üzülerek okudum yaşadıklarını allah ım inşallah sabrının mükafatını verecek sana...allah tan sana problemsiz hamilelik geçirmeni naip etmesini dilerim.kızına uzun ömür ve sağlık diliyorum.

Mrb arkadaşlar.Okuldan gelirken iki tane test aldım.Birini yaptım veee pozitifffffff.İlk önce eşimi arayıp söyledim.Hemen sizinlerle de paylaşmak istedim.Kalbim pır pır ediyor.Çok heyecanlandım.Ne olur bizim için dua edin bebeğim zamanında sağlıklı gelsin inşallah:))))

Gözün aydın :) ne güzel bir haber. Sağlıkla, zamanında kavuşursun inşallah bebeğine :) hayırlı uğurlu olsun

Gözün aydın :) ne güzel bir haber. Sağlıkla, zamanında kavuşursun inşallah bebeğine :) hayırlı uğurlu olsun

Allah rağzı olsun.Çok teşekkür ederim.Hayır dualarınızı eksik etmeyin.Rabbim isteyen tüm anne adaylarına nasip etsin.Garip bir duygu içindeyim.Hem mutluyum,hem heyecanlıyım hem de biraz tedirginim
Allahım hayırlar versin,zorlaştırmasın kolaylaştırsın.Kimseyi korktuğuna uğratmasın.AMİN.

gözün aydın olsun sağlıkla gelsin bebişin...

mrb canım.. Herkese mrb diyim. umarım herkes iyidir.. Tabloya baktımda bi ben kalmışım Ben yoğun bi şekilde çalışıyorum, akşama kadar bilgisayar başında olunca eve gelip bilgisayarı almak içimden gelmiyor Bende bişey yok, kısmet olmayınca olmuyor... RABBİM vereceği günü biliyordur.. sat 09.11.2012 i, bu ayda olacağını sanmıyorum.. Duphaston a devam ediyorum, ilaçım bitti bugün 2.günü, yarın öbür gün gelir sanırım, hafif sancılarım var.. Ama iyice stresi başladı, doktara en son gittiğimde tedavi için erken dedi ve ilaça devam demişti.. Ne yapcam bilmiyorum, çok üzülüyorum, görümcem doğum yaptı hastanden kollarımda çıkardım bebeğimi, ALLAH ıma dua ediyorum sürekli birgün bende böyle çıkabilecekmiyim acaba ( İsyan değil haşa sadece özlemi çok büyük, şuaralar oğlumun usg lerini alıyorum sürekli bakıyorum bakıyorum dalıyorum.. Offf bilmiyorum, hayırlısı.. Herkesii çookk öpüyorum... RABBİM hepimizin gönlüne göre versin... Dualarım hepinizile.. ALLAH a emanet olun..

merhaba kızlar nasılsınız
ben pazar günü doğum yaptım suan kızımla evdeyiz allahıma şükürler olsun ki ikimizde iyiyiz
öpüyoruz sizi kocaman :)))

Canımmmmmmmmmmmmm çok sevindiimm,, RABBİM prensese sağlıklı uzuuuunnnn ömür nasip etsin inşALLAH... Ayyy gerçekten çok sevindim ya, sürekli aklımdaydın bi kısmet olmadı girmek, bi kaç kere girmeye çalıştım o zamanda hata verdi açmadı siteyi.. MAŞŞALLAH size... Muetluluğunuz hiç ama hiç bozulmasın inşALLAH... ALLAH a emanet olun..

Çok sevindim! Gözün aydin!Allah hayirlisiyla tamamına erdirsin. İnsallah çok rahat bir hamilelik geçirip saglikla alırsın evladını kucağına. Allah gönlüne göre versin.

Bugün büyük gündü. Detaylı ultrasondan geçtik, çok şükür hersey yolunda:)Allah'a binlerce kez şükrediyorum ve dua etmeye devam ediyorum. Kan akısı da çok şükür iyiymis, preeklamsi riskini sifirlamaz ama düşürür dedi doktor. Veee annesinin güzeli kızmış:) sevinmedim desem yalan olur. Herseyden önemlisi tabi ki saglık ama meleğim de kızdı, karnımdaki yavrumun kız olması biraz daha sevindirdi.

Allah ağzımızın tadını bozmasın, evlat isteyen herkese de en hayırlı, en kısa zamanda versin inşallah. Hepinizi öpüyoruz güzel anneler:)

Canım nolur ümitsizliğe kapılma. Cok zor biliyorum, durumunu cok iyi anlıyorum ama hayırlı zamanı bekliyor bebeğin. Kimlerin cocukları oluyor, senin neden olmasın. Bir kere olduysa bir daha olmaması için hiçbir sebep yok. Oyle guzel, oyle akilli bir bebegin olacak ki bekledigime degmis diyeceksin. İyi dusun nolur, moral herseyin basi

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Ama benim canım biraz sıkkın.Dr'ye gittim bugün.ultrasonda göremedi.Vajinal ultrasonda da göremedi.Kanda baktılar beta hcg 276,9 çıktı.Kimyasal düzeyde dedi.embriyo çok küçükmüş.bir hafta sonraya gün verdi.benim suarat biraz düştü tabi.Endişe etme dedi ama sonuçta dış gebelik ihtimalinden de bahsetti.Kısmet Allahım hakkımda hayırlısını versin.Dualarınızı eksik etmeyin lütfen...

Amiinn canım, oğlum kokusunu kardeşiyle göndersin bana diye o kadar dua ediyorumkii ALLAH ıma... Herşeyin hayırlısı, okdar güzel sözler söylemişsinki.. Teşekkürler canım..

hemen evhamlanma canım, inşallah haftaya güzel haberler yazacaksın buraya

Canım haklısın insan kafasında sürekli kötü senaryolar kuruyor, kendiyi hep en kötüye odaklıyor ama bu sefer bütün önlemler alındı, elinden gelen herşeyi fazlasıyla yapıyorsun ve bunun sonucunu da göreceksin. Ben Tolga'ya hamileyken doktorum sürekli plesantan erken ayrılabilir seni de, bebeği de kaybedebiliriz deyip duruyordu ben de doktor abartıyor diye düşünüyordum hiç ciddiye almıyordum. Kayınvalidemin komşusunun başına gelince neyin köşesinden döndüğümü anladı hele ki sen ilkinde aynı durumu yaşamışsın korkuların olması normal ama eminim bu sefer bütün korkularını geride bırakıp mutlulukla bebeğini kucaklayacaksın.

Canım gözün aydın çok çok sevindim hayırlı olsun. Allah sağlıkla, zamanında kucağına almayı nasip etsin.

Canım o gördüğün listedeki insanların çoğu senin gibi umutsuzluğa düştü, hatta her ay hüsran yaşamaktan bıkıp artık çocuk sahibi olamayacağına inananlar, bu işten vazgeçenler oldu ama gördüğün gibi eninde sonunda hepsi çocuk sahibi oldu. Senin de olcak canım, sen de kucağında bebeğinle hastaneden çıkacaksın, onun mis gibi kokusunu içine çeke çeke uyuyacaksın.

Hadi gözün aydın canım herşeyin yolunda olmasına çok sevindim, ayrıca istediğin cinsiyette bebeğin olacağına daha çok sevindim. Sağlıkla gelsin güzel kızımız.

Canım dur bakalım daha 5 haftalık hamilesin şu an kesenin görülmemesi çok normal ama bhcg değerin gayet güzel çıkmış haftaya bebişini görünce rahatlarsın.

Özlemimsin Tuana beklenen büyük gün geldi inşallah yarın mis kokulularınız kucağınızda olacak. Sizin adınıza çok seviniyorum. İnşallah sezeryanlarınız kolaylıkla geçer, ağrısız, sancısız , problemsiz kavuşursunuz bebeklerinize. Dularım sizinle. Bizi habersiz bırakmayın fırsat bulur bulmaz yazın olur mu. Darısı bekleyen tüm arkadaşlarımın başına.

Kızlar listeyi hep çarşambaları güncelliyorum ama bu sefer yeni bebeklerimizi de eklemek için yarın güncelleyeceğim. 2 bebek, 1 yeni hamile valla bu hafta çok bereketli maşallah.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]35[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]24[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]21[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]20[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]5[/TD]
[TD][/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]09.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Buayda olmadı canım, 05.12.2012 sat... Hayırlısı artık.. Birde 2 gündür evdeyim, raporluyum.. Bronşit başlangıcı dedi doktor, antibiyotikler öksürük şurupları falan.. Galiba sistit de vardı, havalar soğudu başladı yine.. Neyse kullandığım antibiyotik hepsine iyi geliyormuş... Buay doktora gideyim diyorum artık, haftaya izin günümde gitcem, tedavi istiycem, nasıl bir süreç bilmiyorum.. Ne olur dua edin, söylerken bile içim sızlıyor.. RABBİM hayırlısıyla nasip etsin inşALLAH.. Yaşımda geçiyor, 28 olcam nisan 17 de.. Hayırlısı ne diim..

Buarada delicezeytin in bebeğiyle aynı gün olcak galiba doğum günümlerimiz :) Herkesi öpüyorum... ALLAH a emanet olun..

canım size yaren kuzumla kocaman sağlıklı uzun ömür diliyorum...öp cennet kokuluyu benim için...

Canim gozun aydin! Hosgelmis Yaren kizin. Allah saglikli, mutlu, uzun bir omur versin. Doya doya opup kokla, hasret gider. Allah beraber gecireceginiz nice uzun, mutlu yillar nasip etsin size. Bizim icin de op guzeller guzelini.

Cok sevindim, uzun ,sağlıklı ve keyifli bir ömür sürün birlikte inşallah. Allah bağışlansın. Darısı başımıza olsun inşallah :)

çok sağolun kızlar rabbim isteyen herkese nasip etsin allahım hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın
bugün 11 günlük olduk sarılık olmuştuk çok şükür atmaya başladık artık onun dışında bi problemimiz yok allahıma şükürler olsun
bugün 2 arkadaşımız bebeklerine kavuşmuşlar allahım uzun ömürler versin bebeklerine
melek18 canım tebrik ederim rabbim sağ salim kucağına nasip etsin
pınar canım ümitsizliğe kapılma olacak canım allahın izniyle en yakın zamanda rabbim bebeğini gönderecek sana

merhaba güzel anneler...
perşembe günü kızım dünyaya geldi çok şükür herşey yolunda .akşam durumumuz iyi olduğu için çıkış yaptık hastaneden.dualarımdasınız.kızımın ismi henüz belli değil.fırsat buldukça yazarım.öptük hepinizi...

gözün aydın canım allahım uzun ömürler versin kızına bizim içinde öp kokla kızını allahım ayırmasın sizi

gözünüz aydın
uzun,sağlıklı,neşeli bir ömür sürün birlikte inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…