Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

canım, çok az kaldı hayırlısıyla :)
tarihleri ben de kafama çok takıyordum biliyorsun. ama gerçekten her gebelik farklı. ben 34+0'da plasenta dekolmanı oldum, ama bu hamileliğimde 36+5'i gördüm. sanki 34+0'da yine aynı şey olacak sandım hep, ama üstüne 3 hafta fazladan geçirdim.mucize gibi gelmişti bana, okadar inandırmışım ki kendimi 34'de birşey olacak diye.. illa aynı tarihte aynı şey olacak diye bir şey yok. endişe ve korkularında çok haklısın ama bütün önlemler alındı. iğnelerini, coraspinini alıyorsun. çok güzel bir doğum seni bekliyor canım, hiç endişe etme. oğlumuzun ismi belli mi annesi? sayılı günler çabucak geçecek ve buradan güzel haberi alacağızzzz :)

Canım çok teşekkür ederim, söylediklerinde çok haklısın.
İnşallah 10 gün sonra güzel haberleri buradan paylaşırım :)
İsim belli değil henüz. Biz bebek doğduktan sonra isim düşünüyoruz, ilk bebeğimizi kaybedince korkumuzdan dolayı isim konusunu bile açamıyoruz.
Sen nasılsın ? Bebek nasıl ? Hala uslu mu :)
Bir de doğum sonrası kilolar ne alemde, verebiliyor musun ? Ben 20 kilo aldım. Doğumdan sonra benden çok kilo gitmiyor, ödem olmadığından belki de. Senden kaç kilo gitmişti doğum sonrası ?

canım aklına kötü şeyleri getirme rahat ol biliyorum zor ama
allahın izniyle sağ salim alacaksın bebeğini kucağına dualrım seninle

Son düzenleme:

ben 22 kilo aldım. 51'le hamile kaldım, 73'le doğuma gittim. eve geldiğimde 65 olmuştum. şu anda 61 kiloyum. hala 10 kilo fazlam var. inşallah 6 ay içinde veririm diye umut ediyorum
normal kilo alıp 12 kiloyla bitirseydim şimdi hiç kilom kalmazdı ama deli danalar gibi yediğim için uzuuuuun bir yolum var

Öncelikle Allah sabırlar versin. Kesinlikle seni teselli etmeyeceğini biliyorum ama şu an bebeğinin Cennet bahçelerinde her türlü dertten, acıdan uzak yaşadığını düşünmek belki yüreğini biraz olsun hafifletebilir. Yaşasaydı bebeğin çok acı çekecekti, diyalize bağlı olacaktı, gelişim sorunları, sağlık sorunları yaşayacaktı, küçücükken böbrek nakli olmak zorunda kalacaktı. O küçücük bedenin acılar içinde kıvrandığını gördükçe sen de ölümden beter acılar yaşayacaktın. Şimdi o çok mutlu ve huzurlu, senin payına bu acıya, hasrete dayanmak düşmük ama en azından ucunda vuslat var. İnşallah en kısa zamanda bebeğinin kardeşini kucağına alırsın da yaraların biraz olsun sarılır.

Sorma canım ya eve gidince yemek, bulaşık, Tolgayla igilen derken o uyuyunca bir bakmışım ben de koltukta uyuyup kalmışım. Televizyon bile izlemiyorum ne zamandır. Bizim Tolga Bey yüzünden her sabah 5'te kalkıyoruz onun da etkisi var sanırım. İşim tam gün, en yoğun servise verdiler beni ama İzmirdekine nazaran yine de biraz daha rahat burası. Tolga kreşe alıştı, evde bile sürekli arkadaşlarından bahsediyor, kendi kendine oyun oynarken bile sanki onlarla oynuyormuş gibi bıdır bıdır konuşup duruyor. Dün yılsonu gösterisine bile çıktı, çayda çıra oynadı miniğim. Sen de başlat Duru'yu kreşe, gerçekten gelişimlerinde gözle görülür farklar oluyor.

Allah sabırlar versin, Allah tekrarından korusun.

Maşallah canım size. Allah korusun birşey olacaksa 37. haftadan önce de olabilir o nedenle sen hiç yüreğini karartma canım. İnşallah herşey çok güzel olacak, çok güzel bir doğum yaşayıp oğlunu sağ ssalim kucağına alacaksın. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

Hazır internete girmişken listeyi de peşin peşin güncelleyeyim :)

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]25.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Ela[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD][/TD]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]Yağız Kaan[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]Beren-Kerem[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD]28.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Nehir[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]Güney[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]05.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Defnoşum[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]Bahar[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]23.04.2013[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]37[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]29[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]08.08.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]13[/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Merhaba kızlar,
Umarım herkes iyidir.
Benim bu ay 5 ayım doluyo ve artık çalışmalara başlamayı düşünüyorum,eğer doktorumda onay verirse tabi.Fakat doktorumdan memnun olmama rağmen acaba 2.bir doktorun da fikrini alsammı diye epeydir düşünüyorum.Ne dersiniz ? Birde İzmirli arkadaşlar bana bir doktor tavsiyesinde bulunabilirmisiniz acaba.

cnm seni o kadar iyi anlıyorum ki bende 23 yaşında oğlumu kaybettim yarın 1 ay olucak dayanmak çok zor ben geceleri uyku uyuyamıyorum oğlumun sesi hiç gitmiyo kulaklarımdan tek tesellim acı çekmemiş olması.biz bu acıyı ömrümüzce yüreğimizde taşıycaz bir aydır bebek resmi görmeye bile tahammülüm yok allah sanada sabır versin dayanma gücü versin senin bebeğini toprağa verdiğin gün ben doğum yaptım aynı günde oğlum öldü 24 nisanda gömdüm yavrumu kara topraklara ben kucağıma alamadan kefene girdi minik yavrum çok zor allah kmseye yaşatmasın

Allah hakkında hayırlısını versin. 27 mayısta bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:)

Bu gün 1 ay oldu oğlumu topara vereli bu gün
seninde başın sağolsun canım
senın neden bellımı??
benım nedeni bile bellı dııl
hem çok korkuyorum aynı şeylerı yaşamaktan hemde 3 ayı beklemeden tekrar hamile kalmak istiyorum

Icini ferah tut canim. Sonlara dogru iyice telaslaniyor insan, normal bunlar. Ama cok sukur ki yersiz endiseler. Hersey yolunda masallah. Korkman icin bir sebep yok. Su son zamanlarin da tadini cikar sonra hayirlisiyla birkac gun icinde kavusacaksin ogluna. Insallah guzel haberlerin yakin. Dort gozle bekliyorum:)

Herkese merhabalar,
Biz kizimla cok sukur iyiyiz. Ufak tefek emme problemlerimiz var ama olsun, saglik olsun! Gunler hizla ve gayet yogun bir sekilde geciyor. Birazcik buyuse de yuzume gulse diye sabirsizlaniyorum. Allah agzimizin tadini bozmasin.

Kayiplari yeni olan arkadaslara sabir diliyorum. Allah yardimciniz olsun. Umarim bu sureci en guclu sekilde atlatip bir an once meleklerinizin kardeslerine kavusursunuz. Allah hepinizin gonlune gore versin.

Yillardir cocugu olmayan tanidigim bir cift vardi. Gecen hafta bebeklerine kavustular. Gormedim ama gorenler gozlerinin icinin guldugunu soyluyor. Oyle sevindim ki onlar adina. Evlat arzusu ve sevgisi bambaskaymis. Allahim isteyen herkese nasip etsin. Allah yavrularimizla bizi sinamasin, evlatlarimizi bize bagislasin.

Listeye baktim da mulberyy'nin kizinin adi yok, hala bilmiyoruz. Merak ettim mulberry, yazarsan sevinirim:)

canım aklına kötü şeyleri getirme rahat ol biliyorum zor ama
allahın izniyle sağ salim alacaksın bebeğini kucağına dualrım seninle
inşallah canımm, çok teşekkür ederim duaların için.

Ben de deli danalar gibi yedim :)
Gerçi kilo önemli değil, bebişlerimiz sağlıklı olsunda ...
İşinin İzmire göre daha rahat olmasına sevindim. Tolga ne güzel kreşe alışmış :) Darısı Duruya. Ben de düşünüyorum. Eylül ayı gibi olsun diyorum. Yazın birlikte oluruz ailecek, Eylülde iznim bitiyor zaten, Duru kreşe başlar. Bebeği ne yaparım, işe başlar mıyım, bakıcı mı bulurum bilemiyorum. Bunun planını o zaman yaparım artık.

Canım inşallah güzel haberlerimi vereceğim buradan. Artık hamilelik dönemini bitirmek istiyorum. 5 yıla 3 hamilelik sığdırdım. Yoruldum gerçekten. Hayatımda hamilelik dönemini kapatıp, çocuklarımla güzel vakit geçireceğim, kendimle ilgileneceğim güzel döneme geçmek istiyorum :)

Allah hakkında hayırlısını versin. 27 mayısta bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın inşallah:)
Canım çok teşekkür ederim :) Allah senin gönlündekini de verir inşallah...

Sağol canım. Ben de güzel haberler vermeyi dört gözle bekliyorum :)

Bu arada sezaryen tarihim kesinleşti. Bir aksilik olmazsa 27 mayıs ( 37+2 de ) pazartesi günü.
Son 4 gün :)
Pazartesi sabahı 9 gibi hastanede olacakmışım. Dualarınızı bekliyorum kızlar...

Son düzenleme:

bnm 24. haftada suyu bitmişti o yüzden ciğerleri gelişmemiş 33 haftalık doğdu ama sadece 8 saat küvözde dayanabildi oğlum cnm...sen sezaryan olmadın mı ndn 3ay az deil mi??

bnm 24. haftada suyu bitmişti o yüzden ciğerleri gelişmemiş 33 haftalık doğdu ama sadece 8 saat küvözde dayanabildi oğlum cnm...sen sezaryan olmadın mı ndn 3ay az deil mi??

benım 20. haftada suyum geldi hastanede yattım o gece ve su hiç yerine gelmedi.Doğsaydı yaşama şansı olmıycaktı 24.haftadan sonra yaşama şansı olurmuş yani küvez şansımız olmadığı için,sezeryanda doğum sayısını azalttığı için suni sancıyla normal doğum yaptım cnm ben

Merhabaarkadaşlar.Kaybı olan arkadaşlara baş sağlığı diliyorum.Allah yarve yardımcınız olsun.

Melek76 mutlu sona az kalmış Allahsağlıklı sıhhatli yavruna kavuştursun.

Yanlış hatırlamıyorsam mullbery kızına Eslem adını verdi.Ray topiğinde yamıştı:)

Bence ikinci bir doktora hatta mümkünse riskli gebelik uzmanına gitmelisin,benimde 3 ay doldu Dr um istersen hamile kalabilirsin dedi ama ben gereken tetkikleri yaptırdıktan sonra düşünüyorum ve öncesinde mutlaka bir riskli gebelik uzmanına da gideceğim,istanbulda olduğum için sana Dr öneremiyorum.

Bu arada sezaryen tarihim kesinleşti. Bir aksilik olmazsa 27 mayıs ( 37+2 de ) pazartesi günü.
Son 4 gün :)
Pazartesi sabahı 9 gibi hastanede olacakmışım. Dualarınızı bekliyorum kızlar...
Hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum, dualarımız seninle ama lütfen sende bizler için dua et.

Melek76 mutlu sona az kalmış Allahsağlıklı sıhhatli yavruna kavuştursun.
Amin canım, çok teşekkür ederim.Benden sonra sıra sana geliyor, senin de güzel haberlerini yakında alacağız inşallah...

Hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı diliyorum, dualarımız seninle ama lütfen sende bizler için dua et.
Aminn canımm, duaların için çok teşekkür ederim. Ben de sizler için dua edeceğim. Allah hepinizin gönlündekini en kısa zamanda verir inşallah...

Son 2 gün...
Alahım sana binlerce kez şükürler olsun...
Allahım gözü yaşlı bütün melek annelerinin yüzünü en kısa zamanda güldürür inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…