Kizlar, moralim bozuldu

Birkac gundur sol kulagimda su var gibiydi, aklima takildi, bu sabah aile doktoruna gittim. Orta kulakta su birikmis. Zamaninda burnum tikanmis olabilirmis, o yuzden olmus vs vs...Ilac verdi, guvenli dedi ama korktum biraz. Enfeksiyon yok dedi ama usutursen, bir mikrop kaparsan enfekte olabilir dedi. O yuzden bu sudan kurtulmam lazimmis. Ama birkac gun bekle, kulaginda agri olursa al dedi. Enfeksiyon olursa antibiyotik kullanmak zorunda kalirmisim

( Uff! hic istemiyorum ilac kullanmayi. Melegimde de 11 haftalikken nezle olmustum, 15 gun evde yatmama, o kadar kendime dikkat etmeme ragmen enfekte olmus sinuzite cevirmisti. sonra da 2 kutu antibiyotik yutmustum. Sonrasinda da bebegimde rahatsizlik cikinca acaba antibiyotikten mi diye dusundum durdum tabi. Doktorlarin hepsi 'hayir ondan degil, o antibiyotigi bir suru hamile kadin kullaniyor, guvenli ve hicbirinde birsey olmuyor, literature gecerdin' filan dediler ama hicbir zaman bilemeyiz ki! Allah'im nolur yine ilac kullanmak zorunda kalmiyim. Onumuz kis. Kendimi ne kadar korusam da geliyor buluyor beni! Napicam ben simdi? Doktorun verdigi ilaci jinekologuma sordum, guvenliymis ama kullanmak istemiyorum. Sali gunune KBB'den randevu aldim, bir de ona gostereyim. Insallah daha da canimi sikmaz!Icimde kotu bir his var, insallah yaniliyorumdur.