Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamamıştım sayfaya.

Ben 14 kasım 2012 çarşamba günü kontrolü 11.15 te randevuya gittim. 3 cm açılmam olmuş. Acil sezaryene alındım. 36 artı 4 te oğlum Ahmet Arda doğdu. 3700 gram 53 cm... Allahım tüm bağrı yanık annelere nasip etsin. Amin...

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hayrılı evlat olur inşallah.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Rabbim uman kullarına içleri sırada bana seninki gibi minik yavrular nasip etsin.

Ben 14 kasım 2012 çarşamba günü kontrolü 11.15 te randevuya gittim. 3 cm açılmam olmuş. Acil sezaryene alındım. 36 artı 4 te oğlum Ahmet Arda doğdu. 3700 gram 53 cm... Allahım tüm bağrı yanık annelere nasip etsin. Amin...

gözün aydın olsun...ahmet ardaya kocaman bir maşallah sağlıkla büyümeyi naip etsin allahım...:nazar:

Selamlar melek anneleri, beni hatırladığınızı umarım. Bebeğim doğduktan sonra foruma sadece okuyucu olarak uğrayabildim mesaj atmaya vaktim pek olmadı gündüz çalışma akşam ve hafta sonlarında da sürekli ilgi isteyen bebişimle (şükürler olsun) vakit geçirdiğimden fırsat bulamadm yazmaya. Ama sık sık okudum. Mucizeler devam ediyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Maytap arkadaşımız ve diğer yeni doğum yapan arkadaşlarımızın bebekleri hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Hepsinin yumuk yumuk ellerinden öpüyorum :)). Gebelik müjesi alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum sağlıcakla bebeklerine kavuşmalarını ve bu güzeller güzeli duyguyu yaşamalarını diliyorum. Rabbim hiçbir melek annesinin kucağını boş bırakmasın. Sizleri birer arkadaştan fazla seviyorum .Hiç görmemiş hiç tanışmamış olsak da hep aynı acıları yaşadık ve bu bizi biribirimize arkadaşlıktan çok daha fazla bağlıyor buna inanıyorum.

Hepiniz kendinize, bebeklerinize ve gelecek olan bebeklerinize çok iyi bakın. Rabime emanet olun. :16:

merhaba nasılsınız
bugün doktor kontrolümüz vardı kızımın keyfi yerinde maşallah :nazar: çıkmaya niyeti pek yok
pazartesi tekrar kontrolümüz var o güne kadar doğum olması için dua ediyorum çünkü olmazsa suni sancı verilecek plasenta kireçlenmesi yüzünden daha fazla bekleyemeyiz dedi doktor bugün
nst de sancım var ama düzensiz inşallah düzene girer bi an önce
dua edin bana nolur bi an önce kızıma sağ salim kavuşayım allahın izniyle

dün doktora gittik allahıma şükür ki bebeişimi sağlıklı kıpır kıpır büyümüş gördüm....
16.5 cm ve 168gr olmuş...
bu arada allahın izniyle bir kızımm daha olacakmış :):12:
babamız ve kızım buna çok sevindi....

bide kasık ve bel ağrılarım için doktor normal dedi..alttan baktı akıntı biraz fazlaymış..antibiotik verdi enfeksiyon ilerlemesin diye...rahim ağzı uzunluğunu ölçtü oda normalmiş...
kaybım olduğu için biraz dikkatli olmam gerekliymiş..fazla ayakta kalmak ve fazla iş yapıp yorulmak yokmuşş....bunada biraz evham yapsamda iyiyim hamdolsun..
Allahım sağlıklı bir şekilde kucağımıza almayı nasip etsin inşallah....

Gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle gelsin kızın. Kızın için ne büyük bir mutluluk kız kıza ne güzel anlaşırlar şimdi.

Premetecim, inan ilk hamileliğim ikincisinden daha güzel geçmişti. O kadar rahattım ki her yönden, kan pıhtılaşmasından dolayı bebeğimi kaybettiğime hiç inanamadım ben.
Hatta Duru da iğne ve asprin kullandığım için o kadar rahatsızdım ki, bebek etkilenecek ilaçların yan etkilerinden diye.
Hele doğumda kanamam olacak diye ailecek korkmuştuk. Kardeşim şehir dışından gelmişti doğuma, acil bir şey olursa kan vermek için.

Ama şimdi iğne kullanmıyorum yine içim rahat değil. Valla bir tuhafım.
Şu an için iyi gidiyor hamileliğim.
Diğerlerinden bir farkı yok.
Yine bulantım yok.
Yorgunluk ve uyku hali yoğun bir şekilde var.
12. haftada kontrolüm var, iğne konusunu tekrar konuşacağım doktorla, eğer zararı yoksa kullanabilirim diyeceğim. Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum.
Kan tahlili yapılsa düzenli olarak, kan akışına bakılsa, pıhtılaşma için d dimer değerine bakıyordu hemotologlar mesela. Acaba iğne kullanıp kullanmayacağıma bu şekilde daha net karar verilemez mi ?

Canım bu iğnelerin asıl etkinliği ilk 3 ay yani plesanta oluşuncaya kadarmış sen şimdi kan sulandırıcı kullanıyorsun zaten içini bulandırma. 24. haftadan sonra dopplerle bakmaya başlarlar o zaman bir problem görülürse iğneye başlarlar. Ben hiçbir problem çıkmayacağına inanıyorum.

Kizlar, moralim bozuldu:( Birkac gundur sol kulagimda su var gibiydi, aklima takildi, bu sabah aile doktoruna gittim. Orta kulakta su birikmis. Zamaninda burnum tikanmis olabilirmis, o yuzden olmus vs vs...Ilac verdi, guvenli dedi ama korktum biraz. Enfeksiyon yok dedi ama usutursen, bir mikrop kaparsan enfekte olabilir dedi. O yuzden bu sudan kurtulmam lazimmis. Ama birkac gun bekle, kulaginda agri olursa al dedi. Enfeksiyon olursa antibiyotik kullanmak zorunda kalirmisim:(( Uff! hic istemiyorum ilac kullanmayi. Melegimde de 11 haftalikken nezle olmustum, 15 gun evde yatmama, o kadar kendime dikkat etmeme ragmen enfekte olmus sinuzite cevirmisti. sonra da 2 kutu antibiyotik yutmustum. Sonrasinda da bebegimde rahatsizlik cikinca acaba antibiyotikten mi diye dusundum durdum tabi. Doktorlarin hepsi 'hayir ondan degil, o antibiyotigi bir suru hamile kadin kullaniyor, guvenli ve hicbirinde birsey olmuyor, literature gecerdin' filan dediler ama hicbir zaman bilemeyiz ki! Allah'im nolur yine ilac kullanmak zorunda kalmiyim. Onumuz kis. Kendimi ne kadar korusam da geliyor buluyor beni! Napicam ben simdi? Doktorun verdigi ilaci jinekologuma sordum, guvenliymis ama kullanmak istemiyorum. Sali gunune KBB'den randevu aldim, bir de ona gostereyim. Insallah daha da canimi sikmaz!Icimde kotu bir his var, insallah yaniliyorumdur.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bence ilaçla ilgili olumsuz düşünme. Tabi ki ihtiyaç duyulmasa da kullanılmasa daha iyi ama gerçekten ihtiyaç varsa kullanmaktan çekinme. Sonuç olarak sen iyi olmazsan bebeğin de iyi olmaz. Hem hamilelikte pek çok durum için ilaç veriliyor. Ben hamileliğimin son döneminde tansiyon için, gebelik kolestazı için hergün avuç avuç ilaç içiyordum çok şükür onlardan kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Sen içini ferah tut.

kontrolümüz yolunda geçti çok şükür. 21 haftayla uyumlu ve 400gr. bebeğim :)) detaylı da inceledi doktorumuz ve herşey yolundaymış. yolu yarıldık, haftalar ilerledikçe korkular artıyor ama onu kucağıma alabilmek için bütün korkulara katlanırım. yeterki sonu güzel olsun. hamilelerimize huzur ve sağlık, bekleyenlere en yakın zamanda müjdeli haberi vermelerini dilerim. :nazar::nazar::nazar:

Gözün aydın. Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin.

bizimde bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür 6 aralığa sezeryan günümüzü aldık tabi minnoşum erken gelmezse ...nst ye girdim hafif sancı çıktı doktorum haftaya yine bakalım nst dedi bakalım kısmet.gebeliğimin başında bebiş son adetle uyumlu değildi küçüktü haftamızı ona göre ayarlamıştı fark kapandığı için yine son adete göre verdi sezeryan tarihimizi.hakkımızda hayırlısı olsun...öptük sizi canlar...

Maşallah canım daha dün gibi hamileyim deyişin şimdi doğum tarihi bile belli oldu. Valla ben senden 3.'yü hatta 4.'yü bile bekliyorum. İçime öyle doğuyor bakalım gelecek günler neler gösterecek.

Canım çok sevindim Allah sağlıkla, mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel artık kalabalık bir aile oldunuz. Ahmet Arda ailenize daha çok mutluluk ve şans getirsin.

merhaba nasılsınız
bugün doktor kontrolümüz vardı kızımın keyfi yerinde maşallah :nazar: çıkmaya niyeti pek yok
pazartesi tekrar kontrolümüz var o güne kadar doğum olması için dua ediyorum çünkü olmazsa suni sancı verilecek plasenta kireçlenmesi yüzünden daha fazla bekleyemeyiz dedi doktor bugün

Canım ya senin kız çok inatçı çıktı. Hadi bakalım inşallah inadı bırakır da pazartesiye kadar doğar. Allah bir avazda kurtarsın.

Merhaba Arkadaşlar
Bayağı uzun bir zaman oldu foruma giremiyorum. Günler çok çok çabuk geçiyor. Eski arkadaşlar beni tanır.İş, ev ve küçük kuzucum yoğunluktan 6 aydır hiç giremiyorum foruma. Kızım Zeynep 16 aylık oldu. Daha dün gibi geliyor doğduğu gün. Biz iyiyiz. Forumu açtığımda ilk işim Hamileler ve doğum yapanlar listesine bakmak oluyor. Çok sevindim. Hamilelerimiz çoğalmış. sudem34, maytap ve chnb hayırlı olsun. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin yavrularınızı. Hamile arkadaşlara da Allah sorunsuz ve çok iyi bir hamilelik dönemi yaşatsın. Kendinize İyi Bakın.:3:

Selamlar melek anneleri, beni hatırladığınızı umarım. Bebeğim doğduktan sonra foruma sadece okuyucu olarak uğrayabildim mesaj atmaya vaktim pek olmadı gündüz çalışma akşam ve hafta sonlarında da sürekli ilgi isteyen bebişimle (şükürler olsun) vakit geçirdiğimden fırsat bulamadm yazmaya. Ama sık sık okudum. Mucizeler devam ediyor ve bu beni çok mutlu ediyor. Maytap arkadaşımız ve diğer yeni doğum yapan arkadaşlarımızın bebekleri hayırlı uzun ömürlü olsun inşallah. Hepsinin yumuk yumuk ellerinden öpüyorum :)). Gebelik müjesi alan arkadaşlarımı da tebrik ediyorum sağlıcakla bebeklerine kavuşmalarını ve bu güzeller güzeli duyguyu yaşamalarını diliyorum. Rabbim hiçbir melek annesinin kucağını boş bırakmasın. Sizleri birer arkadaştan fazla seviyorum .Hiç görmemiş hiç tanışmamış olsak da hep aynı acıları yaşadık ve bu bizi biribirimize arkadaşlıktan çok daha fazla bağlıyor buna inanıyorum.

Hepiniz kendinize, bebeklerinize ve gelecek olan bebeklerinize çok iyi bakın. Rabime emanet olun. :16:

Merhaba kızlar sizi yeniden görmek ne kadar güzel. Allah bebeklerinize ve size iyilik versin. Arada uğrayın özletmeyin kendinizi.

Canım ya senin kız çok inatçı çıktı. Hadi bakalım inşallah inadı bırakır da pazartesiye kadar doğar. Allah bir avazda kurtarsın.

sorma canım ya ben erken gelecek diye korkuyordum şimdi çıkmak istemiyor bizim cadı
inşallah canım buraya doğurdum ben yazmak istiyorum artık

bende sizin dogum yapıp yapmadıgınızı merak etmiştim Allah analı babalı büyütsün ben 23 haftalık servikal nedeniyle bebeğimi kaybettim, inş. Rabbim bizede nasip eder.. Amin!!

Gözünüz aydın. Sağlıkla sıhhatle gelsin kızın. Kızın için ne büyük bir mutluluk kız kıza ne güzel anlaşırlar şimdi.

Canım bu iğnelerin asıl etkinliği ilk 3 ay yani plesanta oluşuncaya kadarmış sen şimdi kan sulandırıcı kullanıyorsun zaten içini bulandırma. 24. haftadan sonra dopplerle bakmaya başlarlar o zaman bir problem görülürse iğneye başlarlar. Ben hiçbir problem çıkmayacağına inanıyorum.

Canım öncelikle geçmiş olsun. Bence ilaçla ilgili olumsuz düşünme. Tabi ki ihtiyaç duyulmasa da kullanılmasa daha iyi ama gerçekten ihtiyaç varsa kullanmaktan çekinme. Sonuç olarak sen iyi olmazsan bebeğin de iyi olmaz. Hem hamilelikte pek çok durum için ilaç veriliyor. Ben hamileliğimin son döneminde tansiyon için, gebelik kolestazı için hergün avuç avuç ilaç içiyordum çok şükür onlardan kaynaklı hiçbir sorun yaşamadım. Sen içini ferah tut.

Gözün aydın. Allah hep güzel haberler almayı nasip etsin.

Maşallah canım daha dün gibi hamileyim deyişin şimdi doğum tarihi bile belli oldu. Valla ben senden 3.'yü hatta 4.'yü bile bekliyorum. İçime öyle doğuyor bakalım gelecek günler neler gösterecek.

Canım çok sevindim Allah sağlıkla, mutlulukla, analı babalı büyütmeyi nasip etsin. Ne güzel artık kalabalık bir aile oldunuz. Ahmet Arda ailenize daha çok mutluluk ve şans getirsin.

Merhaba kızlar sizi yeniden görmek ne kadar güzel. Allah bebeklerinize ve size iyilik versin. Arada uğrayın özletmeyin kendinizi.

premetecim çok şükür bu güne kadar geldik inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımada almak nasip olur.eşime kalsa 1 tane daha istiyo ama allahıma şükür kızımda sağlıkla gelirse ben yeter diye düşünüyorum.ama allah bilir tabiki olacak olanın önünede geçemeyiz hayırlısı olsun hepimiz için.

BEBEKLERİMİZ
[TABLE="class: grid"]
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 113"]Bebeğin Adı[/TD]
[TD="width: 80"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Doğum Tarihi[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]:nazar:[/TD]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]Elif Duru[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]22.04.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mhtp[/TD]
[TD]Poyraz[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]26.05.2010[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Leylayaşar[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Angelhope[/TD]
[TD]Yusuf[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.08.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ylmznrmn[/TD]
[TD]Yavuzhan Yahya[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.09.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]Eylül[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]14.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]Yağmur[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.12.2010 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Hadibakem[/TD]
[TD][/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Özlenen2010[/TD]
[TD]Yaren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]11.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Premete[/TD]
[TD]Tolga[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]25.01.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Zeynepsudem11[/TD]
[TD]Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Haticesu[/TD]
[TD]Eda[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.02.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Alicim[/TD]
[TD]Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]15.04.2011 [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gelincik37_34[/TD]
[TD]Asya Ecrin[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.04.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Eburcu[/TD]
[TD]Umut Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Seblev[/TD]
[TD]Kuzey[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]27.05.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Cici_22[/TD]
[TD]Ayşe[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.06.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Bengisu82[/TD]
[TD]Zeynep[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]27.07.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Selen_k [/TD]
[TD]Beren[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]18.08.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamze81[/TD]
[TD]Ersan Çınar[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.09.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Limburg1985[/TD]
[TD]Ömer Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]08.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Gamzelikız[/TD]
[TD]Şimşek Ege[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]17.11.2011[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Map[/TD]
[TD]Alp[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]01.02.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Minnakminnak[/TD]
[TD]Eren-Eymen[/TD]
[TD]Erkek-Erkek[/TD]
[TD]09.03.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sinannuray[/TD]
[TD]Vahap Enes[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]09.05.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]28mavi[/TD]
[TD]Dila[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]05.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Ruyacım[/TD]
[TD]Tuğra[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]06.06.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Littleangel[/TD]
[TD]Mert Ali[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]18.07.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sudem34[/TD]
[TD]Eymen[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]16.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maytap[/TD]
[TD]Çağatay[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.10.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Chnb[/TD]
[TD]Ahmet Arda[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]14.11.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 60"][/TD]
[TD="width: 135"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 100"]Bebeğin Haftası[/TD]
[TD="width: 70"]Cinsiyeti[/TD]
[TD="width: 130"]Beklenen Doğum Tarihi [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Maya887[/TD]
[TD]39[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]04.12.2012[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Özlemimsin[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]06.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Tuana2010[/TD]
[TD]36[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]22.12.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]2009Papatya[/TD]
[TD]33[/TD]
[TD]Kız-Erkek[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Sweetbaby[/TD]
[TD]27[/TD]
[TD][/TD]
[TD]25.02.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Horizon[/TD]
[TD]22[/TD]
[TD]Erkek[/TD]
[TD]28.03.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Delicezeytin[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD][/TD]
[TD]17.04.2013[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Mulberry8092[/TD]
[TD]18[/TD]
[TD]Kız[/TD]
[TD]26.04.2013[/TD]
[/TR]

[TR]
[TD]Melek76[/TD]
[TD]11[/TD]
[TD][/TD]
[TD]15.06.2013[/TD]
[/TR]

[/TABLE]

MÜSTAKBEL HAMİLELERİMİZ
[TR]
[TD="width: 95"]Kullanıcı Adı[/TD]
[TD="width: 225"]Hamilelik Müjdesi Vereceği Tarih[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Spring85[/TD]
[TD]16.11.2012[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Melek18[/TD]
[TD]01.12.2012[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.Hayrılı evlat olur inşallah.Allah kimseye evlat acısı yaşatmasın.Rabbim uman kullarına içleri sırada bana seninki gibi minik yavrular nasip etsin.

Amin canım tüm isteyen kullarına nasip etsin... Amin...

gözün aydın olsun...ahmet ardaya kocaman bir maşallah sağlıkla büyümeyi naip etsin allahım...:nazar:

Çok sağ ol canım senin de az kaldı inşallah...

merhaba nasılsınız

canım bekliyoruz haberlerinizi...

sağ ol canım. çok şükür kavuştuk kuzumuza...

bende sizin dogum yapıp yapmadıgınızı merak etmiştim Allah analı babalı büyütsün ben 23 haftalık servikal nedeniyle bebeğimi kaybettim, inş. Rabbim bizede nasip eder.. Amin!!

canım sağ ol. ben de 2.5 sene önce 25 haftalık kaybetmiştim oğlumu 4 gün yaşamıştı. serklajla yata yata geçirdim günleri... sen de göreceksin bu günleri inşallah...

gözün aydın canım
Ahmet Arda bir an önce annesinin şefkatli kollarına atılmak istemiş, aferim ona

bu arada kilosu da maşallah çok güzel:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
vaktini bekleseymiş 5e dayanacakmış herhalde:1:

arada uğra, özlettin kendini, güzel bilgilerini yine paylaş, Alp'i anlat

merhaba nasılsınız

heyecanın tavan yaptığı anlar, ne güzel sabırsız bir bekleyiş
hem demek ki çocuk akrep burcu olmak istiyor

bizimde bugün kontrolümüz vardı.herşey yolunda çok şükür 6 aralığa sezeryan günümüzü aldık tabi minnoşum erken gelmezse ...nst ye girdim hafif sancı çıktı doktorum haftaya yine bakalım nst dedi bakalım kısmet.gebeliğimin başında bebiş son adetle uyumlu değildi küçüktü haftamızı ona göre ayarlamıştı fark kapandığı için yine son adete göre verdi sezeryan tarihimizi.hakkımızda hayırlısı olsun...öptük sizi canlar...

maşallah sana ve bebişine:nazar:
2 yıl önce senin doğum tarihi yaklaştıkça ben heyecanlanmıştım, ben de o günleri görür müyüm diye düşünüyordum, şimdi benim kuzum 19 aylık oldu sen ondan sonra ikinci bebişini almak üzeresin, atalarımız boş konuşmamış; sabır acıdır meyvesi tatlıdır

Merhaba kızlar. Rahmi y şeklinde olan var mı?? Eğer varsa bana bilgi verir mi lütfen.. Y şekli olunca hamileliğe engel mi?? Tedavisi nasıl?? Benim de y şekliymiş. çok taktım kafaya.. Y şekli olup hamile kalan var mıı... Tedavi süreci nasıl oluyor.. çok merak ediyorum

Herkese selam. Benim rapor maceramı biliyorsunuz. Alamadım işe başlıyorum derken müdürle görüşmeye gittik. Süt izni vermem diye tutturdu . Benim yerime gelen öğretmenin programını elime tutuşturdu. Bütün dersler 7.30 da başlıyor 12.30 da bitiyor. Çocuğunu servise bindirecek öğretmenin ilk saatlerini boş bırakmış ama benim için dönem ortasında program değiştirilemezmiş. İki gün boyunca ağlamaktan şiştim resmen. Bakıcı da bulamamıştık ne yapacağımızı şaşırdık. Veeeeeeee mucize oldu. Raapor aldım bir ay daha kızımla birlikteyim. 15 günü geçti bile ama olsun. Her günün tadını çıkarıyoum. Çalışan annelerin işi çok zormuş ya ben bu zamana kadar hele bir sağlıkla doğsun nasıl olsa bakılır diyordum ama şimdi paranoyak olmuş durumdayım. Anneler pek istekli değil. Bakıcı da hiç içime sinmiyor sizler de bu duyguları yaşadınız mı? Ben bu aralar sık sık keşkee ev hanımı olsaydım da çocuğuma kendim baksaydım diyorum.

maşallah sana ve bebişine:nazar:
2 yıl önce senin doğum tarihi yaklaştıkça ben heyecanlanmıştım, ben de o günleri görür müyüm diye düşünüyordum, şimdi benim kuzum 19 aylık oldu sen ondan sonra ikinci bebişini almak üzeresin, atalarımız boş konuşmamış; sabır acıdır meyvesi tatlıdır

saol canım evet meleklerimizden sonra anne olabilirmiyiz diye düşünürken hayat bize ne güzellikler yaşatıyo...allah ım hepimize nasip etsin kuzularımızı sağlıklı şekilde kucağımıza almayı...

Canim cok sukur kulagimda hicbir sey cikmadi. KBB uzmanina gittim, birkac test yaptirdi. 'Hersey normal gorunuyor' dedi. Kulagimdaki ugultuya, su olmasi hissine bir aciklama getiremedi. Hamilelikten olabilecegini soyledi. Bir sebep bulunamadi ama en azindan ilac kullanmami gerektirecek bir durum yok cok sukur. Agri da olmadigi icin rahatsizlik vermiyor pek. Icim cok rahatladi. Surekli diken ustunde olacaktim eger aile doktorunun teshisini dogrulasaydi. Aslinda doktorlara guveniyorum ama bir kere bebegim hasta oldugu icin acaba ilactan miydi diye dusunmeden edemiyorum. Gerci simdi de aspirin aliyorum ama bebegim icin en dogrusunu yapmaya calisiyorum. Hayirlisiyla su kisi hastaliksiz, sorunsuz atlatsak guzel olacak.

Back
X