Erken doğumdan sonra bebeğini kaybedenler

Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu grupta bulunan evlat acısını yaşamış tüm anneleri saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum..

Bende 7 ay önce canımı, kuzumu meleğimi kızım İREMİ kaybettim.o hale benimle her yerde ama bedeni değil sadece ruhu...33+5 haftalıkken erken doğum yaptım.normal doğum oldu.2.190 gr ve 44 cm boyunda.gayet sağlıklı idi.kuveze konulmadı.fakat bir gün sonra morarma başladı.kuveze alındı v.s..ciğerlerinde nefeksiyon vardı çok düşük seviyede.fakat morarmasının sebebi nöbet geçirdiği içindi.genetik testleri yapıldı normal çıktı.taburcu olduk ilaç tedavisi görüyordu.2 aylık olmasına 2 gün kala evde bir huzursuzluk emmeme yüzünde aşırı solgunluk olduğu için acile gittik.İremim kanında pıhtılaşma olmadığı için beyin kanaması geçirmiş çok ciddi seviyede.ve hastaneye götürmeden önce kollarımda çok yoğun kusmuştu ama ben bilemedimki bebeğimin öldüğünü ve o yüzden kustuğunu:( o gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğun bakımda kaldı.ve 04.02.2009 da kuzumu kaybettik.çok acı gerçekten tarifi imkansız.o son nefesini verdiği an ben onu hissettim.içimden bişey koptu uçtu sanki.Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın.Alalh herkese hayırlı zamanda hayırlısını versin.Allah herkesin evladını bağışlasın.

canım aramıza hoşgeldin ,,Rabbim sabırlar versin yaşadıkların gerçekten çok zor,,bir annenin evladının ellerinden uçup gitmesi ve hiçbirşey yapamaması kadar acı bişey yok ,,İremin cennette seni bekliyor inş.annesi ,, artık cennette bir meleğin annesisin , cennet kuşlarına anne olabilmek de herkese nasip olmuyormuş,,Rabbim sabırlar versin yüreği yanan annelere Rabbim bir daha aynı acıları yaşatmasınn :Saruboceq:

günlerdir gözlerimde yaşlarla okuyordum yazılanları .aslında tekrar hatırlarmıyım diye de yazmaya çekiniyordum.sonunda karar verdim.bende 23 mart 2009 da 27+3 günlük bir kız bebek dünyaya getirdim.ilk günler aklımın ucundan bile geçmiyordu onu kaybedeceğim.sadece biraz zor büyüyecek diye düşünürken 28 gün sonra bize veda etti prensesim.yaklaşık 6 aydan beri yalnızca hayati şeyleri yapıyorum istemesem de.listeye eklerseniz sevinirim.normal doğum sebep annenin enfeksiyonu.1000 gr adı nilda boyu 35 cm.rabbim hepimize sabır ve yeni melekler göndersin en kısa zamanda inşallah. öpüyorum çok.

allah sabır versin canım...senin açtığın konuları okumuştum...
ben çevremle (özellikle eşimle) bu konulşarı konuşamıyorum üzülüyorum diye napalımoldu unut artık deyip kapatıyo ağızımı ama ben anlatıp rahatlamak istiyorum anlattıkça rahatlıyorum..o nedenle burada yazıyorum..aynı şeyleri yaşamışlar olarak daha iyi anlıyoruz birbirimiz...premete nin dediği gibi ne geçiyorsa yüreğinden yaz...kimse okumasa bile içinde tutmamak rahatlatıyo...

Merhaba arkadaşlar , öncelikle bu grupta bulunan evlat acısını yaşamış tüm anneleri saygıyla ve sevgiyle kucaklıyorum..

Bende 7 ay önce canımı, kuzumu meleğimi kızım İREMİ kaybettim.o hale benimle her yerde ama bedeni değil sadece ruhu...33+5 haftalıkken erken doğum yaptım.normal doğum oldu.2.190 gr ve 44 cm boyunda.gayet sağlıklı idi.kuveze konulmadı.fakat bir gün sonra morarma başladı.kuveze alındı v.s..ciğerlerinde nefeksiyon vardı çok düşük seviyede.fakat morarmasının sebebi nöbet geçirdiği içindi.genetik testleri yapıldı normal çıktı.taburcu olduk ilaç tedavisi görüyordu.2 aylık olmasına 2 gün kala evde bir huzursuzluk emmeme yüzünde aşırı solgunluk olduğu için acile gittik.İremim kanında pıhtılaşma olmadığı için beyin kanaması geçirmiş çok ciddi seviyede.ve hastaneye götürmeden önce kollarımda çok yoğun kusmuştu ama ben bilemedimki bebeğimin öldüğünü ve o yüzden kustuğunu:( o gün beyin ölümü gerçekleşti.18 gün yoğun bakımda kaldı.ve 04.02.2009 da kuzumu kaybettik.çok acı gerçekten tarifi imkansız.o son nefesini verdiği an ben onu hissettim.içimden bişey koptu uçtu sanki.Allah kimseye evlat acısını yaşatmasın.Alalh herkese hayırlı zamanda hayırlısını versin.Allah herkesin evladını bağışlasın.

allah sabır versin canım...

hepinize binlerce teşekkürler.yan yana olduğumuzu bilmek güzel. neslihancığım hatırlamazmıyım tabii ki. başından geçenleride nemli gözlerle okumuştum.rabbim hepimize sabrın en büyüğünü versin inşallah.

Canım Allah dayanma gücü versin. Bizler bebeklerimizi hiç kucağımıza alamadık, öpemedik, koklayamadık, hiç evlerine gelemedi, beşiklerinde uyuyamadı yavrularımız, hiç emziremedik, hatta doya doya göremedik bile meleklerimizi. Sen bunların hepsini yaşamışsın. Hem çok şanslısın hem de çok şanssızsın. Tüm bunları yaşayıp da kaybetmek çok daha zordur herhalde. Ama İrem melek hiç olmazsa kısacık ömründe annesinin kokusunu, sıcaklığını duyabilmiş.

bu listede adımı görünce tuhaf oldum sanki ben değilim oradaki bi başka birine üzülür gibi okudum ne acı 135 gün...

tşkler neslihancım çok güzel olmuş liste...herkese uğur ve şans getirsin bu topiği okuyan tüm insanlardan dua bekliyoruz lütfen dularınızda bizleri unutmayınız...

merhaba kızlar. şimdi uzmanlar kanda pıhtılaşma sorununun düşüğe sebep olduğunu ileri gebelikteki sorunların başka olduğunu söylemekte. listeye bakınca ise çoğunuzun sorunu kanda pıhtılaşma nasıl oluyor anlamadım.ki dr dediğide mantıklı.çünkü bebek 20 hafta 30 hafta nasıl besleniyo kan pıhtılaşıyorsa anlamadım. birde şu aralar gebelik bekleyen var mı?

merhaba kızlar. şimdi uzmanlar kanda pıhtılaşma sorununun düşüğe sebep olduğunu ileri gebelikteki sorunların başka olduğunu söylemekte. listeye bakınca ise çoğunuzun sorunu kanda pıhtılaşma nasıl oluyor anlamadım.ki dr dediğide mantıklı.çünkü bebek 20 hafta 30 hafta nasıl besleniyo kan pıhtılaşıyorsa anlamadım. birde şu aralar gebelik bekleyen var mı?

belki bilimsel olarak kanda pıhtılaşma ama ben çok ta fazla inanmıyorum ,, günümüz hastalığı haline gelen STRES baş düşman ben bunu bilir bunu söylerim ,,benim bebğim elimde olmayan nedenlerle strese girdi bence ,,bi de siz ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama ben nazara çok inanıyorum nazar ve stres ,, gerçiRabbim oğluma bu kadar ömür vermiş takdir ilahi ona amenna diyecek bişeyim yok ama kanda pıhtılaşmadan olsa benim bebeğim 3 hafta önden gitmezdi daha 34 haftasını bile doldurmamıştı 2800 gram doğdu ..inanın bunları tekrar tekrar düşündükçe aklımı yitiresim geliyor ama rabbim bir şekilde sabrını veriyor işte ,,,

canım gebelik beklemedeyim ama biliyosun tedaviyle olduğu için sanırım tekrardan tedaviye başlıyacağım ,,,

Rabbim bu mübarek günlerde dualrımızı kabul eyle Allahımm ,bizlerinde boynunu bükük bırakma Rabbim ,,,Bizlerede hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eyle:Saruboceq:

• Beğen
Reactions: 2k1
valla evet bence de kesin nazar ve stres.tekrar hamile kalırsam karnım iyice belli olana kadar söylemiycem .hele cinsiyetini doğana kadar. rabbim gönlmüze göre verir inşallah hepimizin.

bende 6 aylık bebegimi melegimi kaybettim erken dogum yaptım bütün testlerim yapıldı fakat hiçbir şey çıkmadı demekki allahım böyle yazmış şimdi tekrar bebegim için çalışmalara başlıyacagım buay allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dualarım hepinizle melek anneleri....

valla kızlar haklısınız nazar çok değiyor..bende kendimi tutup kaynanama bile geç sölicem...bi de herkes öğrensede yok bulantım var ağrım var eh iyikötü idare ediyoruz bilmem ki falan deyip huzursuz gibi anlatıcam..iyi dedikçe kötüye gidiyoz valla..
benim erken doğum stresten oldu zaten..dr test bile yapmadılar...
aabeyazmelek canım benim allahım sabır versin...napalım allahım böyle sınıyor bizi ama sonunda hayırlısını verecek bize...

bende 6 aylık bebegimi melegimi kaybettim erken dogum yaptım bütün testlerim yapıldı fakat hiçbir şey çıkmadı demekki allahım böyle yazmış şimdi tekrar bebegim için çalışmalara başlıyacagım buay allahım hepimizin yüzünü güldürsün bebeklerimizi kucagımıza almayı nasip etsin dualarım hepinizle melek anneleri....

Allah sabırlar versin canım ,,Rabbim gönlüne göre nasip etsin inş..,,

Back
X